Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
ЗВЕР ! ЛЕГЕНДА ! Добар смирен човек и вистински професионалец...играл и за Ајакс и за Јуве ..исто така големи клубови, ама некако како да бил роден за во Јунајтед одсекогаш !!

Еве досега воопшто не ја знаев статистиката врзана со неговите настапи и примени голови.....но чуствував ОГРОМНА сигурност во одбраната..
Се зборуваше за него дека сака нон-стоп да комуницира со првите двајца пред него и да ги распоредува лево или десно, и секогаш тоа му го препишуваат како добра особина...(на времето се збореше за колизијата Бартез и Лорен Блан)...

Ван Дер Сар е звер!
Голман на нашата генерација....со оглед на тоа што од Шмајхел фатив само 2 сезони целосни ми се чини....тој доаѓа како вистинска замена за него....дури би одел подалеку и би рекол дека се на исто рамниште (ова си е мое мислење) !
А кога ќе се сетам шо шарлатани поминја после Шмајхел ,ми се крева косата од страв дане треба да чекаме пак толку време за да си дојде нов ЕСТРА СОЛИДЕН “вратар“....
Ќо ќе ми текнит на времињата на Марк Боснич....Фабијан Бартез(освем првата сезона-кога беше перфектен) ...2 те утакмици на Масимо Таиби....Тие на Рачбука, на Рикардо, на Енди Горам...на Хауард и Керол....можи подзаборев некој али нема везе...се тоа “големи“ надежи...кои на крај испаѓаа големи “пацери“.... - ОПАСНА РАБОТА...

Овај Линдегар ми се гледа на фаца ко сигурен дечко, али фацата лаже секако.....ќе треба да почекаме да го видиме шо ќе биди!
Засега чинам во тек сте има многу пати изјавувано дека е навивач на Јунајтед од секогаш, демек Шмајхел му бил омилен голкипер (слични изјави имаше и тој младичот од Леверкузен) .... ме радува...сакам играчите да навивачле за Јунајтед, тоа некако ми влева самодоверба дека тој што го брани голот , го сака овој клуб како навивач и никогаш нема да дозволи да го стави на второ место! Белким ова негова навивачка љубов ќе ја надополни со добри одбрани, останува времето да покаже!!
во времето на овај играч ги загледав Ман Утд и од тогаш ги сакам , па овај не беше некој јак јак голман али ипак беше интересен.... Ама правеше и киксови на некои утакмици

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
“He stayed with me for two months,” Anderson said. “I can tell you, he eats a lot. He ate all my food! He was a good guest, though. He’s a nice guy and funny. When I came to England, Cristiano Ronaldo helped me adjust, so I wanted to do the same with Bebe.” - Anderson

:pos2:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.918
Поени од реакции
11.715
Знаев дека е педер малиот уште од роџења.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
Damn it! Денеска сме играле со Блекпул ама нема да можам да ја гледам :( Ајде само победа и ништо друго, мора да се искористи т.н. “утакмица помалце“ која вреди само доколку се победи. А да ве прашам шо стана со Сколс 2 месеци го немам видено да игра. Многу сакам да ги гледам со Гигс заедно да играат :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Поради 8.000.000 члена на ФБ страницата на Јунајтед, Андерсон одговара на 8 рандом прашања

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
За тие што уште не го виделе знамето и маичките

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Вечер мора да тепаме и да ја згоземиме предност во одност на другите конкуренти за титулата.ЗА вечер очекувам да настапиме со овој состав
--------------Ван дер сар-------------------
Рафаел----Видич----Фердинад-------Евра
Нани------Сколс-----Андерсон-------Обертан
------------Бербатов--------Руни-----------
Вечер победа и соам победа очекувам со 3-0
Треба да почне и Руни да дава гиолови не е интересно со Берба да дава.Glory Glory Man utd

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom