Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Да не ја згреши темата случајно,или ја сум глуп или пак дотолку не те разбирам...
Муабетот беше дека Парк игра за Кореја, па јас заради тоа ми текна да ја пишам 1. Го знаеш Парк, едно ситно, мало корејче кое на неколку пати ве има и вас поздравено :icon_mrgr

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Се согласувам со mans. Гледам пола саат по видеа и слики. Не бех сигурен дека е имало контакт, сега почнах да го менам мислењето, пенал е. Коо трчаш доволно е да те чепнат за да изгубеш контрола. Бербатов го сецна Агер, подзастана и поткрена, тај се излажа пушти ногата и го чепна доволно за да го соборе. Глуп Агер, Бербатов оде накај нивна страна накај корнер у пм, тај го сопка, па и зад него трча, имајќи да го маркира само. Читам и изјави од Ферги и Рио. Ферги се согласува дека е пенал. Па и кажах пред тва дека не ми се верува Бербатов да изглуме, нее таков карактер!
Џену, доволно е толко да те чепнат. Не пробувај по дома! :)

--- надополнето ---

Да не ја згреши темата случајно,или ја сум глуп или пак дотолку не те разбирам...
Пеерче, стварно претеруваш. Дај смири се малко, размисли малко со таа глава, не се избрзувај.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Паметите бугаров колку пати се сопнуваше сам од себе ланска сезона кога требаше гол да даде, ехее, сега па уште контакт му фалеше :pos2:

G

Gray Foxx

Гостин
Оти гледаш забавена снимка :) Как шо гледам одма падна, незнам зашо мислеш отпосле.
Ако ме спрепне мене некој нели законите на физиката налагаат одма да паднам? А рачунај не е ни некоја огромна брзина на движење за контактот да биде фатален за пад.
Као да го гледам Џилардињо 2 само на вој порано му текна дека треба да падне!

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ако ме спрепне мене некој нели законите на физиката налагаат одма да паднам? А рачунај не е ни некоја огромна брзина на движење за контактот да биде фатален за пад.
Као да го гледам Џилардињо 2 само на вој порано му текна дека треба да падне!
Според законите на физиката има повеќе фактори шо влијаат на паадо. Го сопка у разчекор, за тва изгледа дека не падина одма. Камен фрлен од 100м зграда одма ли паѓа? Не одма, ама има кратко време дека шо е у процес на паѓање. Бербатов застанува и поткренува, го сецка Агер, незнам со колку њутни е дејствувал врз него, ама се гледа дека има контакт. :) Па и Џену арно кажува, он сам се сопка, да му треба ного за да го соборат. И вчера имаше ситуација у наша половина Бербатов сам се сопна, судија му фаул. :)

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Абе играчиште е бе, и таквото му е играч. Затоа падна и го наседна Агер (овој па да се докаже пред новиот менаџер како знае да маркира покрај гола аут линијата :pos:). После хет трикот почнаа и коските да им се тресат на дефанзивците на Ливерпул, па почнаа на секој дел од теренот да го изфрлаат од рамнотежа и да не му даваат простор за игра :). Е затоа беше пенал. А чичко Веб пак, знае што претставува Митко за Ливерпул, он кутриот не ни виде, далеку беше, ама од кога се замисли малце си рече: ова мора да е пенал, Митко не лаже, поштено Бугарче е.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
То бе Митко, мајсторче :back:Одамна сакав толку многу да се зборува за тебе, одамна :pipi:

G

Gray Foxx

Гостин
Според законите на физиката има повеќе фактори шо влијаат на паадо. Го сопка у разчекор, за тва изгледа дека не падина одма. Камен фрлен од 100м зграда одма ли паѓа? Не одма, ама има кратко време дека шо е у процес на паѓање. Бербатов застанува и поткренува, го сецка Агер, незнам со колку њутни е дејствувал врз него, ама се гледа дека има контакт. :) Па и Џену арно кажува, он сам се сопка, да му треба ного за да го соборат. И вчера имаше ситуација у наша половина Бербатов сам се сопна, судија му фаул. :)
Тогаш воа е stonewalled penalty!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Се согласувам со mans. Гледам пола саат по видеа и слики. Не бех сигурен дека е имало контакт, сега почнах да го менам мислењето, пенал е. Коо трчаш доволно е да те чепнат за да изгубеш контрола. Бербатов го сецна Агер, подзастана и поткрена, тај се излажа пушти ногата и го чепна доволно за да го соборе. Глуп Агер, Бербатов оде накај нивна страна накај корнер у пм, тај го сопка, па и зад него трча, имајќи да го маркира само. Читам и изјави од Ферги и Рио. Ферги се согласува дека е пенал. Па и кажах пред тва дека не ми се верува Бербатов да изглуме, нее таков карактер!
Џену, доволно е толко да те чепнат. Не пробувај по дома! :)

--- надополнето ---

Пеерче, стварно претеруваш. Дај смири се малко, размисли малко со таа глава, не се избрзувај.
Коо глава бе не се заебави :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom