Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Зарем очекувате нешто поинаку од екипа во која има грк, затвореник, тинејџерка, тројца-четворица келави и некој што се вика Деген? xD

Berbatov told ITV1: 'Of course it was a penalty. There was enough contact for me to lose my balance and people know I do not go to ground easily.
На овој мува да му удри у нога е доволно да изгуби рамнотежа :icon_lol:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
На овој мува да му удри у нога е доволно да изгуби рамнотежа :icon_lol:
ај гледај си ти за Реал Мадрид , ич да не ти е гајле тебе за Бербатов само нешо негативно имате за него , првин ете не давал голови , оваа сезона се раздава па сеа и знаете и од шо губи рамнотежа , следна шо критика ќе да е за него?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.533
Поени од реакции
29.089
ај гледај си ти за Реал Мадрид , ич да не ти е гајле тебе за Бербатов само нешо негативно имате за него , првин ете не давал голови , оваа сезона се раздава па сеа и знаете и од шо губи рамнотежа , следна шо критика ќе да е за него?
Де де, не мислеше ништо лошо само си кажа свое мислење :) Иначе супер утакмица беше иако искрено немаше пенал ти али тоа е тоа победа си е победа...Некој да ме потсети како стој табелата? xD Иначе и тука има супер атмосфера во бугарија сум, со бугарскиот фан луб ја гледав утакмицата супер дечки се доста бројни иако се нови :) Што се однесува до Македа некој да пушти по пп линк до целата утакмица па да го гледам крајниот дел :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ај не се брукај... и кај виде дека го критикував зашто не давал голови. Напротив, уште на почеток на сезона пишав дека Мите ќе биде најдобар стрелец. :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.780
Поени од реакции
21.490
Не ви било по ќејф, хахаха :) Најќејф ми е вака, НАЈ !!! Нека плачат бе нека плачат и нека земат сега на Челзи пак нека го пуштат да победи :back:
+1 го делам истото мислење !!!

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Една од работите која денеска најмногу ми се допадна беше бранењето смиреноста на Кушчак. Фати неколку добри шутеви кон голот. Слободниот удар на Аурелио, шутот на Макси. Само вака нека продолжи одлично се покажува. Добро е тоа што добро ни е покриена голманската позиција засега. ВДС, Кушчак и Линдегард. Според мене ова е одлично.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ај не се брукај... и кај виде дека го критикував зашто не давал голови. Напротив, уште на почеток на сезона пишав дека Мите ќе биде најдобар стрелец. :)
Види сеа јас не реков дека ти , ама секогаш некој се најдува да каже неш за Митко ...

--- надополнето ---

Една од работите која денеска најмногу ми се допадна беше бранењето смиреноста на Кушчак. Фати неколку добри шутеви кон голот. Слободниот удар на Аурелио, шутот на Макси. Само вака нека продолжи одлично се покажува. Добро е тоа што добро ни е покриена голманската позиција засега. ВДС, Кушчак и Линдегард. Според мене ова е одлично.
Од каде си сигурен дека Линдегард е добар голман? :wink:

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
Абе како не му е срам бе на таква катастрофа лоши песни да пеат еее тоа ти е LOOSERIIII!!!!

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Од каде си сигурен дека Линдегард е добар голман? :wink:
Тоа допрва ќе видиме но јас според тоа што го изјавуваше Ферги и што го погледнав како видео мислам дека е добар голман. :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Очекувана победа и навидум полесен противник :) Ферги си кажа дека годинава сериозно го сфаќа ФА купот и затоа очекувам сериозен пристап против сите тимови.

Гледав мал дел од натпреварот во финишот, но јасна беше немоќта на Ливерпул да се закани нешто посериозно кон голот на Кушчак.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom