Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
Ај кажете шо било толку на наша страна, не бев у можност да глеам.Честитки за победата како и да е...

следно коло фа куп со Саутемптон

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Да не знае некој зашто на крајот од мечот јунајтед - ливерпул на крајот ечеше руската химна? Бар мене така ми се слушна.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ексклузивно од Олд Трафрод, после црвениот картон Стиви Џи бил во посета на музејот ... ^_^

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Пишах у ПЛ темата, на тие "ненајадените", мило ми е шо победииме со гол од непостоечки пенал :) Црвенио картон на педаро беше заслужен, друго не коментирам. Сите беа добри, мило ми е шо Еванс си га враќа самодовербата. Едноставно ме изненади Бербатов, незнам дали стварно е осетил нешто, дали е имало контакт или е изглуми. Не е пенал за мене тва. Чудно ми е зашо падна? Не е играч шо лаже, не е играч шо глуме, или мораше од таа сезона да стане и он манга за да биде на исто рамниште со другите колеги. :)

Glory Glory Man United! <3

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Остајте ова со Ливерпул, ај кажете Македа како одигра против Сампдорија кој гледал? :icon_lol:

В

Вори

Гостин
Касно влезе,но влезе во една шанса со глава и промаши цел гол,а мислам дека и беше асистент за вториот гол на Сампа,на ме фаќај за збор :smir:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Касно влезе,но влезе во една шанса со глава и промаши цел гол,а мислам дека и беше асистент за вториот гол на Сампа,на ме фаќај за збор :smir:
Не,не беше асистент.И мислам дека влезе кај 79,80 мин...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Спарси наводно имале проблеми со осигурувањето и позајмицата на Бекам пропаднала, но ќе тренира со нив до 10ти фебруари.

П.С. Фала Давор и Хед :smir:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Точно ти е целото, асистент на вториот гол беше, мислам несакајќи :) .. 41 носи :smir: (ако е битно:))

Иначе Парк ќе игра за Кореа во Азискиот куп или не го пуштат од клубот?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Точно ти е целото, асистент на вториот гол беше, мислам несакајќи :) .. 41 носи :smir: (ако е битно:))

Иначе Парк ќе игра за Кореа во Азискиот куп или не го пуштат од клубот?
Игра бе, отиден е, може се изгубил попат :pos2:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.843
Поени од реакции
40.408
Толку ниско паднаа овие од Челзи, што се радуваат на победа над второлигаш...

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Рајан Бабел ја ставил оваа слика на неговиот твитер. :icon_lol:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Требало и да ја стави асистенцијата на Џерард лани...

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Значи скаузерите колку се за никаде... Ем пораз, ем идиотот од капитен шо го имат излезе најголемо магаре на цел свет со црвенио картон, па и пеат песни за Минхен пред цела Британска јавност, кршат и мават со столови, еве и 15 имало уапсени пред Олд Трафорд. И после ќе кажат они биле најјаките навивачи...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зарем очекувате нешто поинаку од екипа во која има грк, затвореник, тинејџерка, тројца-четворица келави и некој што се вика Деген? xD

Berbatov told ITV1: 'Of course it was a penalty. There was enough contact for me to lose my balance and people know I do not go to ground easily.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom