Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
конечно англиско на 3max [канали 303 и 304] .. доколку не ги регистрира удрете му ресет на рисиверот :)

сепак дедо мраз ни донесе подарок за нова година .... GGMU !!!!
333 и 334 :smir: Meраци...

Денеска игравме доста килаво. Сигурно некој од Челшит сега ќе рече дека не сме заслужиле 3 бода, но ги заслуживме. Доста беше неправдата на гостински терен.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Да ве известам дека маичките и знамето се испринтани и списокот со имиња е среден за да нема забуни при делењето.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Ај ко прво Среќна Нова Година на сите и све најубаво во неа.. заедно да се радуваме на титули со Јунајтед и многу успеси на Јунајтед исто така..
И ко втроро да ја честитам денешнава победа иако не беше сосема заслужена.. Секоја чест за Руни!

А исто така Спорт Клуб Спорт Клуб + ги пуштија денеска и на телекабел!

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.092
Поени од реакции
1.655
Ај ко прво Среќна Нова Година на сите и све најубаво во неа.. заедно да се радуваме на титули со Јунајтед и многу успеси на Јунајтед исто така..
И ко втроро да ја честитам денешнава победа иако не беше сосема заслужена.. Секоја чест за Руни!

А исто така Спорт Клуб Спорт Клуб + ги пуштија денеска и на телекабел!
Шо збориш бе?Место која програма кај да ги барам?

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Уште малку ќе направат и со обична да ги фаќаме, јбг конкуренција се прави! :jaj:
Инаку малку каснам, али еве честитки и од мене за денешната победа, важни 3 бода за нас, ги гледав само последните 30 мин. од натпреварот, на моменти мислев дека уште 100 год. да играме нема гол да им дадеме, ама ете Чикарито ме демантираше.:vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
http://awesomescreenshot.com/0a85d6ic7
Андо го натерал Рио да се сликаат и да ја стави сликава на Твитер како честитка за НГ до фановите од нив двајца :)
Аднете го Рио на Твитер, најсмешен е кога дава коментари за Џерард, Џо Кол и другиве што му се од репрезентација :))

КОЈ ГО СТАВИ ЛИНКОТ ОД SUN ДЕКА КАКА ДОАЃА НА ПОЗАЈМИЦА КАЈ НАС ОДИ НА БАН ДО ПОСЛЕ БОЖИЌ, ГЛУПОСТ ДО ГЛУПОСТ НЕ ОТВОРАЈТЕ ТАКВИ ДИСКУСИИ!

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
"He had an ankle injury (and needed treatment) but he came back on, that shows his courage. Our doctor thought, ‘That’s him – he’ll be out for a couple of weeks.’ But he came back on and he should be okay for Tuesday."
Кажах, не му верувам. Чиста глума. Можда го боле ногата, ама не толко колко шо он прикажува. Наредната утакмица ке трча как коњ, а вие пак ке викате-види ѕвер! :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Кажах, не му верувам. Чиста глума. Можда го боле ногата, ама не толко колко шо он прикажува. Наредната утакмица ке трча как коњ, а вие пак ке викате-види ѕвер! :)
абе ти видовит си а?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom