Какви сомнежи, јас не спаѓам у сомнежливитеСтварно, па кај нас фановите има дури малце сомнежи а овие толку самоуверени
А зашто го викале Нани... :pos2:
Челзи ако не купи никој фала богу дека ќе сме спред нив и да ги изгубиме двата дуела, со 15 фудбалера не се поминува на три фронта. Ја сум најмалце засекирана од дуелот против нив за некоја недела, глејте против Арсенал да добиеме 3 бода
stolee напиша:Ќе стигне, кога свињите ќе прелетаат без помош на Ред Бул.
првпат да видам Германец во Ман Утд, ако веќе стигнеаууууу ако се случи ова манчестер ке биде најненормално јак тим у англија...со швајнииии дај боже да дојде....позд до сите
Ќе стигне, кога свињите ќе прелетаат без помош на Ред Бул.првпат да видам Германец во Ман Утд, ако веќе стигне
Ранетиот лав е најопасен,да знаешЧелзи ако не купи никој фала богу дека ќе сме спред нив и да ги изгубиме двата дуела, со 15 фудбалера не се поминува на три фронта. Ја сум најмалце засекирана од дуелот против нив за некоја недела, глејте против Арсенал да добиеме 3 бода
Ајде јас сум заФудбалери ќе правиме ли пријателска утакмица со друг клуб?
Ама сепак, нема овие повреди да се финални, уште мал милион ќе има во ПЛ како кај нас така и кај вас, а без навреда ама не знам колку имаат душа Кол, Алекс, Дрогба за 38 натпревари уи уште најмалце два дуела на Челзи во ЛШ :smir:Ранетиот лав е најопасен,да знаеш
Плус кога ќе се вратат сите од повреди и не се баш 15 фудбалери.
Леле аман жити се само договарајте се во фан групата зошто вака ќе треба уште утвре нова тема да се отвораАјде јас сум за
Top 25 Scorers
Sir Bobby Charlton – 249
Denis Law – 237
Jack Rowley – 211
George Best – 179
Dennis Viollet – 179
Joe Spence – 168
Mark Hughes – 163
Ryan Giggs – 156
Paul Scholes – 150
Ruud van Nistelrooy – 150
Stan Pearson – 148