Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нека кажат сите кој е кој а јас убо во Фотошоп ќе ја исчистам сликата и ќе ги додадам имињата. Абе комплетен тим сме (со 12 луѓе) еј :ojea: дури и човек со голмански дрес имаме :)

Иначе јас сум од тие што стојат трет од лево :)

Јас сум најдесно од доле која фаца мајсторе:tv:

Не ми се верува дека имате по 16 години, а толкави суртуци сте израснале :icon_mrgr

Абе да не ја местевте 9:9 да заврши, или случајно испадна тој резултат:pipi:? Некако премногу голови паднале, а од сликава не ми остави некој впечаток како да е добар голѓетер, пардон освен Томи се разбира.. :vozbud:
Шала на страна, се гледа дека имало добра атмосфера денес штом паднале 18 гола, а и како да не има по она што денес се случи.. :vozbud:
Последниве неколку натпревари ги изигравме далеку од она што сме навикнати да го гледаме Јунајтед и за наша среќа пак сме при врвот.. е сеа кога веќе почна да ни се комплетира тимот и враќа играта - нека му ја мислат конкурентите.. :vozbud:

Абе да не ја местевте 9:9 да заврши, или случајно испадна тој резултат:pipi:? Некако премногу голови паднале, а од сликава не ми остави некој впечаток како да е добар голѓетер, пардон освен Томи се разбира.. :vozbud:
Шала на страна, се гледа дека имало добра атмосфера денес штом паднале 18 гола, а и како да не има по она што денес се случи.. :vozbud:
Последниве неколку натпревари ги изигравме далеку од она што сме навикнати да го гледаме Јунајтед и за наша среќа пак сме при врвот.. е сеа кога веќе почна да ни се комплетира тимот и враќа играта - нека му ја мислат конкурентите.. :vozbud:

Мислиш Болтон и Сандерленд ? :pos2::pos2:

Ја ги имам сликите, чејте да префрлам од апаратот и ќе ги турам :))))

--- надополнето ---

Blackie зашто не плати бе :? оО ?ќ
Иначе ако сте ЗА.. можеме вака да се собираме и да се истрчаме, барем по еднаш во две/три недели(може и почесто али зборам за овие од другиве градови тешко дека ќе можат секоја недела)... :)))

се извинува помислив дека не треба да се плати моја грешка следниот пат ке платам и за овој пат повторно се извинувам

--- надополнето ---

Не ми се верува дека имате по 16 години, а толкави суртуци сте израснале :icon_mrgr
па не беа сите 16 годишни

Дома пред спиене нивните ги стават у кофа вода со вештачко ѓубриво (тор) да стојат по 1 саат :)

Следниот пат може да се организира со друига екипа да се игра

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom