Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
момче ние имаме повеке години од тебе гледам имас 16 и те интесира само фудбал и некое путе а ние имаме и други обврски
покрај тие обврски сме се закациле на форумов да процитаме за клубот кој го сакаме и навијаме за него долго време (јас од '96 год)
и мислам дека не е у ред јас да читам кој ке игра кој ке го донесе другарму кој се повредил и 2 недели се договарате у кој балон ке играте
дај вака како помлади писете некоја инфомација за клубов на пример кој ке игра утре дали ке игра руни или не шо се дешава у манчестер знаете англиски добро сите помлади сте преведете нешто стајте на форумов
а не балонот греењето фудбалот пума .........
ако немате пари за телефон да се слушнете имате skype,msn,facebook
Daj olabavete stvarno

За информации околу клубот и тоа на МАКЕДОНСКИ сега може да се користи страната на Здружението на навивачи на Манчестер Јунајтед. Имаш топ вести најбрзо и најточно. Се што те интересира за клубот го има таму. А форумот затоа и се вика форум за луѓето да пишуваат. Е сега да ова е фан-клуб, ама идејата за фудбал потекнува од идејата за турнир меѓу екипи од ФАН-КЛУБОВИТЕ. Па каде да се договара екипа за фан-клубот на Манчестер освен во фан-клубот на Манчестер на Кајгана Форум. И не знам шо толку ви смета тоа. Тоа е едно сигурно место што го посетуваат сите фанови, а меѓу нив се и оние на кои им се игра фудбал. :smir:

P.S. Место да го поддржувате спортувањето, идејата што младите сакаат да се соберат да изиграат фудбал, место да се договараат кај ќе се пијанат вечер, вие и на спортот мани му најдовте.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
За информации околу клубот и тоа на МАКЕДОНСКИ сега може да се користи страната на Здружението на навивачи на Манчестер Јунајтед. Имаш топ вести најбрзо и најточно. Се што те интересира за клубот го има таму. А форумот затоа и се вика форум за луѓето да пишуваат. Е сега да ова е фан-клуб, ама идејата за фудбал потекнува од идејата за турнир меѓу екипи од ФАН-КЛУБОВИТЕ. Па каде да се договара екипа за фан-клубот на Манчестер освен во фан-клубот на Манчестер на Кајгана Форум. И не знам шо толку ви смета тоа. Тоа е едно сигурно место што го посетуваат сите фанови, а меѓу нив се и оние на кои им се игра фудбал. :smir:

P.S. Место да го поддржувате спортувањето, идејата што младите сакаат да се соберат да изиграат фудбал, место да се договараат кај ќе се пијанат вечер, вие и на спортот мани му најдовте.
Повели

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
abe blackie mi e sumljiv nekako se registriral vcera i go nema nikade ako ke donesam jas plus edno drugarce ke bideme taman taka pa ke se menjame ako terba
a inace slobodno e koj saka moze da dojde da gleda kao ke gazime utre :D moze i mazuretki da viknete da navivaat

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
^ Е еден ваков натпревар против Виган сакам да видам.. Таква игра, течна, нема шанси да можат да не запрат..

Иначе, глеам статистика малце...и најмногу голови постигнуваме во последните 15 минути од двете полувремиња.. од 30-45 имаме 7, од 75-90 имаме 8...но затоа од 60-90 имаме примено дури 10, од 15те голови што ги примивме до сеа оваа сезона...

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Не знам колку ке се согласете со мене но јас се прашувам зошто воопшто купуваме голман?Па го имаме Кушчак кој би бил добра замена на Едвин Ван Дер Сар,цела кариера е резерва.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Не знам колку ке се согласете со мене но јас се прашувам зошто воопшто купуваме голман?Па го имаме Кушчак кој би бил добра замена на Едвин Ван Дер Сар,цела кариера е резерва.
ако беше добар немаше да биде резерва :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Epa noviot ke bide zamena za Kuszchak :smir: dokolku Edwin planira da se penzionira na kraj na sezonata.

Btw Schweinsteiger bi bil idealna zamena za Scholse no ne vervam da go kupi Fergie zosto go imame Gibson koj vetuva na taa pozicija, a tuka e i Anderson.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ако беше добар немаше да биде резерва :)
Епа таква е работата на голманите, додека едниот не ја види ноќта другиот нема да го види денот. :) Не може да се докажува Кушчак кога Едвин е во сјајна форма а јас имам огромна доверба во Томас да е бр. 1 од кога ќе се пензионира ВДС зошто навистина е добар, само тогаш ќе мора да му се донесе адекватна замена. А за Амос, клоците. Поголеми се шансите да најдеш работлив Црногорец него добар англиски голман. :toe:

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
abe blackie mi e sumljiv nekako se registriral vcera i go nema nikade ako ke donesam jas plus edno drugarce ke bideme taman taka pa ke se menjame ako terba
a inace slobodno e koj saka moze da dojde da gleda kao ke gazime utre :D moze i mazuretki da viknete da navivaat
не се секирајте доаѓам нема потреба од други деца се гледаме во 15 до 7 кај балонот поздрав

--- надополнето ---

во следниот натпревар против Виган убеден сум дека ке тепаме со 3 до 4 гола што мислите вие?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom