Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Поставата на Бурсаспор

XI: Ivankov; Vederson, Omer Erdogan, Ali Tandogen, Stepanov; Insua, Volkan Sen, Svensson, Ozan Ipek, Ergic; Sercan Yildirim

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.094
Поени од реакции
1.656
значи испадна дека е поради тоа во што и јас се сомневав... изгледа Руни го напушти навреме бродот кој што допрва ќе почне да тоне за жал....
Се смеам на тоа што се нарекуваш фан на Јунајтед.Преку кур од ваквите што го вртат грбот на клубот кога поддржката му е најпотребна.Ако имаш толку малце доверба во Јунајтед,зашто воопшто навиваш?

Реков и претходно, сигурно дека не е лесно кога ќе го изгубиш најдобриот играч 2 пати за 3 сезони, но Јунајтед се вратил и од потешки ситуации и заменил многу подобри играчи од Вејн Руни досега.Колку и да беше важен, не е до толку колку што самиот си мисли моментално.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
значи испадна дека е поради тоа во што и јас се сомневав... изгледа Руни го напушти навреме бродот кој што допрва ќе почне да тоне за жал....
Oф леле... :tapp:
Од толку играчи у Јунајтед, Руни се наоѓа најпаметен и го напушта тимот затоа што ќе почнал да тоне. Од кај оваа констатација Бог знае, или можда Руни има некои предвидувачки способности па му се сонило ова и си рекол ајт да бегам јас, зашо го јадев стапот.
Глупости.
Руни џабе е толкав вол коа е пичица (се извинувам за изразов) у душа па сега бара било каков изговор, Никој не е вечен, секој е заменлив па така и Руни. Нека му е среќен пут у неповрат, ајт.
Вечер Манчестер Јунајтед има натпревар, треба да се насочиме кон него а не да се замараме со глупости.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Руни ако не сака да игра повеќе за Јунајтед може да од*би и да не го гледам веќе како се влече по терен! Годинава е очаен, и тоа е изговор за да замине ама среќен му пат и благодариме за се што стори за нас(иако повеќе ние направивме за него)!

Вечер мора победа!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Едно не ми е јасно..Абе увек викавте како сме нашле замена за Рој Кин, Кантона, Бекам и остали а сега „епа ако си оди среќен пат", „пичка" „предавник" што толку се замарате?не сте очекувале од Англичанец не знам што па која е разликата од него и Роналдо?И он е човек и он е човек сака да си оди негово право е вие што сакате мислите ако си оди ке го поштувам за се што направи за нас и заради тоа што тоа е негова одлука!Исто и ако остане!Така да преќинете да плукате по нашите играчи за тоа што сакаат..Нивно право си е кај сака ке оди и што сака ке прави.А верувајте дека Ферги ке најде достојна замена АКО си оди..За сите што си отидоа најде замена.Се додека е Фергусон тука кој сака нека дојде знам дека ке се најде достојна замена...Е што после САФ треба да дискутираме мада и тоа е рано со оглед на неговите изјави кога ке си оди!Така да оладете малце и насочете се кон вечерашниот натпревар кој се надевам ке победиме со убедлива разлика и конечно ќе ни тргне!
DimceY човеку без навреда али ти ми изгледаш како навиваш на Шити а не на Јунајтед!Преќини да шириш негативна енергија во фан Клубов!

--- надополнето ---

Руни ако не сака да игра повеќе за Јунајтед може да од*би и да не го гледам веќе како се влече по терен! Годинава е очаен, и тоа е изговор за да замине ама среќен му пат и благодариме за се што стори за нас(иако повеќе ние направивме за него)!

Вечер мора победа!
Да де коа играше ко зверка топ е леле колку е јак легенда никад нема да го заборавам едно друго а сеа слаб е нека си оди ебате фановите!

--- надополнето ---

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Незнам дали сте во право со тоа што го браните САФ, не може секогаш тој да е во право, па не е ова прв пат да направи проблем со некој играч, почнувајчи од Фролан, Бекам, Тевез мевез и незнам не ми текнуваат уште колку јаки играчи, не може секогаш тој да е во право.
И не може вие како навивачи секогаш да имате таков однос кон сите играчи, колку шо знам за Роландо кој серења имаше овде коа си отиде, одма другиот ден Гејналдо напиша ваш навивач, треба малце почит, или сеа за Руни одма пцуење се влечел по терен ова она.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Колку само ќе биде смешно ако се освои Премиерлигата/ЛШ годинава, што ќе каже па тогаш Руни? На повидок е Златан нумеро дуе.

Линкови за вечер:

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=90634&part=sports

Незнам дали сте во право со тоа што го браните САФ, не може секогаш тој да е во право, па не е ова прв пат да направи проблем со некој играч, почнувајчи од Фролан, Бекам, Тевез мевез и незнам не ми текнуваат уште колку јаки играчи, не може секогаш тој да е во право.
И не може вие како навивачи секогаш да имате таков однос кон сите играчи, колку шо знам за Роландо кој серења имаше овде коа си отиде, одма другиот ден Гејналдо напиша ваш навивач, треба малце почит, или сеа за Руни одма пцуење се влечел по терен ова она.
Па изгледа бил во право чим се освоија доста работи :) )

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.843
Поени од реакции
5.669
а преку куров веќе со тоа како можеш да се нарекуваш фан на Манчестер.... не сум јас крив што сте закржлавени во мозоците и што не ги гледате реално работите туку површно.... одговорете ми едно прашање кој играч сме го купиле после Роналдо (Митко.... Нани... Валенсија... играчи се тоа ??) и Руни не е единствениот играч што си заминал од клубот поради неамбициозноста на истиот... зашо не можеа да се послужат со примерот од Ливерпул??? најглуп пример и најблизок... и Џерард ќе им заминеше ако не му го донесеа Фернандо Торес.... Чаби Алонсо и Маскерано видоа колку е саатот и си заминаа... и Торес зимава ќе си замине........... зошто у ТРИ ПМ не учат од грешките на другите??? или уште 100 години ќе се шлепаме на Гигс и Сколс.... и сеа овде вие ќе ми солите памет, колку вие сте поголеми навивачи од мене или од Петко и Трајко..... значи исто како ние што се нервираме зошто нема засилувања во тимот и играчите се нервираат, да се нервираат еве ви жив пример и доказ... ете го Манчестер колку може со тие "играчи" и жими овој доле што Фергусон беше задоволен со овој фонд на играчи пред почетокот на сезонава... ама ај.... едно нешто ме нервира... овие гомнава амерички викаат дека даваат пари за засилувања колку што се потребни... па еби си матер купи некој играч... што не го зема Ван Дер Варт за 8 милиони... што не го зема Озил за 15 милиони или колку и да беше.... а се запна "даваше" 28-29 милиони до лани за Бензема или се филмаше дека даваш... нејсе... тоа е целиот проблем другарчињаа, тоа е.... или пак ако не даваат јенките пари кажи го тоа јавно... застани на страната на навивачите и направи се што е во твоја моќ да ги шутнеш од Јунајтед....

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Добро бе, што се случува со Канал 5? Па да им ебам сестрата, Панатинаиокос го даваат, Јунајтед не го даваат! На мајка им у пичка па на крајот. Сите граници на идиотизам ги поминаа!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Поздрав до Руни.. Дека ќе постигне поголем успех, кај и да оди нема шанса да постигне.. Кај и да оди нема шанса да освои 3 пати ПЛ, да освои ЛШ и следната сезона пак да игра финале, да освои Светски Клубски Куп......и што уште не..

Значи, тимот од 2008 се растура.. Руни, Роналдо, Тевез си заминаа.. Гигс, Сколс и Невил се пред заминување... Не знам само дали Ферги ќе купува играчи, или уште од сега ќе спрема играчи за наредните сезони..

П.С. Со среќа вечер..нема да глеам најверојатно.. Некој педер ми го кредел нетот, 20 ГБ иам потрошено.. Да дае господ Тери да му ја ебе жената!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
а преку куров веќе со тоа како можеш да се нарекуваш фан на Манчестер.... не сум јас крив што сте закржлавени во мозоците и што не ги гледате реално работите туку површно.... одговорете ми едно прашање кој играч сме го купиле после Роналдо (Митко.... Нани... Валенсија... играчи се тоа ??) и Руни не е единствениот играч што си заминал од клубот поради неамбициозноста на истиот... зашо не можеа да се послужат со примерот од Ливерпул??? најглуп пример и најблизок... и Џерард ќе им заминеше ако не му го донесеа Фернандо Торес.... Чаби Алонсо и Маскерано видоа колку е саатот и си заминаа... и Торес зимава ќе си замине........... зошто у ТРИ ПМ не учат од грешките на другите??? или уште 100 години ќе се шлепаме на Гигс и Сколс.... и сеа овде вие ќе ми солите памет, колку вие сте поголеми навивачи од мене или од Петко и Трајко..... значи исто како ние што се нервираме зошто нема засилувања во тимот и играчите се нервираат, да се нервираат еве ви жив пример и доказ... ете го Манчестер колку може со тие "играчи" и жими овој доле што Фергусон беше задоволен со овој фонд на играчи пред почетокот на сезонава... ама ај.... едно нешто ме нервира... овие гомнава амерички викаат дека даваат пари за засилувања колку што се потребни... па еби си матер купи некој играч... што не го зема Ван Дер Варт за 8 милиони... што не го зема Озил за 15 милиони или колку и да беше.... а се запна "даваше" 28-29 милиони до лани за Бензема или се филмаше дека даваш... нејсе... тоа е целиот проблем другарчињаа, тоа е.... или пак ако не даваат јенките пари кажи го тоа јавно... застани на страната на навивачите и направи се што е во твоја моќ да ги шутнеш од Јунајтед....
Кажи ми една причина зашто Руни би си одел и имаш доказ дека ке си оди?Изјавата од Ферги не ми значи коа се работи за друг играч..Самиот играч треба да излезе и да каже тоа е 50% дека ке си оди а коа ке си оди 100%...Роналдо изјави дека нема да си оди и сака да остане си отиде!Причината која е се знае...И што сакаше да кажеш со тоа Митко, Нани, Валенсија играчи ли се?Што сакаш ти?Руни Роналдо Тевез Озил Ван дер варт Алонсо ?Тоа докажува чив фан си!Зашто да купуваме звезди и да глумиме Шити?Овој тим покажа колку е способен и што може благодарение на типот што седи на трибините и џвака мастика Фергусон се вика изгледа!А тоа што потценуваш наши играчи дополнително кажува колкав фан си..Ете ти го реал, сити итн..Гледај само звезди и плачи..

--- надополнето ---

1-0 аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа:vozbud::vozbud:ЕТЕ ТИ ГО НАНИ!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
NANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Веќе четврти гол на Нани досега. Штета што Валенсија се повреди на подолго, убиствен тандем ќе беа по крилата.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.843
Поени од реакции
5.669
Кажи ми една причина зашто Руни би си одел и имаш доказ дека ке си оди?Изјавата од Ферги не ми значи коа се работи за друг играч..Самиот играч треба да излезе и да каже тоа е 50% дека ке си оди а коа ке си оди 100%...Роналдо изјави дека нема да си оди и сака да остане си отиде!Причината која е се знае...И што сакаше да кажеш со тоа Митко, Нани, Валенсија играчи ли се?Што сакаш ти?Руни Роналдо Тевез Озил Ван дер варт Алонсо ?Тоа докажува чив фан си!Зашто да купуваме звезди и да глумиме Шити?Овој тим покажа колку е способен и што може благодарение на типот што седи на трибините и џвака мастика Фергусон се вика изгледа!А тоа што потценуваш наши играчи дополнително кажува колкав фан си..Ете ти го реал, сити итн..Гледај само звезди и плачи..

--- надополнето ---

1-0 аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа:vozbud::vozbud:ЕТЕ ТИ ГО НАНИ!
:pos: :pos: брат хахахахаха не можам жими се не можам појќе :pos: :pos: чудо од луѓе сте :) и не купуваме звезди за да глумиме реал или шити... купуваме играчи зошто ни требаат очигледно :) ај нема везе да праиме на празно муабет.... и мене не ми значи изјавата од Ферги затоа до вчера не коментирав ништо чекајќи ја денешната изјава од Руни што изгледа ти ја имаш пропуштено..

I met with David Gill last week and he did not give me any of the assurances I was seeking about the future squad.

"I then told him that I would not be signing a new contract.

"I was interested to hear what Sir Alex had to say yesterday and surprised by some of it.

"It is absolutely true, as he said, that my agent and I have had a number of meetings with the club about a new contract.

During those meetings in August I asked for assurances about the continued ability of the club to attract the top players in the world.

"I have never had anything but complete respect for MUFC. How could I not have done given its fantastic history and especially the last six years in which I have been lucky to play a part?

"For me its all about winning trophies - as the club has always done under Sir Alex. Because of that I think the questions I was asking were justified.

"Despite recent difficulties, I know I will always owe Sir Alex Ferguson a huge debt. He is a great manager and mentor who has helped and supported me from the day he signed me from Everton when I was only 18.

"For Manchester United's sake I wish he could go on forever because he's a one off and a genius."
btw добар гол од Нани, одличен уствари... пратете го понатаму во утакмицава :) еден гол ќе даде и 10254 шанси ќе зезне :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom