Се смеам на тоа што се нарекуваш фан на Јунајтед.Преку кур од ваквите што го вртат грбот на клубот кога поддржката му е најпотребна.Ако имаш толку малце доверба во Јунајтед,зашто воопшто навиваш?значи испадна дека е поради тоа во што и јас се сомневав... изгледа Руни го напушти навреме бродот кој што допрва ќе почне да тоне за жал....
Oф леле...значи испадна дека е поради тоа во што и јас се сомневав... изгледа Руни го напушти навреме бродот кој што допрва ќе почне да тоне за жал....
Да де коа играше ко зверка топ е леле колку е јак легенда никад нема да го заборавам едно друго а сеа слаб е нека си оди ебате фановите!Руни ако не сака да игра повеќе за Јунајтед може да од*би и да не го гледам веќе како се влече по терен! Годинава е очаен, и тоа е изговор за да замине ама среќен му пат и благодариме за се што стори за нас(иако повеќе ние направивме за него)!
Вечер мора победа!
Па изгледа бил во право чим се освоија доста работи )Незнам дали сте во право со тоа што го браните САФ, не може секогаш тој да е во право, па не е ова прв пат да направи проблем со некој играч, почнувајчи од Фролан, Бекам, Тевез мевез и незнам не ми текнуваат уште колку јаки играчи, не може секогаш тој да е во право.
И не може вие како навивачи секогаш да имате таков однос кон сите играчи, колку шо знам за Роландо кој серења имаше овде коа си отиде, одма другиот ден Гејналдо напиша ваш навивач, треба малце почит, или сеа за Руни одма пцуење се влечел по терен ова она.
Кажи ми една причина зашто Руни би си одел и имаш доказ дека ке си оди?Изјавата од Ферги не ми значи коа се работи за друг играч..Самиот играч треба да излезе и да каже тоа е 50% дека ке си оди а коа ке си оди 100%...Роналдо изјави дека нема да си оди и сака да остане си отиде!Причината која е се знае...И што сакаше да кажеш со тоа Митко, Нани, Валенсија играчи ли се?Што сакаш ти?Руни Роналдо Тевез Озил Ван дер варт Алонсо ?Тоа докажува чив фан си!Зашто да купуваме звезди и да глумиме Шити?Овој тим покажа колку е способен и што може благодарение на типот што седи на трибините и џвака мастика Фергусон се вика изгледа!А тоа што потценуваш наши играчи дополнително кажува колкав фан си..Ете ти го реал, сити итн..Гледај само звезди и плачи..а преку куров веќе со тоа како можеш да се нарекуваш фан на Манчестер.... не сум јас крив што сте закржлавени во мозоците и што не ги гледате реално работите туку површно.... одговорете ми едно прашање кој играч сме го купиле после Роналдо (Митко.... Нани... Валенсија... играчи се тоа ??) и Руни не е единствениот играч што си заминал од клубот поради неамбициозноста на истиот... зашо не можеа да се послужат со примерот од Ливерпул??? најглуп пример и најблизок... и Џерард ќе им заминеше ако не му го донесеа Фернандо Торес.... Чаби Алонсо и Маскерано видоа колку е саатот и си заминаа... и Торес зимава ќе си замине........... зошто у ТРИ ПМ не учат од грешките на другите??? или уште 100 години ќе се шлепаме на Гигс и Сколс.... и сеа овде вие ќе ми солите памет, колку вие сте поголеми навивачи од мене или од Петко и Трајко..... значи исто како ние што се нервираме зошто нема засилувања во тимот и играчите се нервираат, да се нервираат еве ви жив пример и доказ... ете го Манчестер колку може со тие "играчи" и жими овој доле што Фергусон беше задоволен со овој фонд на играчи пред почетокот на сезонава... ама ај.... едно нешто ме нервира... овие гомнава амерички викаат дека даваат пари за засилувања колку што се потребни... па еби си матер купи некој играч... што не го зема Ван Дер Варт за 8 милиони... што не го зема Озил за 15 милиони или колку и да беше.... а се запна "даваше" 28-29 милиони до лани за Бензема или се филмаше дека даваш... нејсе... тоа е целиот проблем другарчињаа, тоа е.... или пак ако не даваат јенките пари кажи го тоа јавно... застани на страната на навивачите и направи се што е во твоја моќ да ги шутнеш од Јунајтед....
брат хахахахаха не можам жими се не можам појќе чудо од луѓе сте и не купуваме звезди за да глумиме реал или шити... купуваме играчи зошто ни требаат очигледно ај нема везе да праиме на празно муабет.... и мене не ми значи изјавата од Ферги затоа до вчера не коментирав ништо чекајќи ја денешната изјава од Руни што изгледа ти ја имаш пропуштено..Кажи ми една причина зашто Руни би си одел и имаш доказ дека ке си оди?Изјавата од Ферги не ми значи коа се работи за друг играч..Самиот играч треба да излезе и да каже тоа е 50% дека ке си оди а коа ке си оди 100%...Роналдо изјави дека нема да си оди и сака да остане си отиде!Причината која е се знае...И што сакаше да кажеш со тоа Митко, Нани, Валенсија играчи ли се?Што сакаш ти?Руни Роналдо Тевез Озил Ван дер варт Алонсо ?Тоа докажува чив фан си!Зашто да купуваме звезди и да глумиме Шити?Овој тим покажа колку е способен и што може благодарение на типот што седи на трибините и џвака мастика Фергусон се вика изгледа!А тоа што потценуваш наши играчи дополнително кажува колкав фан си..Ете ти го реал, сити итн..Гледај само звезди и плачи..
--- надополнето ---
1-0 ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааЕТЕ ТИ ГО НАНИ!
btw добар гол од Нани, одличен уствари... пратете го понатаму во утакмицава еден гол ќе даде и 10254 шанси ќе зезнеI met with David Gill last week and he did not give me any of the assurances I was seeking about the future squad.
"I then told him that I would not be signing a new contract.
"I was interested to hear what Sir Alex had to say yesterday and surprised by some of it.
"It is absolutely true, as he said, that my agent and I have had a number of meetings with the club about a new contract.
During those meetings in August I asked for assurances about the continued ability of the club to attract the top players in the world.
"I have never had anything but complete respect for MUFC. How could I not have done given its fantastic history and especially the last six years in which I have been lucky to play a part?
"For me its all about winning trophies - as the club has always done under Sir Alex. Because of that I think the questions I was asking were justified.
"Despite recent difficulties, I know I will always owe Sir Alex Ferguson a huge debt. He is a great manager and mentor who has helped and supported me from the day he signed me from Everton when I was only 18.
"For Manchester United's sake I wish he could go on forever because he's a one off and a genius."