Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе дајте бре некој линк ако знае некој!!
Јас на оној на кој бев вклучен ми пишува "This chanel is offline" :@

Ај ве молам линк да ми дадете до сега гледав и прекина на овој линков што гледав :S.

На Сопкаст: Channel - 6001 дгсгдсгх коментатор ама добра слика.

Хехе, иако водиме 2:0 јас по малце се нервирам.. Ме нервира ваква игра, кога едноставно не се замарат.. 2 гола до 25та и после лежерна игра.. Ма играј таму, полни ги како Челзи...

Значи два смешни гола примавме.Не можам да верувам дека повторно губиме водство.Ајде Димитаре покажи се сега.

не ми е јасно мене ова, како лесно манчестер поебува 2 гола разлика....оти премиер лигава у курац, оваа година пампионот ќе заврши со 55 бода глеам јас.

не ми е јасно мене ова, како лесно манчестер поебува 2 гола разлика....оти премиер лигава у курац, оваа година пампионот ќе заврши со 55 бода глеам јас.

Ќе видиш како играчите на Вила ќе изгинат после против Челзи и ќе направат изненадување,а наредно коло пример против Волвс ќе изгубат поштено....

Значи стварно ПЕС е реална игра. Истото ова ми се случува мене не ПЕС неколку натпревари во една сезона. Играш токму против ваква некоја ш екипа од типот на ВБА, се мачиш се трудиш, даваш 2 гола имаш 100 шанси не ги даватш, тие од некоја мешаница, глупост даваат за 2-1 и после вака некоја грешка на голман или автогол и оп ете ти 2-2 од ништо. Пу јаз'к. :tapp: И ај после не се нервирај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom