Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
B

boki10messi

Гостин
Нека ви е честито победата и добиеното 'дерби'. Гледам Македонецот убав гол им бапнал. :)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Голема победа стварно. Настрана тоа шо е против Ливерпул, осеќам ќе ни даде сила за добра серија и ќе се вратиме на врвот. :) Само без киксови против Болтон и Сандерленд, додека конкурентите имаат потежок распоред.
Секоја чест за Бербатов, уште Руни да почне да дава голови ќе биде супер.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ајде само вака нека продолжи Бербатов немојте уште еднаш да ве видам лоша критика за него...:)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.942
Поени од реакции
7.054
Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Одлично, одлично!!!!

Натпревар полн со нервози, но на крајот се заврши во наша полза...Тоа вошкарот ја бацуе камерата...оди сега баци ја да ти ебам вошкарот...

Денешниот херој: Dimitar Berbatric! Алал да му е!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.942
Поени од реакции
7.054
Бобипп нели се осеќаш глупо сеа? Ја би се осеќал...
Зошто бе? И натаму и секогаш ќе мислам оти O'ши е глуп играч и нема ниво да игра за еден Манчестер Јунајтед. Едноставно нема талент, а и hаrdworking не му е на највисоко ниво, како на Парк на пример.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Уште ме држи еуфоријава, покасно ќе пишам нешто повеќе. Бербасекс само вака да продолжи, имаше и доста лоши сегменти кај нас, ама за нив покасно да не кварам атмосфера во фан клубов.

KISS THE CAMERA NOW YOU SCOUSE BASTARD!!!

G

Gray Foxx

Гостин
Зошто бе? И натаму и секогаш ќе мислам оти O'ши е глуп играч и нема ниво да игра за еден Манчестер Јунајтед. Едноставно нема талент, а и hаrdworking не му е на највисоко ниво, како на Парк на пример.
Он нема талент а ти немаш фудбалско знаење. Не може играч шо веза нема да игра десет години за Манчестер. Кој го намести третиот гол? Не видов!

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Леле ова ми е најслатката победа досега сеуште не можам да се соземам

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
Он нема талент а ти немаш фудбалско знаење. Не може играч шо веза нема да игра десет години за Манчестер. Кој го намести третиот гол? Не видов!
Многу игра менаџер детето, остај го...Оши глуп играч? Што се не ќе прочитам...свашта!

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Кој го намести вториот гол за Лузерпул, не видов?

Инаку и јас не сум фан на О'ши, но денеска изигра добро...освен случкава погоре.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сега вака малку повеќе за мечот.

Цело време напаѓавме ние, наш беше поседот и ударите кон гол и се`, само што не ги искористивме сите. Нани кога го направи продорот и потоа кога му врати на Руни па Руни ја шутна и пак дојде топката на Нани, требаше Нани веднаш да ја шутира на гол. Нани подоцна кон крајот побара и замена, се надевам дека не е ништо сериозно.
Сите одиграа одлично освен малата непромислена грешка на Џони кога го сопна Торескиња, но кога веќе тоа беше пенал требаше да има пенал и за нас во двата наврата кои ги спомнав. Задоволна сум од играта, не можам да не сум кога дадовме три гола од акции а примените беа од прекини. Не смееме да си дозволиме такви глупави грешки како на Џони и тоа е се`. Ајде, ќе ја освоиме титулава, GGMU!

Нареден натпревар ни е против Сканторп во среда, прво коло од Карлинг, тука мислам дека резервите треба да излезат и да решат, ништо чудо да играат Рио, Гибсон, Андо и Чичаро. Во ПЛ му гостуваме на Болтон, малку олабавено :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom