Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
Ајде Рио враќај се пи*ко гарава...титулата да ја земеш! :icon_lol:

GLORY!!

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Вчера Бебе на тренинг-натпревар со португалската младинска селекција постигнал 3 гола, од кој третиот бил навистина добар и добил аплаузи од колегите. Бил паднат на земја, но сепак ја кренал топката со нога и го лобувал голманот. Ќе видиме како ќе се покаже на официјалните мечеви за нив.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462

Погледнете ја статистиката/учинокот на играчите до сега во Премиер Лига :)
Него покрај Сколс со пасовите, видете го Флеч од 207 паса, 194 успешни impressive! :wink:
Потписов муахаха.:vozbud:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Вчера Бебе на тренинг-натпревар со португалската младинска селекција постигнал 3 гола, од кој третиот бил навистина добар и добил аплаузи од колегите. Бил паднат на земја, но сепак ја кренал топката со нога и го лобувал голманот. Ќе видиме како ќе се покаже на официјалните мечеви за нив.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Вчера заврши трансфер периодот и одма шпекулации за во јануари :)

A source close to the player told Talksport: “United were interested in Defour but there was no official bid.
“He wouldn't have moved this summer any way. Beyond that, we will look in January and assess it then. United remain keen on him, for sure.”

А кај Бебе ми се свиѓа неговата градба ко прво, огромен е, па викендов ќе видиме од слики барем што прикажал :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Значи и без звучни засилувања пак продаваме најмногу дресови, за разлика од Барса и Реал кој мора да купат некој звезда за да го кренат тој просек :icon_lol:
Ости ти тва, ме интересира дали Абрамович си купува сам дресови од Челзи (провокација) или стварно имат толко улави навиваче (провокација) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom