Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Џени,и Комита Ултрас ве свакам вас ама од тие пропусти се губи титула.Исто како што спомна некој претходно со Барнли.2 коло е да,ама да играме вака со екипа ко Фулам која не е ни до колена?
Ајде бе,од толу изведувачи Нани нашол да шутира.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џени,и Комита Ултрас ве свакам вас ама од тие пропусти се губи титула.Исто како што спомна некој претходно со Барнли.2 коло е да,ама да играме вака со екипа ко Фулам која не е ни до колена?
Ајде бе,од толу изведувачи Нани нашол да шутира.
Се губи, не велам не, во мај се сумираат сите пропусти, но среќна ќе сум да биде само овој. Се надевам дека ќе си ги научат грешките, според мене најголемата - О`Шеј стартер. Сфаќам и дека сте бесни на Нани, но може да му се случи на секој, фала Богу, не се лутам јас на промашен пенал колку што се лутам на мрза и глупирање кога не треба :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Абе и Нани не е некој лош изведувач..
Видете од 5:54

Ама кога го има Гигс веќе, треба тој да шутира.. Ама ајде тоа е...

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Што сте се упрпале толку бе? :)

Па гледам некои дочекаа Манчестер НЕРЕШЕНО да изигра па одма тука на забава дојдоа :pos:

Нани промаши пенал, промаши, што, може на секој да му се случи. За бугарот ви реков и прошлата утакмица, не знам зошто бевте толку задоволни од него кога нема увек да водиме 3-0 кога тој ќе пропушта такви шанси. И не е крив Еванс ама ич, заборавивте како ја собра со глава пред Замора во прво полувреме? За мене Ошеј треба да седне на клупа под итно.

Уживајте, нерешено на гости сме извадиле, јакиот срам, ја мислам у втора лига сами да си заминеме :tapp: ако одите по паметот на термитиве што се убацуваат во фан клубов, алал да ви е.

П.С. Ќе ви памтам сега све што кажавте за Еванс ама Дрогба кога нема да мрдне против Еванс ќе видиме што ќе зборите :)
Прости им не знаат што зборат!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.630
Поени од реакции
6.437
Ептен ного плачете значи.Не можеме да играме секоо утакмица на исто ниво.1 утакмица нема да изиграт на ниво и ајде ќе ги пцуеме.И на мене ми го расипаа родендено ама шо може да напраам?Мака ми е,да, ама нема да окривувам никој!Нани-случува се да ти одбранат пенал иако на мене не ме аресе шо приметил сум дека Нани пеналите ѓи шутира на иста страна така да голманите у иднина почесто ќе го преценуват дек ќе шутира.Бербатов ми беше ок за тава как изигра, обидуваше се да даде гол, шутираше...не да го опрадам ама не беше дупкка за разлика од Хернандез на пример.Еванс ме разочари ного киксови ќе треба оште да уче ак сака да биде првотимец така оде. За мене тава реми е исто како пораз ама оптимист сум за следните кола..

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Хернандез се залага,се приметува тоа но...немаше да ми биде жал доколку шутираше Бербатов зошто немаше да бидам изненаден доколку промашеше.
Ова следен пат не смее да се повтори.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Неможите и несмеете да играте уште со овие играчи. Се уште мислите дека Гигс, Сколс, Овен, Бербатов, Ошеј, го имаат капацитетот за нова титула во ПЛ ? Се сомневам.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Неможите и несмеете да играте уште со овие играчи. Се уште мислите дека Гигс, Сколс, Овен, Бербатов, Ошеј, го имаат капацитетот за нова титула во ПЛ ? Се сомневам.
Не знам колку си гледал, но Сколс е најдобар до сеа оваа сезона.. Гигс исто така е добар, другите и така и така.. За Ошеј мислам оти треба да се седне на клупа, како што кажав, Рафаел е многу подобар..

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Нема потреба од сомнежи, сепак овие играчи што ги наборја имаат далеку поголеми капацитети за титули отколку некои преплатени играчи кои фудбалскиот терен го поистоветуваат со модна писта.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Вашите лани капацитет за три имаа

....................................................................... :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Е шо, да не очекувате сите 38 утакмици да ги победеме? :)
Се ок, сфаќам ве, ама малко поголема самоконтрола? Мислете фудбало ќерна е! Нека се ситат Челзи со гол разлика 12-0. :) Иако одсекојпат сам го сметал Нани за лигло, на секој може да му се случе да се промаше пенал, и џабе какате "Зашо Гигс не шутира" коо и он мош ќее промашил па ќе сте какале "А златен Нани...". Најного ми е криво за Бербатов коо говорете, ама немам намера да се расправам по 7834583475 пат, он ќе играа па до там да е, не оти јас така викам, оти Ферги така мисле! Решението за десен бек е добро, напаѓачето на Фулам се бавни па не би било убаво тука да го трошеме младио и не искусен Рафаел кој и ного често и лесно се повредува, плус играчето на Фулам се малко постари и поискусни па може да го насанкат. Фала Богу и јас мислам оти на ОШеј моо згрешена професијата, ама мислам оти е злато вреден играч! Не ми е се исто, ама без паники и без пцуене, чукнејте се у главата, арно кажа Џену, ќе ве видам наредната утакмица шо ќе говорете за Еванс и другите "Струмички студенти". :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.801
Еј ви текнува лани кога нани во 20 минута доби црвен на сред терен заради намерно мавање ... па после и утакмицата ја изгубивме заради тој потег а што е уште потрагично после тоа се врати изигра 1 утакмица супер и после тоа 2 кола пак се врати на старо = дупка .... се повторуваат неговите грешки .... премногу загубени поени заради 1 играч во многу краток период. Незнам зашто но мене нани ич не ми напредува откога е дојден. Зашто би го играл иначе деснак на неприродна лева позиција .. зашто би го оставал на клупа пред парк ... Валенсија за 1 сезона допринесе 100 пати повеќе него нани што од-допринесува за сите овие години како играч на манчестер ....

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Прекинете бе :mad:
Ајт одам да оладам малце поздрав и тргнете се од пред ПЦ и прекинете да анализирате кој згрешил џабе е се, Ошеј е дрво :)
п.с
Се враќаме наредна со Вест Хем, наша е 19та :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Денес ги добивме и членските карти, eве ја мојата :) :

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Околу членските карти ако може малку да ми објасните :)
Колку пари е една членска карта? Дали може да пратам пари преку пошта и преку пошта да ми стигни членската карта?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom