Добар е бе што му фали.офтопик: Фостерчо пенал фати..![]()
Сфакам дека сте лути што замина од клубот но никој не можеше да го задржи.Не велам за него дека го навредува но други фанови на Јунајтед велат така.Имаше придонес за вас ама тогаш не беше педер нели.И фановите на Реал го навредуваа ама сега го величат и ке му направат и статуа уште малку.Само направи споредба Видич/Роналдо и кажа дека не е таков играч како Роналдо кој трча за пари, дури и да не е така како што викаш ти пошо дефинитивно никој не знаеме точно зашто си отиде Роналдо он никаде во постот не опцу и слично.
И не донесуваше он титули аман имаше придонес во донесувањето, а Манчестер беше тимот кој носеше титули. Лигуш е кога игра во Реал, педер е кога игра во Реал, плачко е кога игра во Реал![]()
За таму класа голман еофтопик: Фостерчо пенал фати..![]()
Може preview или ќе се чека официјално да биде?Сајтот 90% е готов сеа на вас чекам на хост и домен![]()
Ни јас не сакам да оди на позајмица, мора и тој да се уигрува на натпревари како против Виган Миган сезонаваНа еден форум на Престон, фановите на тој клуб потврдуваат дека Обертан бил виден на нивниот стадион и сега шпекулираат на можна позајмица. Мислам дека нема ништо од ова, зошто Обертан ќе ни се најде сезонава. Останува да видиме. Еве линк од форумот.
Не можеш да очекуваш од нас 5-0, 6-0, затоа што Фергусон кога играме со помали тимови убацува помлади играчи поготово второ полувреме и им дава шанса, што е за мене попаметно. Поубаво да имаме уиграни отколку да се празниме на нисколигаши и потоа наредниот викенд во ЛШ никаде да не нема. Лани најчесто губевме по игрите во ЛШ, каде што даваа се` од себе, па затоа треба замените на првотимците да добиваат шанса за да може на овие да им се дава одмор. Евра пример ги изигра сите натпревари ама треба и да се одмора, еве Фабио добро се прикажа против Челзи, може да добива повеќе шанси.Челзи победи втор пат со разлика од 6 гола.Мора да поработаат играчите малку повеке,да има повеке реализација зошто на крај гол разликата може да значи многу.
Се надевам дека утрешниот натпревар ке заврше во наша полза,и секако да нема себичење од страна на Бугарот.Сакам Ернандез да постигне гол и Руни за да му се врати самодовербата.
Па ке треба да зеам некој фри хост и фри домен па линковите со тоа да ги поврзам да ја прикачам ке ми отиде цел денМоже preview или ќе се чека официјално да биде?![]()