Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Честито победа момци, иако сум фан на Њукасл... заслужена победа!

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Нека ни е честито победата, добар почеток на ПЛ. Искрено и сум и не сум задоволен од играта. Одбраната беше супер, Сколс и Флечер одлични, разочаран сум многу од нападите по крилните позиции. Нани и Валенсија ептен разочараа, Нани колку толку се трудеше, ама Валенсија еден продор не успеа да направи, ова никогаш не му се случило. Бербатов се надевам дека ќе ја искорне својата себичност, која ја имаше во 2-3 ситуации денес. Штета што Руни не постигна гол, за да му се крене самодовербата.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Честитки за победата, искрено ме изненади дриблингот, прецизноста и залагањето на Бербатов. Конкуренцијата е здрава работа...
3:0, толку и претпоставував ;)

Првпат да фатам толку добар стрим...мераци....

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Одличен натпревар, сигурна победа. Сите играчи беа на ниво, Хернандез малку понервозен од што требаше ама сепак како за прв официјален натпревар изигра солидно. Бербатов изненадувачки добро одигра, Сколс на ниво како и секогаш, Гигс, што да кажам за него, одлична партија. Инаку членските веќе од утре почнуваат да се печатат и тие што веќе платија ќе ги добијат членските за натпреаврот со Фулам, за тие што се надвор од Скопје истите ќе ги добијат по пошта. Сите што ќе платат членарина членските книшки ќе ги добијат најдоцна за 7 дена. Денес бевме во голем број, сигурно преку 40 фанови, одлична атмосфера.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се на се, добра игра, предобра, можеби Бербатов даде гол ама работите што ги промаши не се за простување. Требаше уште една од нив барем да погоди, затоа што нема секогаш да водиме 2 или 3 разлика кога тој ќе се најде во таква шанса. Maлку ми беше криво што овој што ми е на аватар го немаше ни на клупа, но играше пријателска па и за резервите и можеби многу ќе дојдеше. Мораме да го совладаме сега Фулам, лани иако бевме ослабени, многу добра партија прикажаа.

Glory Glory!

п.с. Гигс милионита сезона во ПЛ, прв настап - гол :vozbud:

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Честито нека ни првата победа во новава сезона ,стварно добар натпревар изиграа скоро сите првотимци а посебни честитки за Сколс и Нани се надевам односо сум сигурен дека ќе ни се множат победите пошто само са ваква игра до самиот крај се стигнува до шампионска титула

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Типична пас игра од наша страна и добра реализација пред се.. :bravo:. Уште Руни да влезе у елемент и се ќе биде како што треба.. Берба конечно распали, Нани и Валенсија се подобри и подобри, Флечер :zver: си заслужи место за на Аватар, стариве што за што али движечка сила ни се моментално, посебно Сколс :back:, така да не гледам причина титулата да си се врати кај што и е местото :vozbud:. Поздрав и GGMU :) :) :)

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Да не се повторувам со вас.
Само честито нека е победата и идеме на Котиџ да се прошетаме наредно коло (се надевам) :)
Glory Glory !

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
п.с. Гигс милионита сезона во ПЛ, прв настап - гол :vozbud:
Bкупно 21 сезона по ред во која постигнува барем по 1 гол во лигата. :costumed3
Инаку Сколс Мен оф д меч, неверојатен е, заслужува уште една сезона секако.

Член од
6 август 2010
Мислења
62
Поени од реакции
3
Cestito pobeda od igrata prezadovolen posebno od Scholes ehhhh da bese 5 godini pomlad ne znam posle nego koj ke bide zamena za organizacija na igra. Rooney mu e potreben gol za vrakanje na samodoverba se nadevame uste nareden natprevar protiv fulam.
Berbatov postigna gol zadovolen sum no ne smee da promasuva kako akcijata na Scholes i Rooney posebno vo bitni utakmici.
Nani ima maestralni prodori na mora da poraboti na zavrsniot del dali e pass ili sut mn se misli pred sutot.Valencia nekako po povlecen mi bese no ke bide podobro. Giggs 19 sezoni po red so gol bravo.THE LEGEND Chicarito so debi na OT bravo imase nekolku ukradeni topki i mn e brz.
Odbranata odlicna. Vidic the Captain.
NAJVEKE OD SE ME RADUVA FIZICKATA PODGOTVENOST.Koj ja gledase utakmicata mozese da zabelezi silen presing na 30 metri od nivniot gol i gubenje na topkite od Newcastle.

Neka ni se mnozat pobedi i tituli Glory Glory Man Utd. Next target Fulham veke redno e pobeda na Craven Cottage.

B

BooBojan

Гостин
Сезоната ја започнавме како што треба се надевам цела сезона ке победуваме и ке ја освоиме 19титула,а нема да е лошо и лигата на шампиони да ја освоиме.Играта е одлична одлични играчи слободно можам да кажам дека тимот ни е комплетен.ВДС 5-6допири со топката одбраната одлична можеби десен бек треба да игра Рафаел но имаме играчи кои можат да играат на секоја позиција.
Средината делуваше доста мокно ме изненади Нани позитивно а малку ме разочара Валенсија но тој е силен кога треба.
Нападот добар Берба погоди Руни малку изгубен но сигурен сум дека ке се врати во форма Чико мислам дека беше оној кој ни требаше брз експлозивен страшно нешто.
Факт е дека тимот ни е мегу најкомплетните воопшто во европа.Само треба играчите да се чуваат од повреди.
И она што е најважно имаме доволно играчи за да играме против било каква екипа без разлика која е.Замислете како само би било да играме против Барса или Реал.Мислам дека го имаме најдобриот тим во Европа.
Замислете само каков би ни бил нападот со Чико и Руни плус страшни крила одлични креатори на играта и феноменални одбрана и голман.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Да, спремни сме. Секоја чест на старите. Само остро, да се плашат сите! Честито победа :)

van Postar

поштен ко поштар
Член од
8 јули 2010
Мислења
173
Поени од реакции
16
Спремни сме да освоиме се што е можно малку Валенсија подфрли денеска Сколс е незаменлив Нани малку подобро да центрира и Оши многу се лизгаше по теренот како пијан да беше ха иначе наредно коло не верувам дека ке примиме гол и треба да се одмаздиме на Фулам за претходните 2 сезони што изгубивме бодови таму

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom