Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
da moze da se kaze taka ama naucija mu gi fintite.trgne levo pa odma desno.mora da bide malku podobar tehnicar.....
Не знам по што заклучи дека му ги научиле финтите, баш одлични пробиви има секогаш :)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ми фалат неговите рчкања со Виера :(
Нема повеќе вакви фудбалери. Среќен роденден Keanoooo !

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ми фалат неговите рчкања со Виера :(
Нема повеќе вакви фудбалери. Среќен роденден Keanoooo !
Нема повеќе такви фудбалери... Тоа беше фудбал и тоа беше сакање на тимот, а не играње за пари како повекето што се ден денес.... Можеби и двата беа „валкани“ но и да завршеше натпревар 0:0(ретко) ке имаше нешто мегу нив за да се прераскажува.... Но тоа е тоа... Скептик сум коа станува зборот за такви фудбалери во вистински смисол на зборот...

Нека му е Среќен роденденот и од мене !

Поздрав

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Нема повеќе такви фудбалери... Тоа беше фудбал и тоа беше сакање на тимот, а не играње за пари како повекето што се ден денес.... Можеби и двата беа „валкани“ но и да завршеше натпревар 0:0(ретко) ке имаше нешто мегу нив за да се прераскажува.... Но тоа е тоа... Скептик сум коа станува зборот за такви фудбалери во вистински смисол на зборот...

Нека му е Среќен роденденот и од мене !

Поздрав

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Еден од ретките што успеа да го стави во џеб големиот Зидан... Кутриот уште има кошмари од него.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Мојот ол тајм ајдол, човекот кој го обожавам, човекот од кој научив што значи вистинската љубов кон овој клуб!!!
Најтажниот ден за мене како навивач на овој клуб беше денот кога во весник прочитав дека на сред сезона Кин си заминува во Селтик. Само тој имаше муда да им каже на тогашните катастрофи во Манчестер кој колку е добар, дури и мислам дека од неговите критики Флечер доби инспирација и стана она што е денес.
Среќен роденден ЛЕГЕНДО, се надевам дека еден ден ќе те видам на клупата на Манчестер Јунајтед! :)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Мојот ол тајм ајдол, човекот кој го обожавам, човекот од кој научив што значи вистинската љубов кон овој клуб!!!
Најтажниот ден за мене како навивач на овој клуб беше денот кога во весник прочитав дека на сред сезона Кин си заминува во Селтик. Само тој имаше муда да им каже на тогашните катастрофи во Манчестер кој колку е добар, дури и мислам дека од неговите критики Флечер доби инспирација и стана она што е денес.
Среќен роденден ЛЕГЕНДО, се надевам дека еден ден ќе те видам на клупата на Манчестер Јунајтед! :)
“Roy was probably the biggest influence on my career,” Fletcher added. “He would come down hard on me if I ever did anything wrong but he made me realise what it meant to be a Manchester United player. I can remember coming in from training one day and checking my mobile phone for text messages. Well, that was it. He absolutely hammered me, all the way into the gym. He was a great influence, really. If Roy had a go at you, he did it because he cared. He was the best captain you could wish for. He would tear you to shreds on the pitch if you gave away the ball, ‘get your effing touch right, effing this, effing that’ but, as soon as you got into the dressing room, it was over. He was a winner. I’ve met dedicated professionals but he had something else.”

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
“Roy was probably the biggest influence on my career,” Fletcher added. “He would come down hard on me if I ever did anything wrong but he made me realise what it meant to be a Manchester United player. I can remember coming in from training one day and checking my mobile phone for text messages. Well, that was it. He absolutely hammered me, all the way into the gym. He was a great influence, really. If Roy had a go at you, he did it because he cared. He was the best captain you could wish for. He would tear you to shreds on the pitch if you gave away the ball, ‘get your effing touch right, effing this, effing that’ but, as soon as you got into the dressing room, it was over. He was a winner. I’ve met dedicated professionals but he had something else.”
За тоа зборев, нека ми извинат Гигс, Невил, Фердинанд... ама мислам дека ваков капитен нема никогаш да имаме. Чудо од човек беше. Баш би сакал да видам во иднина што би можел да направи како менаџер на Манчестер Јунајтед. :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Сакам да се осврнам на две работи, првата е Green & Gold кампањата која многу малку беше застапена на Вембли, се надевам дека ќе ги видиме навивачите во тие бои уште на натпреварот со Њукасл. За овој натпревар можеби беше и логично да нема толку анти-Глејзер кампања зошто имаше сигурно околу 25 степени на стадионот и сигурно никој нема да оди со шал на врат, зошто сепак шалот со зелено и златно е главниот навивачки реквизит.

Втората работа е продажбата на сезонските карти. Како што знаеме клубот пушта околу 55.000 сезонски карти во продажба секоја година и околу 20.000 илјади во слободна продажба. Секоја година сите карти буквално беа разграбани, ама како што знаете оваа година протестот се шири и на бојкот на сезонските карти и неносење на новиот дрес и враќање кон оние по ретро дресови. Листата на чекање за сезонски карти е толку долга што луѓе чекаа и по 10 години да го добијат највредното парче хартија за секој фан. Оваа година клубот за прв пат во историјата чекањето за сезонска карта траеше по неколку часа во буквална смисла на зборот. Се јавуваш по телефон, по некое време добиваш повратен повик каде што ти се нуди сезонска карта. Тоа што Гил тврди дека се е распродадено е тотална лага, зошто човекот е марионета на крвопиите и одамна не верувам на ништо што ќе каже. Оваа година клубот во обид да продаде повеќе сезонски карти почна да испраќа мејлови на сите лица со живеалиште во Британија и Ирска, кои биле во контакт со клубот преку маил или други начини на комуникација и да нуди сезонски карти. На крајот и на официјалната објавија дека има слободни уште 4000 сезонски карти. Од 10 години чекање до 4000 слободни карти, you do the math. Бојкотот дава какви такви резултати, можеби не со посакувам интезитет на развој, ама сепак постои и се надевам ќе продолжи и ќе расте во иднина.

И за прв пат барем од кога јас го следам Јунајтед, картите за еден натпревар (за со Њукасл) почнаа да се продаваат 3 недели пред да почне мечот, што гарантирам дека до сега не се случило. Карти и после овој период сеуште има да се купат, што е уште еден индикатор за протестот, зошто некои од тие фанови кои се откажаа од сезонските карти ќе продолжат да доаѓаат на ОТ само со карти купени за секој натпревар посебно. Нека не ве чуди ако видите празни седишта против Њукасл, а и низ целата сезона.

треба по ригорозни мерки од ова ако сакате промени ние лани имавме слични проблеми со управата па некако ги решивме макар и со палење на стадион и не одење на утакмици некој се смееја ама го добија тоа што го сакаа.Само незнам што сте против Глејзер нашине лани појма немаа од фудбал па затоа ги шутнаа се направи целосна промена.А со глејзер незнам што ви е фрката не дава пари?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom