Rooney's Temper
in front of Old Trafford
И лани кога ги видов новите дресови бев малку скептичен. Црвениот дрес ми беше така-така, белиот ми се свиѓаше, а најмногу бев против третиот дрес зошто на прв поглед плавата линија ми изгледаше иста како таа на дресовите на Сити. Искрено сите три дреса ми прираснаа за срце, посебно црниот
. Така и сега, гостинскиот дрес ми изгледа не толку добар на изглед, повеќе како домашниот дрес на Фулам ама сигурен сум дека по 2-3 меча одиграни во него полека ќе почнам да го прифаќам и се повеќе и повеќе ќе ми се допаѓа. Домашниот дрес е одличен, крагњата најмногу ми се допаѓа, ептен е во стил на дечково што го носам на аватар, едвај чекам да ми стигне. А ова е една од моите омилени рубрики од официјалниот мегастор. Сите би ги купил 
. Така и сега, гостинскиот дрес ми изгледа не толку добар на изглед, повеќе како домашниот дрес на Фулам ама сигурен сум дека по 2-3 меча одиграни во него полека ќе почнам да го прифаќам и се повеќе и повеќе ќе ми се допаѓа. Домашниот дрес е одличен, крагњата најмногу ми се допаѓа, ептен е во стил на дечково што го носам на аватар, едвај чекам да ми стигне. А ова е една од моите омилени рубрики од официјалниот мегастор. Сите би ги купил 
...Да си нарачам и т ебе ке ти платам ако треба само кажи му ако моеш на другарти да го донесе...ке платам не е проблем...