Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И лани кога ги видов новите дресови бев малку скептичен. Црвениот дрес ми беше така-така, белиот ми се свиѓаше, а најмногу бев против третиот дрес зошто на прв поглед плавата линија ми изгледаше иста како таа на дресовите на Сити. Искрено сите три дреса ми прираснаа за срце, посебно црниот :). Така и сега, гостинскиот дрес ми изгледа не толку добар на изглед, повеќе како домашниот дрес на Фулам ама сигурен сум дека по 2-3 меча одиграни во него полека ќе почнам да го прифаќам и се повеќе и повеќе ќе ми се допаѓа. Домашниот дрес е одличен, крагњата најмногу ми се допаѓа, ептен е во стил на дечково што го носам на аватар, едвај чекам да ми стигне. А ова е една од моите омилени рубрики од официјалниот мегастор. Сите би ги купил :vozbud:

И лани кога ги видов новите дресови бев малку скептичен. Црвениот дрес ми беше така-така, белиот ми се свиѓаше, а најмногу бев против третиот дрес зошто на прв поглед плавата линија ми изгледаше иста како таа на дресовите на Сити. Искрено сите три дреса ми прираснаа за срце, посебно црниот :). Така и сега, гостинскиот дрес ми изгледа не толку добар на изглед, повеќе како домашниот дрес на Фулам ама сигурен сум дека по 2-3 меча одиграни во него полека ќе почнам да го прифаќам и се повеќе и повеќе ќе ми се допаѓа. Домашниот дрес е одличен, крагњата најмногу ми се допаѓа, ептен е во стил на дечково што го носам на аватар, едвај чекам да ми стигне. А ова е една од моите омилени рубрики од официјалниот мегастор. Сите би ги купил :vozbud:
Како нарача?и ја сакам да нарачам глеам за нашава држава нем нити за србија.....Од каде да си земам?
bobipp а форум јас ке направам не е проблем и можам малце околу хтмл да ти помогнам...цсс флеш ако можеш ти да средиш во ред:salut:

Преку нет од официјалната, иначе нема врска што ја нема Македонија во листата на земји каде испорачуваат. Пред 2-3 недели едни другари нарачаа маички од мегасторот, без проблем им стигнаа.

Преку нет од официјалната, иначе нема врска што ја нема Македонија во листата на земји каде испорачуваат. Пред 2-3 недели едни другари нарачаа маички од мегасторот, без проблем им стигнаа.
Па на која држава да го нарачам?:)

Колку те фати царина и достава? :) Сега и дада Џену ќе ви покаже што мерка од официјалната :))))) А овие ретро дресовиве не се скапи со оглед на тоа што имаат огромна вредност. Кога бев во Милано во официјалната продавница на Интер, дрес од Лотар Матеус беше околу 170 евра, од Роналдо исто толку, од Виери 150 и сл.

За форум, моментално инсталирам СМФ, па ќе поставам линк, ако ви се допадне може да остане тој форум, секако само подобро среден. :)

Па на која држава да го нарачам?:)

Колку те фати царина и достава? :) Сега и дада Џену ќе ви покаже што мерка од официјалната :))))) А овие ретро дресовиве не се скапи со оглед на тоа што имаат огромна вредност. Кога бев во Милано во официјалната продавница на Интер, дрес од Лотар Матеус беше околу 170 евра, од Роналдо исто толку, од Виери 150 и сл.

Еден другар се враќа од Англија за месец дена, па ќе ми го донесе он, го порачав на негова моментална адреса во Англија така да нема да платам царина, а доставата кога го порачав за Англија беше бесплатна.

Белиов не знам ашто али на првпоглед ептен ми беше грд 5 минути у него глеав абе у срце мислам ми остана:)

Ајде и од мене нека му е Среќен Роденденот на Валенсија, како што и кажавте нека продолжи само да реди асс и голови.. А за натпреварот вечер очекувам да настапат истите или барем 90% од тие што ќе настапат и во недела. Што значи дека не верувам дека Чичарито и Руни и ќе почнат, туку мислам дека Берба со Руни ќе почне, а во второ би добил шанса Чичарито и некои други (Парк, Смајлинг, О'ши и др.). Али како и да е, кој и да играат очекуваме нормално добра игра и сигурна победа како увертира пред она вистинското - Комјунити Шилд и почетокот на новата сезона во ПЛ. :)) Поздрав..!

Вечерва очекувам гол од Руни и да му тргне сезонава на добро!

Белиов не знам ашто али на првпоглед ептен ми беше грд 5 минути у него глеав абе у срце мислам ми остана:)

mufc-82656.jpg

лејјјј:drk:...Да си нарачам и т ебе ке ти платам ако треба само кажи му ако моеш на другарти да го донесе...ке платам не е проблем...

Што пцуеш бе? Се шалам :tv: Искрено друже и мене ми требаше време да го убедам да се нафати да ми го донесе, за непознат се сомневам дека ќе сака. Иначе доставата мислам за кај нас е 15 евра, а за царина не сум сигурен колку ќе ти земат, ама не би требало да биде повеќе од цената за шипингот, некаде околу 90 евра вкупно би те фатило.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom