Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Него, ме интересира нешто.. Си прајме тука пресметки со еден другар, кој и кој може да влезат во тие 25-те, а знам јас дека тие младите не се пријавуваа...но не знам до колку години е границата.. Може некој да ми каже.. (ме интересира дали може Рафаел, Мафаел...инт,итн.. да поминат како млади фудбалери и да не бидат во тие 25-те што треба да бидат пријавени за да играат..)
Тие шо се под 21 год. на датумот на регистрирање. Ко не играш Фудбал Менаџер нема да знајш :D

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Тие шо се под 21 год. на датумот на регистрирање. Ко не играш Фудбал Менаџер нема да знајш :D
Играа, ама не ги користе младинците, купува звезди! :)
А тие шо се осеќат как 18годишни на дено на регистрирање може ли да не се пријавуват? :) Не за друго, да ги бутнеме Гигс, Сколс, Невил и ВДС така, па да имаме пријавено 10ина играче само! :)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Браво за синоќешниот натпревар, головите кој од кој поубави. Ептен мака ми е што не го гледав натпреварот, ама не можев. Нека му е честито првенецот на Чичарито и нека му се множат.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Играа, ама не ги користе младинците, купува звезди! :)
А тие шо се осеќат как 18годишни на дено на регистрирање може ли да не се пријавуват? :) Не за друго, да ги бутнеме Гигс, Сколс, Невил и ВДС така, па да имаме пријавено 10ина играче само! :)
За то ФА прашај ги, не сум до толку експерт јас :icon_lol:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ебате младината, од Велбек, Клеверли, Маќеда, Чичартио, па до Еванс, Смалинг, Рафаел, Фабио .... <3

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Aман бе, јас нема да глеам и право петарда :)

Мака ми е што не го гледав мечот.. Но тоа е, сеа да се надевам дека ќе ми го донесат компјутерот до утре, таман право за тие шо им е поминат лимитот и нов интернет (оти ваљда пак касното ќе играме и веќе први ќе биде :)). Ги видов головите, навистина супер голови.. Браво и за Чичарито што постигна гол на дебито.. Честитки за победата, само вака нека продолжат.. Навистина имаме ѕверски деца во тимот, не ни треба никаква ѕвезда.. Не за друго, мака ќе ми биде за децата...
Да се поправам само.. Заборавив оти сме Јули ебаго :pos:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ферги изјавил дека нема шанси да ги пушти Чичарито и Македа на позајмица и дека тие ќе останат во клубот.:)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445

:pos: :pos: :pos: thanks to sir alex to to to to to look at me...

B

BooBojan

Гостин
Прво нека ни е честита победата.Вистинска победа во вистинско време.Во овој меч се беше како по мерка.
Македа два погодока мислам дека токму овој меч му носи сезона во Јунајтед(не позајмица во друг клуб)и покажа во вистинско време дека сеуште знае да постигнува погодоци.
Гибсон покажа дека оваа сезона може посериозно да се смета на него одличен слободен удар само да продолжи да игра вака цела сезона.
Клевер(л)и покажа дека заслужува да остане во Јунајтед односно да не биде испратен на позајмица но останува да видиме како ке биде конечнта одлука несомнено малиот има талент.
Хернандез деби каково само може да се посака веднаш покажува дека ке биде големо засилување и сериозна конкуренција за Бербата.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Ако ги игра руни/хернандес во напад, ќе искинат!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Среќа фацава ја купивме 7 милиони, да сакавме да ја купиме сега без 20 немаше да ни ја дадат Ацтекине :)

16 настапи и 9 гола за Мексико, со оглед на тоа што само 16-ов натпревар го одигра од старт, се` другото влагаше/л резерва, скоров е одличен, ќе видиме кај нас како ќе е :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Среќа фацава ја купивме 7 милиони, да сакавме да ја купиме сега без 20 немаше да ни ја дадат Ацтекине :)

16 настапи и 9 гола за Мексико, со оглед на тоа што само 16-ов натпревар го одигра од старт, се` другото влагаше/л резерва, скоров е одличен, ќе видиме кај нас како ќе е :)
Хехе засега 1/1 :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Manchester United striker Dimitar Berbatov's family fear that mobsters have kidnapped his brother.
Berbatov was said to be "monitoring developments" in their native Bulgaria, where troubled Asen has not been seen for a month.
Asen, 23, is believed to have run up business debts at a boutique he runs with wife Mimi.
Three months ago armed police stormed his home and seized computers and documents in connection with an alleged credit card and ATM fraud linked to the fashion store.
The Sun quoted friends as saying that he has since "vanished into thin air" and not been answering mobile calls.
Police in the southern city of Blagoevgrad are aware of his disappearance, but said the family had yet to officially report him missing.
A spokesman said: "Until that happens we cannot investigate."
Last year there were reports of kidnap threats to Berbatov's family by a local gang demanding 500,000 pounds.
Berbatov currently on United's US tour is believed to have fallen out with Asen after a row over his younger brother's alleged gambling and cocaine habits.

:tapp:

--- надополнето ---

Gabriel Obertan out for two weeks with an ankle injury

Chicharito clocked running at 19.97mph at the World Cup, and talking at 45.6mph post-match last night! xD xD xD

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
:pos: :pos: :pos: thanks to sir alex to to to to to look at me...
Гледи го, детенце, оште има трема, воодушевен е шо е играл со Флечер и компанијата. Незнам дали им тера автограме у соблекувалната и ги гледа как теле пред шарена врата, ама осеќам оти е карактер и ќе го дава максимум за Јунајтед, иако јас не му давам толко значење да го ставам одма на аватар или слично. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom