Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Дечкиве топ изиграа, иако паднаа од 50та до 60та минута, она стандардното манчестер паѓање кога се лејмери сите, али нема везе, топ во секој случај...највеќе ми се направи мерак за мачеда и нормално за новиов копиљ, нека им се множат! Велбек - ѕвер !!!

Glory!!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.777
Поени од реакции
21.479
Дечкиве топ изиграа, иако паднаа од 50та до 60та минута, она стандардното манчестер паѓање кога се лејмери сите, али нема везе, топ во секој случај...највеќе ми се направи мерак за мачеда и нормално за новиов копиљ, нека им се множат! Велбек - ѕвер !!!

Glory!!

/LIKE :D

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48

Glory!!

Штоперите во Англија се навикнати да се носат со корпулентни и снажни играчи,играчи кои не трчаат и бараат простор,туку се статични.Овај е сосема спротивното.....Маме ќе ебава...:vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Него јас таман уклучив стрим и дадоа тие гол и после заврши. Ова се најдобрите од МЛС?? Ваљда тоа значи? Има некое позвучно име? Анри???
Ништо, само Донован :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.913
Поени од реакции
7.007
Тоооо сине, таква реализација се бара. Ех што сака мда стани голем играч и пак да ги заебеме Реал и Барса и другите кои купуваат готови играчи (читај ѕвезди) за огромни суми пари, а ние ќе си поминиме со 5-6 милиончиња и пак на крај ќе им го тупниме на истите тие Реал/Барса за 50+ милиони. :pos:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Ништо, само Донован :)
Хуан Пабло Анхел, Борнстаин... :)
А за натпреваров сношти не успеав да го догледам цел многу бев уморен ама гледам децава попара напрајле!:vozbud:
И браво за Чикарито за деби голот :)

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
браво браво секоја чест на манчестер а пред се на Ферги ... затоа тој не сака да купува играчи има одлични младинци ... Македа , Гибсон ... посебно ме изненади Клеверли ... подобро е Фергусон да го форсира Клеверли отколку тромавиот Бербатов ... позз

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За тие што не догледаа баш до крај, како што беше даден првиот гол на Македа, така и Чичарито му ја одзема на последниот дефанзивец ама овој го сопна, жолт картон, слободен удар и Гибсон среди, можеше иначе тоа да е уште еден гол на Чичарито :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Aман бе, јас нема да глеам и право петарда :)

Мака ми е што не го гледав мечот.. Но тоа е, сеа да се надевам дека ќе ми го донесат компјутерот до утре, таман право за тие шо им е поминат лимитот и нов интернет (оти ваљда пак касното ќе играме и веќе први ќе биде :)). Ги видов головите, навистина супер голови.. Браво и за Чичарито што постигна гол на дебито.. Честитки за победата, само вака нека продолжат.. Навистина имаме ѕверски деца во тимот, не ни треба никаква ѕвезда.. Не за друго, мака ќе ми биде за децата...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.811
Поени од реакции
22.862
Хернандес ке биде одличен играч...Секоја чест за Ферги што го зема..

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Него, ме интересира нешто.. Си прајме тука пресметки со еден другар, кој и кој може да влезат во тие 25-те, а знам јас дека тие младите не се пријавуваа...но не знам до колку години е границата.. Може некој да ми каже.. (ме интересира дали може Рафаел, Мафаел...инт,итн.. да поминат како млади фудбалери и да не бидат во тие 25-те што треба да бидат пријавени за да играат..)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
И ја не ја гледав - поминат лимит, ама едно станување одма го видов хајлаицов и воодушевен до максимум :vozbud:.. За младите немам зборови, подобро и неможеа да изиграт - дај боже само така и да продолжат... Еден :back: за ЧИЧАРИТО и неговиот првенец во новиот дрес :vozbud:, и светското забележав, а еве и синоќа се потврди тоа дека е многу брз и снаодлив и дека лесно им бега на одбранбените... И на крај :aplauz:за Флечер, од година во година се подобар и подобар, секоја чест - почна да ми станува омилен..! GGMU :pehar:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Не ми е битно шо сме победиле... тие утакмици се за да се уиграват играче, да се испробуват варијанти, можности, замисли, акции, па се ак излезе как шо треба, ќе дојде и победата, од тука и мило ми е шо сме победиле т.е. мило ми е шо сме имале добра игра. Незнам дали на Македа ќе му праат такви грешки и у ПЛ, да му дават топката противниците или да го остават сам у 5те метра, битно си го заврши он неговото. Клеверли е итар! Гибсон никојпат не сам го аресал как играч, па се надевам оти ќе ми го смене мислењето со добри потези и добри игри, добар гол, ареса ме и как го прослави :) Гледајќи ги сликите од Чичарито пред некоја страна, забележих оти нее депилиран на нозете, ама и да е деплиран, нема да му се познава мускулатурата на нозете как на Нани да кажеме, па за тва мислам оти он нее НАЈ физички спреман и дека оште има потенцијал да га развива подвижноста... сакам да кажам оти ќе стане оште побрз играч, а тва е одлично! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom