Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
English Premier League club Manchester United and professional golfer Tiger Woods are the world’s most valuable team and athletes, according to Forbes magazine’s latest ranking.

The magazine estimates that United is worth $1.84 billion, ranking above five-times Super Bowl champions Dallas Cowboys ($1.65 billion) and current Major League Baseball World Series winner New York Yankees ($1.15 billion)

xD

Eве и на блогот за 14ката на Чичарито :)

Manager Sir Alex Ferguson has admitted that the future of Serbian centre half Nemanja Vidic is uncertain at Manchester United.
Ferguson was asked if he could clarify the speculation linking the 28-year-old with a move to Spain, to which the Scot replied, "I can't clarify it at all."
When asked if he believed Vidic would be at Old Trafford, he replied, "I believe so."

Нека си оди cornhead-ов уште денес ако сака, барем нека каже не ми се седи, да земеме пари од него и така си ги крева акциите а лани повеќе дремеше него што играше. Јесда ни е потребен ама што фајде ако седи на клупа цело време или па на терен се понаша како да дошол да ја полива тревата.

--- надополнето ---

П.П.С.

Леле луѓе глејте ги Американциве како им објаснуваат кој е Манчестер Јунајтед :pos: Ауу дрвaa:pos:

http://www.americanchronicle.com/articles/yb/147707500

Manager Sir Alex Ferguson has admitted that the future of Serbian centre half Nemanja Vidic is uncertain at Manchester United.
Ferguson was asked if he could clarify the speculation linking the 28-year-old with a move to Spain, to which the Scot replied, "I can't clarify it at all."
When asked if he believed Vidic would be at Old Trafford, he replied, "I believe so."

Сине, ова не чини...сериозно, ако си оди србинов, мора алтернатива одма! Се ок и смолинг и еванс, ама ако се повреди рио, овие двајца да не носат на грб цела сезона и пак ко лани за поен да не земеме титула, no thanks :icon_lol:

А бре луге не му се пукајте толку многу по србинот ке биде ке се среди околу него.Има доста искуство и во O'Шеи,Браун,Фердо, па и Смајлинг го имаме и ѕверот Еванс.Но морам да кажам дека сум многу задоволен од моменталната форма на младите сили кои минатата сезона играа помалку сега се одлични.Да се надеваме дека ке почнат да носат успех на тимот уште оваа сезона.

Па и да си оди Видиќ не гледам кој би дошол јак да го замени. Ако мислеа да се ослободуваат од Видиќ Фергиевци ќе донесеа совреме некое засилување ама изгледа ќе му ја покачат платата за 10-20000 фунти и сите задоволни ќе потпиши до 2014, а после vo 2012 на Милан за 20 мил. евра :pos:

Има доста искуство и во O'Шеи,Браун,Фердо, па и Смајлинг го имаме и ѕверот Еванс.Но морам да кажам дека сум многу задоволен од моменталната форма на младите сили кои минатата сезона играа помалку сега се одлични.Да се надеваме дека ке почнат да носат успех на тимот уште оваа сезона.

Овие играчи не се од калибарот на светска класа дефанзивец ко Видиќ, таквите играчи ко него се 3-4ца и решаваат големи натпревари, овие се ок за пријателски и за против виган и компанија...

--- надополнето ---

Па и да си оди Видиќ не гледам кој би дошол јак да го замени. Ако мислеа да се ослободуваат од Видиќ Фергиевци ќе донесеа совреме некое засилување ама изгледа ќе му ја покачат платата за 10-20000 фунти и сите задоволни ќе потпиши до 2014, а после vo 2012 на Милан за 20 мил. евра :pos:

Хаха могуќе опција...за да играш во Милан, треба да имаш минимум 32 :icon_lol: исклучок е пато и уште некој...

А бре луге не му се пукајте толку многу по србинот ке биде ке се среди околу него.Има доста искуство и во O'Шеи,Браун,Фердо, па и Смајлинг го имаме и ѕверот Еванс.Но морам да кажам дека сум многу задоволен од моменталната форма на младите сили кои минатата сезона играа помалку сега се одлични.Да се надеваме дека ке почнат да носат успех на тимот уште оваа сезона.
O'Шеј и така и така, ама Браун и CB не одат заедно :)

Видиќ ако си замине мора да се земе друг класа дефанзивец, оти не ја бива работата..

znae li nekoj koja televizija ke vrsi prenos na premier liga

i 30 godini e mnogu star taka? hehe togas lusio umira po terenot

Фергусон изјавил дека најверојатно Велбек и Клеверли ќе идат на позајмица во клубоци од Премиер Лигата.

O'Шеј и така и така, ама Браун и CB не одат заедно :)

Видиќ ако си замине мора да се земе друг класа дефанзивец, оти не ја бива работата..

Едно шо тва е само шпекулација по форумо, си прааме маабет само, друго шо ако си оде Видич Ферги нема да донесе никој на негово место, а не па друг класа дефанзивец, кој ќее тај друг класа дефанзивец? А работта и така и така ќе ја бива, барем додека Ферги е тука. :)

Едно шо тва е само шпекулација по форумо, си прааме маабет само, друго шо ако си оде Видич Ферги нема да донесе никој на негово место, а не па друг класа дефанзивец, кој ќее тај друг класа дефанзивец? А работта и така и така ќе ја бива, барем додека Ферги е тука. :)
Eпа кој е де :):)

Не знам, ама не смеат да го испуштат Видиќ, не воа трансфер период.. За догодина ќе видиме...

Eпа кој е де :):)

Не знам, ама не смеат да го испуштат Видиќ, не воа трансфер период.. За догодина ќе видиме...
Ти си еден од тие тука шо најного се плашат за ситници. Јунајтед никојпат нее зависел од 1 играч, оти е фудбалски клуб, а не тениски. И јас нејќам Видич да си оде, ама как шо ти кажах си прааме маабет само, немора право здраво за готово да сфаќате. Туку ај на фејс да ми расправаш как беше финалето сношти. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom