Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е вака веќе може меѓу Велбек и Обертан :) Славјето на Обертан :pos:

--- надополнето ---

"Zimmerman is a declared United fan. I reckon this is a dream coming true for him" :icon_lol:

редно беше да се деси нешто интересно вечерва :)
колку ладнокрвно мајсторски ја смести у гол..... ммм, ко да има искуство со векови

Штета за Берба, уште се треси пречката!

Подруго е вака...

Се чини импресиите од натпреварот со Селтик спалснаа вечерва....али...
... конечно после голот живна натпреваров...

Ај белким уште некој ќе им учукаме!

Well done Obertan! (марсовецот)

Штета, требаше да влези на Ричи де Лает последниов шут ама добро е, победивме и одиме понатаму!

Имаше пенал и за Гигс, како фино лепо го задржа црниот <<

Подобри играчи влегоа со замените (Флечер, Бербатов), Рафаел многу добро се движеше, живна играта од кога се направија замените ама што е тука, сепак, овие пријателски се и за да се утврди што чини што не :)

Многу досаден мечов...требаше да спијам :icon_lol:
Како и да е, децава се трудат, ќе ги биде еден ден...влезе татарската машина и се смени цел концепт во нападот :pos: поопасни станаа.
Ама се ми оди накај тоа дека чим почне Премиер Лига, Бербатов фаќа болест такозвана "ми се ползи, не ми се трча"

Ај нека се множат победите....појќе нетребит !

Другиот натпревар ,очекувам поголема ефикасност...

Велбек ,многу трудљубив и брз играч...кој засега има лоша реализација...
Ама има предиспозиции да стане водечки стрелец еден ден...
Тој така некако се издвои денеска....

Ајде поздрав до сите, Glory Glory

Честито победа.. :)

Интересен ми беше коментаторот.. "Ferguson is 68 years young" :icon_lol:

--- надополнето ---

Многу досаден мечов...требаше да спијам :icon_lol:
Како и да е, децава се трудат, ќе ги биде еден ден...влезе татарската машина и се смени цел концепт во нападот :pos: поопасни станаа.
Ама се ми оди накај тоа дека чим почне Премиер Лига, Бербатов фаќа болест такозвана "ми се ползи, не ми се трча"
Бербатов и лани играше супер во пријателските.. Сепак се надевам дека вака ќе продолжи.. Со еден ваков Бербатов (или малце подобар) ПЛ е наша :)..

[video]http://www.101greatgoals.com/videodisplay/6330743/[/video]

Ама Обертан каков ала Робен потенцијал има еј! Па и личи на него...:pos: Ќе добие Валенсија голема конкуренција за десната крилна позиција.

П.С. Реал спремај 200 мил. за 4-5 години.:pos2: !

Manchester United’s prodigious new signing Javier Hernandez has been handed the number 14 shirt for his debut season at Old Trafford.

The Mexican international, who caught the eye during the World Cup finals with goals against France and Argentina, will have his nickname ‘Chicharito’ on the back of his shirt.

Hernandez succeeds Zoran Tosic, Alan Smith and Gabriel Heinze by taking the Manchester United number 14.

Manchester United announced the signing of Hernandez prior to the World Cup final, and Sir Alex Ferguson is believed to have paid £8.5 million for the forward.

И да честитам победата. нека ни се множат успесите, мака ми е што негледав ама заспав :)

линк од голот некој :)

Ajde cestito pobeda.Highlights?:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom