HIM

Сандар

Heartagram's child
Член од
27 ноември 2008
Мислења
168
Поени од реакции
2
Омилен бенд ми се...Вилле Вало...хммм...НАЈ ДОБАР!
FallenHypaspist оди малце надвор на воздух разлади се...и шо сеа ја ги слушам ХИМ...и види бе ејј колку женски се лепат за мене....ц.ц.ц
И ај не се бламири со тоа дека немат ХИМ квалитетна музика..позз...најголем до ФалленХипаспист...:helou:

U

UnholY

Гостин
Омилен бенд ми се...Вилле Вало...хммм...НАЈ ДОБАР!
FallenHypaspist оди малце надвор на воздух разлади се...и шо сеа ја ги слушам ХИМ...и види бе ејј колку женски се лепат за мене....ц.ц.ц
И ај не се бламири со тоа дека немат ХИМ квалитетна музика..позз...најголем до ФалленХипаспист...:helou:
Pa...n ijas nezZz zS losto tolku se zbori za Him........super se...... ViLe najdobar ae poZz

asl pls?

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Не знам која е целта на некои типови кои пишуваат на оваа тема? Разбирам критика за некој бенд да дадеш, ама постојани исмејувања и навреди на луѓето кои ги слушаат?

jeeeee8

Like dreams
Член од
28 ноември 2008
Мислења
647
Поени од реакции
16
ок се, пошто не се ограничувам за музиката се си слушам има неколку песни што ми се свиѓаат! А пошто не следам баш имаат нешто ново сеа?:icon_roll

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
А пошто не следам баш имаат нешто ново сеа?:icon_roll
супер си се хим си ги слушам стално , а дали имат нешто ново ... колку шо сум јас информиран не ако грешам нека ме попрај некој позз

Сандар

Heartagram's child
Член од
27 ноември 2008
Мислења
168
Поени од реакции
2
Ново...па немат нишо ново...нај ново(старо) им е новиот(стариот) албум Венус Дуум...Немат нишо ново...концерти стално имат низ Финска и околу...

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Респект за групава, многу се закон. Моја омилена песна од нив Killing loneliness. :)

Сандар

Heartagram's child
Член од
27 ноември 2008
Мислења
168
Поени од реакции
2
супер си се хим си ги слушам стално , а дали имат нешто ново ... колку шо сум јас информиран не ако грешам нека ме попрај некој позз
Немат ново пошо вокалистот т.е Вилле Вало му е пукнато ушното тапанче...при кавга со бифшата му женска,оваа малумната му се издерала на уво толку силно шо дошло до ова...и не се знае дали ке може да продолжи Вало со пеење...исто така поради тоа е откжена и првата голема турнеја низ Америка....жалам:uvo:

U

UnholY

Гостин
Немат ново пошо вокалистот т.е Вилле Вало му е пукнато ушното тапанче...при кавга со бифшата му женска,оваа малумната му се издерала на уво толку силно шо дошло до ова...и не се знае дали ке може да продолжи Вало со пеење....жалам:uvo:
Одам до аптека по еден пакет антидепресанти :place::place::cry:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Леееле кога се случило ова со Виле Вало?Кажете побрзо да знам да дадам предлог за државен празник во Финска.

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Најлигав бенд на универзумов. Толку добри и познати бендови има, вие сте нашле за хим тема да отварате. :nesvest:

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Немат ново пошо вокалистот т.е Вилле Вало му е пукнато ушното тапанче...при кавга со бифшата му женска,оваа малумната му се издерала на уво толку силно шо дошло до ова...и не се знае дали ке може да продолжи Вало со пеење...исто така поради тоа е откжена и првата голема турнеја низ Америка....жалам:uvo:
Леле како можеше бе? Цело време ја чекав турнејата :place::place::cry:

Kajgana Shop

На врв Bottom