Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај ако знае некој инфо за Tom Cleverley ( младински играч на Ман Ју.)

http://www.manutd.com/publish.sps?pagegid={586F3BDA-BAD0-484E-AA1B-C0464DF06DF7}&teamid=435&section=playerProfile&bioid=93299

Моментално Њукасл го бара на позајмица за следната сезона.

Најверојатно, да не речам сигурно.

Дај ако знае некој инфо за Tom Cleverley ( младински играч на Ман Ју.)

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={586F3BDA-BAD0-484E-AA1B-C0464DF06DF7}&section=playerProfile&teamid=435&bioid=93299

Само селектирај го линков, копи и пејст :)

Некој линк за утакмицава??? На атдхе има линк ама нема слика..

ako gleda nekoj na sopcast kaj sto pisuva adress pisete Channel - 82153 i gotovo... btw odlicna slika

Реал го собра и Ди Марија... ќе го собере и Силва, Барса го собра Виља, а ние ќе си останиме со к во рака... исто како лани....

Реал го собра и Ди Марија... ќе го собере и Силва, Барса го собра Виља, а ние ќе си останиме со к во рака... исто како лани....

Не сте сами,не се секирајте.Има уште еден тим ко вас.

Изгледа пак наредна година ќе доминираат НЕанглиски тимови во Европа.

Е баш тоа е добро мислам дека Силва нема да отиде во Реал мислам дека и на него дека во Реал нема да може правилно да се доразвие како играч.Сега мислам дека ние сме во пол-позиција за него и мислам дека за 30-35 мил. евра е наш.

Јас пак друго би рекол...го собраа оџачаров, сега патот кон Силва ни е полесен. Ако Ферги има намера да го земе, ако не, некој друг ќе го здипли...
Нема шанси Реал да тргне по Силва. Не им треба.
bojan10rooney, многу се 35М :)

Как мислеш не титули?Па нели историјата на клубо ја "пишуват" играчите со освоени титули?
Иначе респект за целтто мислење!:smir:
Незнам как да ти го објаснам тва. Јас ного не се палам на бројката на титулите. Сега нормално оти сите тие титули се го издигнале и донеселе клуубо на ниво как шо е саа, ама мене ме хранат такви работи как шо е создавањето на клуубо, начино на кој е опстојувал на почетоко, маскотите, минхенската несреќа-как после неа тимо сее издигнал, ме палат човеците как Кантона (напаѓањето на навивачо), неговите изјави, енергијата на Кин, сите пресврти кои гии правил клуубо, ного други играче и ситуации, пасијата на Фергусон, неговио стил, екипичката на Базби-неговите бебинца кои гии водил цел живот и гии направил човеци-ме ареса таква екипа од пионерчина до сениори заедно, се создава страшен тим, слично беа и браќата Невил, Сколс, Гигс, Бат, Бекам, од младинските категории заедно... Јунајтед е как феникс! Се е пролазно, само Јунајтед е вечен! :)

Се надевам оти ме разбираш, фала. :)

Јас пак друго би рекол...го собраа оџачаров, сега патот кон Силва ни е полесен. Ако Ферги има намера да го земе, ако не, некој друг ќе го здипли...
Нема шанси Реал да тргне по Силва. Не им треба.
bojan10rooney, многу се 35М :)
Можеби 30 мил. евра мислам дека вреди за парите млад надежен талентиран.Моја најголема желба за во Манчестер.

Незнам как да ти го објаснам тва. Јас ного не се палам на бројката на титулите. Сега нормално оти сите тие титули се го издигнале и донеселе клуубо на ниво как шо е саа, ама мене ме хранат такви работи как шо е создавањето на клуубо, начино на кој е опстојувал на почетоко, маскотите, минхенската несреќа-как после неа тимо сее издигнал, ме палат човеците как Кантона (напаѓањето на навивачо), неговите изјави, енергијата на Кин, сите пресврти кои гии правил клуубо, ного други играче и ситуации, пасијата на Фергусон, неговио стил, екипичката на Базби-неговите бебинца кои гии водил цел живот и гии направил човеци-ме ареса таква екипа од пионерчина до сениори заедно, се создава страшен тим, слично беа и браќата Невил, Сколс, Гигс, Бат, Бекам, од младинските категории заедно... Јунајтед е как феникс! Се е пролазно, само Јунајтед е вечен! :)

Се надевам оти ме разбираш, фала. :)

...пресвртот против Баерн на Ноу Камп(да те надополнам):smir: Тоа е она вистинското, но денес на децава ги пали фрлање пари на Бенземовци,Агуеровци и други преценети серковци.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom