bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.096
- Поени од реакции
- 7.308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај ако знае некој инфо за Tom Cleverley ( младински играч на Ман Ју.)
Дај ако знае некој инфо за Tom Cleverley ( младински играч на Ман Ју.)
http://www.manutd.com/publish.sps?pagegid={586F3BDA-BAD0-484E-AA1B-C0464DF06DF7}&teamid=435§ion=playerProfile&bioid=93299
Моментално Њукасл го бара на позајмица за следната сезона.
Реал го собра и Ди Марија... ќе го собере и Силва, Барса го собра Виља, а ние ќе си останиме со к во рака... исто како лани....
Е баш тоа е добро мислам дека Силва нема да отиде во Реал мислам дека и на него дека во Реал нема да може правилно да се доразвие како играч.Сега мислам дека ние сме во пол-позиција за него и мислам дека за 30-35 мил. евра е наш.Реал го собра и Ди Марија... ќе го собере и Силва, Барса го собра Виља, а ние ќе си останиме со к во рака... исто како лани....
Јас пак друго би рекол...го собраа оџачаров, сега патот кон Силва ни е полесен. Ако Ферги има намера да го земе, ако не, некој друг ќе го здипли...Реал го собра и Ди Марија... ќе го собере и Силва, Барса го собра Виља, а ние ќе си останиме со к во рака... исто како лани....
Незнам как да ти го објаснам тва. Јас ного не се палам на бројката на титулите. Сега нормално оти сите тие титули се го издигнале и донеселе клуубо на ниво как шо е саа, ама мене ме хранат такви работи как шо е создавањето на клуубо, начино на кој е опстојувал на почетоко, маскотите, минхенската несреќа-как после неа тимо сее издигнал, ме палат човеците как Кантона (напаѓањето на навивачо), неговите изјави, енергијата на Кин, сите пресврти кои гии правил клуубо, ного други играче и ситуации, пасијата на Фергусон, неговио стил, екипичката на Базби-неговите бебинца кои гии водил цел живот и гии направил човеци-ме ареса таква екипа од пионерчина до сениори заедно, се создава страшен тим, слично беа и браќата Невил, Сколс, Гигс, Бат, Бекам, од младинските категории заедно... Јунајтед е как феникс! Се е пролазно, само Јунајтед е вечен!Как мислеш не титули?Па нели историјата на клубо ја "пишуват" играчите со освоени титули?
Иначе респект за целтто мислење!:smir:
Можеби 30 мил. евра мислам дека вреди за парите млад надежен талентиран.Моја најголема желба за во Манчестер.Јас пак друго би рекол...го собраа оџачаров, сега патот кон Силва ни е полесен. Ако Ферги има намера да го земе, ако не, некој друг ќе го здипли...
Нема шанси Реал да тргне по Силва. Не им треба.
bojan10rooney, многу се 35М![]()
Незнам как да ти го објаснам тва. Јас ного не се палам на бројката на титулите. Сега нормално оти сите тие титули се го издигнале и донеселе клуубо на ниво как шо е саа, ама мене ме хранат такви работи как шо е создавањето на клуубо, начино на кој е опстојувал на почетоко, маскотите, минхенската несреќа-как после неа тимо сее издигнал, ме палат човеците как Кантона (напаѓањето на навивачо), неговите изјави, енергијата на Кин, сите пресврти кои гии правил клуубо, ного други играче и ситуации, пасијата на Фергусон, неговио стил, екипичката на Базби-неговите бебинца кои гии водил цел живот и гии направил човеци-ме ареса таква екипа од пионерчина до сениори заедно, се создава страшен тим, слично беа и браќата Невил, Сколс, Гигс, Бат, Бекам, од младинските категории заедно... Јунајтед е как феникс! Се е пролазно, само Јунајтед е вечен!
Се надевам оти ме разбираш, фала.![]()