Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Ќе има ли Сабота Шенклис собирање за дербито со гомнарите? а?
Планирам да идам...за сигурно е работава, немојте да заебете искам да се запознaам :smir:
Cheers!

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.115
Поени од реакции
1.695
Идеме бе, и да изгубиме ми е гајле, вакво дерби греота е да се глеа дома.Незнам зашо, се осеќам повозбудено од кога игравме со Ливерпул.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не се споредува гледањето дома со гледањето во Шенклис :) Одам и јас :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Шансите за титулата ќе бидат многу појасни по наредното коло. Искрено мислам дека 80% веќе се загубени шансите, но со нерешено на Челзи кај Тотенхем и пораз од Ливерпул се отвораат шансите, но секако Манчестер би морал да има 4/4 победи.

По наредно коло или ќе се врати тимот во игра или ќе им ја честита титулата на ЧЕлзи.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Шо беше тва Шенклис? Дека беше? Как? Шо? Мапа? :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ахам. А да нема некој случајно (или неслучајно) од областа дека шо е ФОН у сабота да оде у Шенклис? :)

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Доаѓам у Шенклис + Жаре и Гаго :) :manfan:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Руни номиниран за играч на сезоната 2009/2010 во ПЛ,заедно со Тевез,Фабрегас и Дрогба и за најдобар млад играч оваа сезона во ПЛ,заедно со Фабрегас,Милнер и Харт.

На официјалната страна на Премиер Лигата,сеуште нема ништо во врска со ова,но очекуван избор и очекувам Руни да ја освои наградата за најдобар во ПЛ,за млад играч не знам,ама и таму е фаворит :).

Евра верува дека Рафаел ќе биде еден од најдобрите десни бекови што играле за Јунајтед.

П.С.

:pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Got a meeting today about the kit launch. July 17th mooted.
Тогаш ќе биде промовиран новиот дрес за следната сезона :)

P.S. Извадок од форум

I work in a Nike merchandise shop and my boss was telling me about the kit. The away is white, and he couldn't remember much about the design but he said it looks real sharp, he thinks it will be a great sell. I'll try to weasel some pics out of him

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Опаа, некаде од кај 15ти јули до 5 август ќе сум во Англија, таман ќе го начекам новиот дрес :zlo:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Гостински бел....одли4но :) Јас не сумњам дека дресот ќе биде лош, ако си прав фан секој дрес ќе ти биде убав...е сеа ќе ми недостигаат златните емблеми на ракавите....ама ќе ги откорнам од сезонскиов дрес :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom