Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 февруари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
7
мање више добар натпревар ако ништо друго барем победивме....клучен дел од натпреварот мислам дека беше првиот жолт на рафаел...сосема непотребно откако најпрвин не му досуди него фаул он фаулираше и доби жолт...знаев дека тоа ќе го искористи судијата против нас ама тоа е шо е... останува да се надевам на ПЛ иако и таму на секој натпревар до крајот ќе имаме уште од почетокот на натпреварот играч помалце...т.е. противниците ќе ги имаат судиите на нивна страна... тоа е шо е повеке среќа следната година И СЕКОЈА ЧЕСТ ЗА РУНИ !!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918
ЦЦЦ сеа седам,зејам у компјутерот и само се сеќавам како се радував на водството од 3:0. Сигурен бев дека ќе минеме,колку сакам да се врати ебаниот момент,кога среќниот Хрват ни даде гол за 3:1.(ама да интервенира Керик) Готови беа швабите,готови беа.. Не ми се верува што испуштивме. И да го пофалам Нани,иако пак по малце скржаво,сепак топ игра,првиот гол му беше ѕверски,ама џабе. :jaj:

Едит: И двата беа ѕверски.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Нас не заеба ова:

и ова:

:icon_lol:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Несмееме да му замеруваме на Рафаел, го баравме у први 11, го добивме, тоа е тоа ...
Од тешки моменти се прават играчи, сигурен сум ќе истајт поука од ова ситуација и в година ќе биде подобар од кога и да бил! А и не го кривам дечкото толку, сепак двата жолти беа.....но комент

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Единствената позитивна работа е тоа што максимално можеме да се насочиме кон првенството, предноста на Челзи не е голема, штета што има малку до крајот, а ако дадат сè од себе можат сите да ги добијат, иако знам дека тоа нема да се случи.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Двете утакмици игравте само едно полувреме,другото во шише ве ставија дали сте заморни или незнам ама чудно е голем тим да зависи од само еден играч а тоа е Руни и во него да се крстите,секоја чест за него ама треба цел тим да игра прво ги напумпавте второ нигде. Добро и црвениот влијаеше ама Алекс е крив што не го замени на полувреме со некој поискусен:toe:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Уште од сити да изгубиме и комотно да идам да си купам пиштол после:angry2:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Многу сум горд што навивам за Манчестер Јунајтед !

Имаме срце, големо, лавовско..

Во фудбалот се случуваат вакви моменти , и нема што тука да жалиме и плачиме, се разбира на сите нас не ни е јасно како можше тој баерн да се пласира(со среќа да им е пласманот и финале да стигнат и нека освојат ако уште вака ги служи среќата), али јбг....на крајот од денот то е то...

На сите што се ситат на нашиот пораз,можам да им порачам да ми се фатат за . . . .. , тие никогаш нема да ја доживејат еуфоријата и љубовта која навивачите на Јунајтед ја носат во себе...секој ден,секоја минута!

Горд сум што нашете големо срце го делат и нашите играчи...
Еден “сакат“,шинат со една нога излезе и играше само за клубот-жртвувајчи и настап на СП и цела кариера можеби.
Влезе друг со скршена рака , и не жалеше ни секунда да се бори за нашиот дрес,
Чудесниот Нани мислам дека уште малце да поиграше ке колабрираше, и срце го стегна, накратко се зашемети....но продолжи да игра...само за Јунајтед...

На крајот од мечот и фановите им испејаа на гостите од германија...што значи да се БИДЕ ЈУНАЈТЕД !

We will never die ! Беше песната што цел свет ја слушаше!

Сите сме помалце нервозни, и јас сум !
Но утре покажете ја гордоста, главата горе момци и девојќи, гордо носете го светиот дрес, зошто само Јунајтед може да предизвика олку емоции за олку кратко време!

Јунајтед е повеќе од религија, тоа е култура а ние сме дел од нив.

Поздрав до гордите навивачи !

Да живее Манчестер Јунајтед !

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Двете утакмици игравте само едно полувреме,другото во шише ве ставија дали сте заморни или незнам ама чудно е голем тим да зависи од само еден играч а тоа е Руни и во него да се крстите,секоја чест за него ама треба цел тим да игра прво ги напумпавте второ нигде. Добро и црвениот влијаеше ама Алекс е крив што не го замени на полувреме со некој поискусен:toe:
Да бе да се е така како што кажа ! Само Руни игра и во него се крстиме само ! Другите така висат на теренот ! Значи и на двете утакмици не бевме заморени ! Заморени беа тактиките на Ферги тоа имам да ги го кажам !:tapp:

Многу сум горд што навивам за Манчестер Јунајтед !

Имаме срце, големо, лавовско..

Во фудбалот се случуваат вакви моменти , и нема што тука да жалиме и плачиме, се разбира на сите нас не ни е јасно како можше тој баерн да се пласира(со среќа да им е пласманот и финале да стигнат и нека освојат ако уште вака ги служи среќата), али јбг....на крајот од денот то е то...

На сите што се ситат на нашиот пораз,можам да им порачам да ми се фатат за . . . .. , тие никогаш нема да ја доживејат еуфоријата и љубовта која навивачите на Јунајтед ја носат во себе...секој ден,секоја минута!

Горд сум што нашете големо срце го делат и нашите играчи...
Еден “сакат“,шинат со една нога излезе и играше само за клубот-жртвувајчи и настап на СП и цела кариера можеби.
Влезе друг со скршена рака , и не жалеше ни секунда да се бори за нашиот дрес,
Чудесниот Нани мислам дека уште малце да поиграше ке колабрираше, и срце го стегна, накратко се зашемети....но продолжи да игра...само за Јунајтед...

На крајот од мечот и фановите им испејаа на гостите од германија...што значи да се БИДЕ ЈУНАЈТЕД !

We will never die ! Беше песната што цел свет ја слушаше!

Сите сме помалце нервозни, и јас сум !
Но утре покажете ја гордоста, главата горе момци и девојќи, гордо носете го светиот дрес, зошто само Јунајтед може да предизвика олку емоции за олку кратко време!

Јунајтед е повеќе од религија, тоа е култура а ние сме дел од нив.

Поздрав до гордите навивачи !

Да живее Манчестер Јунајтед !

АЛАЛ ДА ТИ Е ЗА ПОСТОТ !

ДА ЖИВЕЕЕ МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД !

ГЛОРИ ГЛОРИ ЈУНАЈТЕД ДЕВИЛС ВИ ВИЛЛ ОЛВЕЈС ЛАВ ЈУ !:back:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Се извинувам што упаѓам вака но од каде сега рицоли крив....??/
Некој аргумент да зададевте поради кој причини или кој грешки ги направи рицоли за вас да ве оштети и баерн да го награди???..не ви даде пенал?немаше изедначен критериум?не ви свирна фал во близина?нив му подари пенал?...не ве разбирам грешката за овој натпревар треба да ја барате во рафаел и само во рафаел..не во САФ не во судијата не во руни не во олич не во јувентус не во евра итаканатаму....САФ како и што следеше на таа позиција го постави рафаел каде што во минхен играше невил кој слабо се носеше на рибери..овој пат во првиот дел рафа изигра одлично по десната страна(рибери го пикна вџеб,му помагаше во офанзивата на валенсиа,ниту една грешка не направи..),но и неискуството си го стори своето и самиот беше свесен кога го направи стартот за втор жолт(оправдано секој случај), и ја остави својата екипа на цедило...судијата си го отсуди своето дури спрема манчестер беше и помек т.е. манчестер беше и наградуван со некои ситни прекршоци на средина на теренот кои за баерн не ги свиреше..(јбг домаќин а и притисокот од публиката си го праеше своето)..не ме разбирајте погрешно ..манчестер заслужено си испадна и нема тука збор:toe:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Момци да сте здрави и живи... Добра игра ,Мушки изиграа ама некад се дешава и тоа.
Како само го видов Робен сам пред да го даде голот,си реков ќе идат на волеј,а неам појма зошто цела одбрана на Манчестер мислеше дека само со глава се даваат голови па ги чуваа тие што се внатре... :nesum:
Бетр лак некст тајм..поздрав

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Од каде да започнам.

Баерн Минхен покажаа дека имаат мотив да играат со големи екипи како Јунајтед, но џабе им е кога во Германија губат од последните. Рибери и Робен не ги видов во прво полувреме, ги направивме првооделенци. Но нас никој не ни е крив кога неможеме да задржиме предност. Рибери главен виновник за црвениот на Рафаел. Цело време вршеше притисок врз судијата, а и по црвениот повторно вршеше притисок како да не му беше доволен црвениот на Рафаел. Не говорам за инат но Баерн немаат тим за посериозен подвиг. Ја поминаа Фиорентина, сега Јунајтед ќе немаат трета среќа. Јас им препорачувам во полуфинале да си изгубат бидејќи во финале ќе ги направат мајмуни, за нивно добро, за да не се брукаат.

Што се однесува до Јунајтед.
Требаше да ги искористиме почетните минути, не знаеа главата кај им е. Глупа тактика. Не внесовме напаѓач по вадењето на Руни а со тоа им дадовме јасно до знаење дека ќе одиме на бранење на водството, што ретко резултира. Им ја искаравме на тацна тактиката, тоа беше причина посилно да нападнат. Доколку вметневме друг напаѓат ќе беше поинаку, тие ќе си го гледаа својот гол и ќе се плашеа да не примат повеќе. Но се е ќе.

Можеби имаше контакт врз Керик пред постигнувањето на голот, но мислам дека не беше за фаул. Керик не беше упорен до крај па остави судијата да ја заврши работата за него. Како што можеше Олич да стане и да шутира, така можеше и нашиот Керик да стане и да блокира.

Момците изиграа супер, посебно Нани.
Тоа беше само лош ден и лоша среќа.

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Се извинувам што упаѓам вака но од каде сега рицоли крив....??/
Некој аргумент да зададевте поради кој причини или кој грешки ги направи рицоли за вас да ве оштети и баерн да го награди???..не ви даде пенал?немаше изедначен критериум?не ви свирна фал во близина?нив му подари пенал?...не ве разбирам грешката за овој натпревар треба да ја барате во рафаел и само во рафаел..не во САФ не во судијата не во руни не во олич не во јувентус не во евра итаканатаму....САФ како и што следеше на таа позиција го постави рафаел каде што во минхен играше невил кој слабо се носеше на рибери..овој пат во првиот дел рафа изигра одлично по десната страна(рибери го пикна вџеб,му помагаше во офанзивата на валенсиа,ниту една грешка не направи..),но и неискуството си го стори своето и самиот беше свесен кога го направи стартот за втор жолт(оправдано секој случај), и ја остави својата екипа на цедило...судијата си го отсуди своето дури спрема манчестер беше и помек т.е. манчестер беше и наградуван со некои ситни прекршоци на средина на теренот кои за баерн не ги свиреше..(јбг домаќин а и притисокот од публиката си го праеше своето)..не ме разбирајте погрешно ..манчестер заслужено си испадна и нема тука збор:toe:
Не е судијата крив, незнам зошто другите мислат дека двата картона беа незаслужени, потполно заслужени се.
Крив е и Рафаел, крив е и Фергусон, крив е и Јувентус :)icon_lol:)

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
WE LOVE UNITED WE DO
WE LOVE UNITED WE DO
WE LOVE UNITED WE DO
OHHH UNITED WE LOVE U!