Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ај у пм нека ојт СЕ! :nerv::nerv:

Толку од ЛШ.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
АЈДЕ БЕ У КУРАЦ АЈДЕ ОД 3-0, 3-2 ЗНАЧИ ОВА НА НИШТО НЕ ЛИЧИ ВЕЌЕ, НЕЗНАМ КАЈ ЌЕ СТИГНЕМЕ ТАКА У ПИЧКУ МАТЕРИНУ!

S

StereoLove

Гостин
Уште од кога Рафаел доби картон знаев дека ке кренеа на лошо работите

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Зоштооооо? Ова е твајлајт зоун сто посто.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.801
Поени од реакции
21.528
Ова не е до нас, ова е до судијата !!! Се виде кој е кој на утакмицава, и неспособноста на баерн мораше да ја реши судијата. Црвен картон , односно 2 жолти картони за рафале, зашто ... без ни една опомена ... Па добро бе нашиве ги убија 6 пути повеќе имаше картон црвен за баерн него за нас. но тоа ти е , како со челзи така и лига на шампиони, кога тимот што игра не може да ја реши утакмицата , мора судијата.
Да ти ебам мафијата да ти ебам....

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ова не е до нас, ова е до судијата !!! Се виде кој е кој на утакмицава, и неспособноста на баерн мораше да ја реши судијата. Црвен картон , односно 2 жолти картони за рафале, зашто ... без ни една опомена ... Па добро бе нашиве ги убија 6 пути повеќе имаше картон црвен за баерн него за нас. но тоа ти е , како со челзи така и лига на шампиони, кога тимот што игра не може да ја реши утакмицата , мора судијата.
Што нив не им даде картони не даде ама и рафаел не беше нежен нешто за опомена да се даде.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.801
Поени од реакции
21.528
Што нив не им даде картони не даде ама и рафаел не беше нежен нешто за опомена да се даде.
Абе ајде, молим те, кога го доби првиот жолт, беше или за приговорот или за фаулот кој го направи, но да не заборавиме дека него му направија фаул без топка, по што следеше неговиот фаул .... 2-от картон беше у средина на терен за што... а рибери не му врати на рафаел а и покрај тоа се искина од јадење бубрези на секој фаул што му го правеа .. али не, мораше на рафаел да му даде црвен ... матер им ебам судиска !! Ауу колку пати само на валенсија му ебаа дете без топка, на нани ина флечер.. фаул на нога без топка.... а да не го збориме фаулот на ногата на руни онаа која му беше повредена.. се виде дека фаулот е намерен... и дека има цел да го онеспособи ..

Се виде кој е кој на утакмицава ... прво полувреме ... судијата да не го исклучеше рафаел се знае 7-1 ќе завршеше, но на кој тоа не му одговараше ...

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ја сведочевме 99та имам верба уште. Да е мала ама сеуште верувам.

S

StereoLove

Гостин
Не можам повеке да гледам ми се искинаа нервите:nesum:

S

StereoLove

Гостин
Oти бе оти бе,не ми се верува човеку не ми се верува каква предност имавме.

Ај у пичку матер:nesvest:

Не знам што да кажам веке

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
штета мислев дека ќе ги потопите:toe:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Мораше да примиме два посрани гола, ќе се убијам еј!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom