Очајни се може да се искористи тоа. Од што не знаат како почнаа во ВДС да клизаат. Судијава многу пушта да се игра така и од нашиве исто така некои поопасно клизаат ама нека дава картони да не се опуштаат многу.
Супер одиграно прво полувреме, друго не знам што да речам. Само после 3от гол, малку се опуштија и од тоа Баерн профитираше, имаа 2 шанси од кои една ја претворија во гол, поради Керик.
Мора во второ полувреме да им дадеме уште еден гол, вака ќе биде ептен тешко, посебно ако Баерн постигне уште еден гол.
Рафаел сега засега вџеп го пикна рибери и игра одлично...секоја чест за ова момче ..ме интересира дали и бра тму фабио има слични перформанси како рафаел?
Рафаел сега засега вџеп го пикна рибери и игра одлично...секоја чест за ова момче ..ме интересира дали и бра тму фабио има слични перформанси како рафаел?
Steta za golot sto go primivme od nikakva akcija ama generalno sum mn zadovolen od igrata! Runi ne dava golovi ama se vide deka e odlicen motivator i pokraj nego site se nekako poveke rastrcani!
Ocekuvam i vo vtoro da prodolzime so isto tempo i se razbira, da izborime 1/2 finale!
Супер игра,ѕверска,да беше 3:0 на полувреме сеа ќе честитав 1/2 финале,вака,пак може од никаква шанса да ни го опнат у 89та.:jaj:
Ајде само вака да продолжиме,само да не се повлечиме,сигурен сум дека уште 1-2 гола можеме да им дадеме со ваква игра. Ако се повлечиме ќе биде опасно.
И мислам дека Ферги ќе го извади Руни,бидејќи овие намерно го маваат по ногата ебем им копитарите.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.