Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За голот на Олич колку што видов најкомотен беше Евра ,кога веќе ја имаа топката требаше да расчистат а овој не ја избаци и му се убаци Олич од никаде. Не е страшен резултатот,страшно беше она со Руни на крај, :smir:

1. Супер почнавме, гол од 2 минута.
2. Прво полувреме им ја затворивме средината на Баерн, не можеа да мрднат.
3. Второ полувреме се очекуваше дека Баерн ќе нападне, го направија тоа. За целото второ полувреме ќе кажам само едно: ВДС е ЅВЕР!
4. Примивме ептен наивен гол, со играњето со рака на Невил, па и сеуште не можам да сфатам зошто Руни скокна, кога не беше ни поставен во живиот ѕид?
5. Таман си реков бод ќе им земеме, Олиќ си помина како на модна писта меѓу Евра и Видич и ни бапна гол. Алооо Евра? Најдобар лев бек во светот, се мислеше 3 сати дали да ја удри топката!?
6. Руни се повреди.
7. Наредни 2 натпревари цела сезона ќе отиде у курац. Сигурен сум дека Руни нема да игра. Челзи најмногу ако им земеме бод, а на реваншот со Баерн ќе треба чудо да се случи без Руни.

Толку од мене! :nerv:

Има првично инфо за Руни како е ситуацијата?

Ама ај,господ знае од кога немавме осетено да ни го стаат у 90-та..До сеа се така тепавме..

Е сеа можевме и со 0:0,ама тоа е..На Олд Трафорд нормално одиме на победа. Но не со ваква игра..И 3:0 да водат пак нека напаѓаат..Иначе и они иако заслужено,малце гзларски тепаа.. Гол,да не речам авто-гол(коа ќе дадеме ваков гол ние у ПЛ,автогол го пишат),па пречка на Видиќ,па у буквално последна секунда ни го опнаа.. И двата гола грешки на 2та бека. А ако не игра Руни,кој ќе се мачи со Бербатов цел меч..И со Челзи и со Баерн.

И да,слушнавте на Канал 5? Баерн бил пред Манчестер :pos2::pos2:

Без грижи!Ќе ги силувате на Трафорд!
Крај краева,реално беше 1-1 да заврши,ама на крај дадоа гол,како и со Фиорентина!
Ќе ги стигне правдата кај и да е,за една недела веројатно.

А,што е со Руни?

Видич брате, јебем ти главу. Даде ми надеж оти до крај на сезоонта ќе дадеме гол со глава од корнер. Рибери ебати невестулката, неможат да го фатат а не да го сопрат. Невил глуп потег. Наместо да ги претиснат првите 10-20мин да им дадат 3 гола они ќе бранат 0-1, Руни можеше да га реше утакмицата, исто и Нани. Руни мислам оти го назгазнаа. Се на се ного добар фудбал и заслужен пораз, не очекуваах оти Баерн толко добро ќе изиграт. И ако тва е цената за '99, само ќе кажам оти ги чекаме на Олд Трафорд. :)

Што збореше бе ова путево? :pos:
Манчестер освоил на среќа,ако мисли на пеналите и Баерн последната ја освоил на пенали. Ебате навивачката таква,нема појма за клубот,јаде гомна за друг. :tv:

Мене ми изгледаше како некоја повреда на стапалото, му ја извадија копачката на крајот.Најлошото би било Metatarsal Fracture и би бил аут до крај на сезоната

metatarsals_1.jpg

Од SkySports викаат дека зглобот на ногата го повредил, во најлош случај би билo ligament tear а во најдобар само некоја гребнатина или шинат.Како и да е, 90% нема да настапи со Челзи :@ Немоеше полошо од ова, дефинитивно.

Штом неможеше да настапне на ногата Руни,најмалце 2/3 недели аут,во најдобар можен случај.:toe:
Инаку за утакмицата,лош пристап во второ полувреме/требаше и понатаму да вршите притисок,секој втор пас и беше до голманот.....поради тоа имаа игра,доминација,шанси..и заслужен пораз.
Тешко ке ви биде дома,посебно Руни ако не игра.

Штом неможеше да настапне на ногата Руни,најмалце 2/3 недели аут,во најдобар можен случај.:toe:
Инаку за утакмицата,лош пристап во второ полувреме/требаше и понатаму да вршите притисок,секој втор пас и беше до голманот.....поради тоа имаа игра,доминација,шанси..и заслужен пораз.
Тешко ке ви биде дома,посебно Руни ако не игра.

Najmalku 2 meseci aut , inaku sosema zasluzeno izgubivte.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom