Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас не знам што се курчеа сите медиуми дека баерн ќе тепал...па ги нема нигде, дома им диктира темпо еден манчестер (вака би требало да гласи, по сите коментари што ги прочитав дека ќе не наполнеле)...
Ајде второ уште 2 гола и мрш...леле руни што промаши, хемороиди да фати!

Glory!!

Имаат подавање на средина а со тоа и посед на топката најмногу заради тактичката замисла на САФ.... На Олд Трафорд нема топка да пипнат.

Валенсија треба да влезе и да им ја разбие десната страна, а Нани лево да се префрли на местото на Парк.
Ајт уше едно голче и доста е.

Одличен резултат, од играта не сум задоволен бидејќи има многу тактика ама се надевам дека барем малку во второто полувреме ќе ги пушти Ферги да одат и во напад:smir:
Го делам истото мислење.. :toe:
Со среќа во втор дел! :manutd:

Едит: И да,се надевам дека,како и обично, ќе изиграме подобро второ полувреме од прво,а тоа значи уште некое голче у мрежата на Бут. А за шансата на Руни само ќе кажам дека и не беше баш така лесно да се погоди таа,Бут и Демикелис добро го покрија едниот дел од голот,а на другиот дел стоеше уште еден играч на Баерн,можеби побрзо да шутираше ќе беше гол,но јебига и он е човек..(само ме плаши тоа што,кога Руни промашува 100% шанса оваа сезона и не поминуваме баш најдобро :))

Парк како што кажа Хелз под итно да излезе и ЛАВ да влезе.Денеска го слави изгледа именденот,ден на дрвата.Ништо корисно од него не видов,а при шансата на Олиќ ми застана срцето:vozbud:

Ајде со срека второ полувреме.

П.С. Оган да го изгори коментаторот ке вели тој Мен Ју и Шрек:tapp::tapp::tapp:

Се осеќа заморот.Нашите од средината ги нема никаде освен Флечер.Многу топки изгубија, ич не се борат.Како мекуши се. ВДС е Ѕвер.

luge dajte link da go gledam natprevarot oti kabelska nemam...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom