Бавча
идол на младите
- Член од
- 25 декември 2007
- Мислења
- 11.765
- Поени од реакции
- 11.269
Јас сум за Ди Мариа дечкото има 22 години...
Робен и Рибери нема никакви шанси дека ќе дојдат, по Варгас и Џуџак тешко и дека ќе тргнеме, е сега како најреални кандидати според мене остануваат Силва и Ди Мариа. Лично мој избор би бил Давид Силва. Брз, пробивен играч кој одлично додава, се движи и има одлична техника, ама факт кој ме загрижува е дека тој не е доволно физички силен за Премиер Лигата и ќе има мали проблеми од тој аспект доколку дојде во ПЛ.
Брат знаеш колку ќе кошта мамлазот после светско? Уште ако се покаже си еба мајката Ферги, сакал нејќел ќе се ошури...ама само да го бидне момакот, за арно!За Ди Мариа, еднаш реков и пак ќе повторам, ако се докаже на СП тогаш тој ќе биде наша главна трансфер мета во летниот преоден трансфер период.
А мислиш дека Бенфика не го знае тоа? Намерно нема да го продаде пред светското, за да после тоа го продаде по некоја астрономска нереална цена.Брат знаеш колку ќе кошта мамлазот после светско? Уште ако се покаже си еба мајката Ферги, сакал нејќел ќе се ошури...ама само да го бидне момакот, за арно!
Сите тројца нема шанса, средината ќе биде пренатрупана особено што сите тројца играат по крилните позиции, еден од нив е доволен.Мислам дека Овен ќе си остане уште едно 3-4 години а од овие сите најверојатно ќе дојдат Џо Кол, Силва и Мариа.
Има проблеми со коленото, не му пречела повредата, но пак имал мали проблеми кога бил на теренот .. инаку би требало да игра во сабота против Болтон, со Митко тешко одиНа официјалната страница пишува дека Руни може да го пропушти дуелот со Болтон поради проблеми со ногата. Тоа се новинарски шпекулации но може да има и нешто вистина
А зошто да не ни тргне добро и со Митко против Болтон?Има проблеми со коленото, не му пречела повредата, но пак имал мали проблеми кога бил на теренот .. инаку би требало да игра во сабота против Болтон, со Митко тешко оди