Тинејџерски филмови

• Креатор на темата StereoLove
  • Време на започнување
Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Ова е интересно.
Mean Girls, дизни верзија.

Член од
23 март 2010
Мислења
199
Поени од реакции
62
Најмогу ги сакам teen филмовите, а посебно комедиите ( а повеќето и се комедии :) ). American Pie сите делови, Van Wilder и ги има многу други. Ги имам сите teen филмови изгледано па едвај чекам некој нов интересн да излезе :pos2: .
Дајте некој предлог :) :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Најмогу ги сакам teen филмовите, а посебно комедиите ( а повеќето и се комедии :) ). American Pie сите делови, Van Wilder и ги има многу други. Ги имам сите teen филмови изгледано па едвај чекам некој нов интересн да излезе :pos2: .
Дајте некој предлог :) :)
Harold & Kumar, два дела се, се снима трет. Ван Вајлдер ми личи на Harold & Kumar, али Harold & Kumar е многу подобар.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Fail, жарн т.е копи пејст веќе долго време... Оваа катергорија е неинвентива и тотално предвидлива, и на врвот од сето тоа далеку од висока класа на хумор.

Освем можеби за децата од 14-17 години, можеби.

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Juno,http://www.imdb.com/title/tt0467406/ е синоним за одличен тинејџерски филм, мада не спаѓа во оваа категорија на ''тинејџерски филмови''(читај, срање од филм).Иако главниот лик е средношколка која се соочува со надојдените проблеми,сепак филмот на оригинален начин успева да се справи со строго поставената формула на правење на еден teen movie, и од тоа да произлезе нешто свежо и интересно. И, други добти, ако може да се каже тинејџерски филмчиња: Mean Creek http://www.imdb.com/title/tt0377091/,Igby Goes Downhttp://www.imdb.com/title/tt0280760/
Ај темава малце да ја свртиме на квалитетните филмови во кои главните протагонисти се младите, но не се наменети само за оваа популација:smir:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Juno,http://www.imdb.com/title/tt0467406/ е синоним за одличен тинејџерски филм

Ај темава малце да ја свртиме на квалитетните филмови во кои главните протагонисти се младите, но не се наменети само за оваа популација:smir:
This ^

Еве и еден мој предлог, иако не се работи за калсичен тинејџерски филм го опфаќа животот на еден па мислам дека може да се стави у таа категорија.

Almost Famous

Филмов е, маст си!

Едит:

Го заборавив Say Anything уште еден маестрален филм, кој е пример за тоа како се прави добар филм од овој жарн, (иако не класичен тинејџерски) но со многу стил и шарм.

Едит 2 :

Mystery Date, уште еден уникатен и многу интересен (кул филм за гледање) Итан Хоук сјае у него :)

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Последни два што сум ги гледал се:Housebroken & Transylmania

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Eurotrip

c0a42_eurotrip.jpg

Двајца другари и двајца близнаци одат од Америка во Берлин за да пронајдат една девојка. Но, за да стигнат до Берлин, ќе поминат низ многу европски градови. Филм полн со комични и интересни ситуации.

Денес го гледав филмов и интересен е. Доколку ви се допаднале American Pie, Road Trip и сл. сигурно ќе ви се допадне и овај.

А

Анноун

Гостин
dobri se za odmaranje oci , vcera go gledav who's your daddy , koi zeni gi ima vo filmot lele , ubavini . zapazete ja ubavicata carrie stevens , odlicen materijal ( ima odlicna scena so nea vo filmot , oci v oci so glavnata uloga ) .

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
dobri se za odmaranje oci , vcera go gledav who's your daddy , koi zeni gi ima vo filmot lele , ubavini . zapazete ja ubavicata carrie stevens , odlicen materijal ( ima odlicna scena so nea vo filmot , oci v oci so glavnata uloga ) .
А да си гледаш ти некој порниќ? :)

T

theTinule

Гостин
Сите филмови ме потсеќаат на времето коа бев 6то дремев дома месец дена си ги глеав филмовиве :)

John Tucker must die! :)
10 things I hate about you
It's a boy-girl thing
Cinderella story
Aquamarine
Clockstoppers
The virgin sucides
Freaky friday
Whatever it takes
Mean girls
Save the last dance
Fifteen and pregnant
Herbie
Confessions of a teenage drama queen

Не сите овие се комедии :)

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105

оној кој го има гледано филмов сигурно ќе се наежи и на трејлеров.. (само тие знаат зошто го велам ова - дефинитивно филмов има крај кој не го очекува никој)

еден од best- филмовите кои ги имам гледано :)

Z

Zona Pelucida

Гостин
Ги обожавам тинејџерските филмови, особено глупите тинејџерски хорор филмови (сo исклучоци) за у недела со се пуцки таман.
Како еден од најсмешните тинејџерски комедии ќе го препорачам Sorority boys, She's the man, 10 things I hate about you, Road trip, not another teen movie,mean girls и други.
А најтажниот тинејџерски филм што го имам гледано е A walk to remember.

Kajgana Shop

На врв Bottom