Со патики ништо не правиш....:icon_rollНе носам штикли барем не досеа, патика си е патика бе.:smir:
Постојат римјанки зато ... :smir: Висока сум неам потреба од штикла.:smir:Со патики ништо не правиш....:icon_roll
Римјанки абе ок, али штиклата го крева задникот и го прави проклето неодолив..Постојат римјанки зато ... :smir: Висока сум неам потреба од штикла.:smir:
Римјанки абе ок, али штиклата го крева задникот и го прави проклето неодолив..
Неточно!Yeah right -.- Нема врска тоа за задникот тоа работи. Газот е газ и на штикла и на патика. Само машките повеќе сакаат цури на штикли затоа што трчаат побавно. Од штикла можи само да те болат нозете, грбот или да ти помодрат некој прст. И да те тешат ако си џуџе -.- Толку од штиклите.
Океееј...визуелно одиш исправено али колку само те пцуе грбот?Неточно!
Штиклите ги издолжуваат нозете, го поткреваат газот и кога носиш штикла одиш многу поисправено. Поим за елеганција се штиклите.
Патиките се поим за спорт. Никогаш не се поврзуваат со женственост, со сексипил.
Од кога одењето исправено на грбот му влијае лошо?Океееј...визуелно одиш исправено али колку само те пцуе грбот?
Лошо искуство? Два пати носев не многу високи штикли и не само што одев како Квазимодо туку и со плачење си отидов дома. И со оглед на тоа што не бев на многу лоши штикли пак премногу ме болеа нозете, грбот и на затворените штикли и ноктот на палецот. А не, не ми беа мали штиклите.Од кога одењето исправено на грбот му влијае лошо?
Кога одиш на 15 сантиметри неудобна штикла невлијае добро, грбот боли. Ама кога идеш на удобна штикла со нормална штикла 6-8 цм ништо не те боли.
Изгледа си имала неубаво искуство со штикли па затоа не знаеш што е добра штикла
Јас по себе знам кога одам во патики си одам подгрбавено, спортски баш, знам влечам нозе ... така да тогаш знае повеќе грб да ме боли него во штикли верувај.
Сигурно не ти стојат добро, штом викаш такаYeah right -.- Нема врска тоа за задникот тоа работи. Газот е газ и на штикла и на патика. Само машките повеќе сакаат цури на штикли затоа што трчаат побавно. Од штикла можи само да те болат нозете, грбот или да ти помодрат некој прст. И да те тешат ако си џуџе -.- Толку од штиклите.
Незнаш правилно да одиш со нив, затоа си имала проблеми..Лошо искуство? Два пати носев не многу високи штикли и не само што одев како Квазимодо туку и со плачење си отидов дома. И со оглед на тоа што не бев на многу лоши штикли пак премногу ме болеа нозете, грбот и на затворените штикли и ноктот на палецот. А не, не ми беа мали штиклите.
А за повеќе да те болат нозете во патики него во штикли..мора некој феномен да си
...ногата е таа, нема добро/лошо ти стојат. Кај штикли има ми се свиѓаат/ не ми се свиѓаат.Сигурно не ти стојат добро, штом викаш така
Не не не, убаво одев јас, али е проклето болно. Знам дека ќе добијам одговор од типот не си навикната затоа те болеле нозете. А да ме болат цела ноќ за да сум "посекси" па и несакам.Незнаш правилно да одиш со нив, затоа си имала проблеми..