Како да се дојде до девојка?

Член од
20 мај 2011
Мислења
47
Поени од реакции
13
Do devojka moze da se dojde mnogu lesno ako si samouveren i zadovolen i svesen so toa sto go poseduvas. Od moe licno iskustvo i razgovor so moite drugarki pre bi bila so nekoj seljak (da ne se navredi nekoj) koj ne se srami od samiot sebe si i ne glumi ludilo, tuku so nekoj tipac od skopskava shema sto glumi ludilo stom izleze od doma (imav drugar od faks "tipce i pol" koj 4 godini kriese deka nosi fiksna proteza, koga doznav za toa mnogu mi padna negovata vrednost)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Do devojka moze da se dojde mnogu lesno ako si samouveren i zadovolen i svesen so toa sto go poseduvas. Od moe licno iskustvo i razgovor so moite drugarki pre bi bila so nekoj seljak (da ne se navredi nekoj) koj ne se srami od samiot sebe si i ne glumi ludilo, tuku so nekoj tipac od skopskava shema sto glumi ludilo stom izleze od doma (imav drugar od faks "tipce i pol" koj 4 godini kriese deka nosi fiksna proteza, koga doznav za toa mnogu mi padna negovata vrednost)
Е што има сега фиксната протеза со вредноста на дечкото :pos:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Ako imas pari, oni idat so starci samo radi pari, bez pari i zena ne mozes da imas.

F

FuckYouAll

Гостин
Па прво треба да се стане од пред компјутер, да не се дреми на форум и ФБ по цел ден.
Девојката домати нема да дојде- факт.:)

Ако немаш пари за во кафичи и дискотеки не е страшно, немат само таму девојчиња.
Можеш да волонтираш во Црвен Крст, не ти требет пари, девојки имат мноогу, а девојките сакаат дечки шо се добри, грижливи, помагаат и тн.
Занимавај се со спорт, тие сакаат спортисти, а ако имаш две леви нозе џогурај, насабајле имат многу женски шо џогираат, вози ролери, точак.
Т.е врти се кај шо имат и девојчиња, сигурно ќе и се допадниш на некоја.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
пробај прво со keep the change, чисто да видиш дали е спонзоруша :Р
да расчистиме нешто одма, у маркет колку може да зима плата??? 9 000??? нормално дека ќе си го земе кусурот, не се сложувам со муабетов!

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
Ako imas pari, oni idat so starci samo radi pari, bez pari i zena ne mozes da imas.
Секогаш кога ќе поминам покрај низата луксузни ресторани Гурмет,Интермецо,Воденица, оваа глетка е неизбежна и тогаш започнуваат морниците да ми надоаѓаат, чувство кое ме прогонува со денови, дур најдам нешто да ме смири, а ни тоа незнае да ја неутрализира парализата, неможам ни да маструбирам ко човек.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
не си во право, не се сите девојки исти!
и да имаш пари ако си шутрак ниедна нема да те сака! се е до однесувањето!

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505

Ахаххаха... да, да секако. Прошетај низ град малце да видиш колку на шутраците им се лепат девојки. Може ти не си таква, ама останатите 80% се. ;)

С

сашенко

Гостин
Не се сите, многу јасно.Ама има многу такви

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Не се сите, многу јасно.Ама има многу такви
Реално гледано:Мнозинството од машките се срање.Мнозинството од женските се срање.Ретко да најдеш некој добар (за двата пола зборувам)

С

сашенко

Гостин
Реално гледано:Мнозинството од машките се срање.Мнозинството од женските се срање.Ретко да најдеш некој добар (за двата пола зборувам)
За срањето од машките си има соодветни срања од женските.Така да едни за други ке си бидат одговараа према нивните вредности и сваќања..

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
За срањето од машките си има соодветни срања од женските.Така да едни за други ке си бидат одговараа према нивните вредности и сваќања..
You got my point.Секоја акција си има сопствена реакција.Ако во колата рокнеш турбофолк до даска,сигурно нема некоја добра девојка да привлечеш.Или ако си фин дечко-сигурно нема да привлечеш дроља,они се вртат по „фраерите“.

Така да...секоја понатамошна дискусија според мене е непотребна.

S

Shellshock nam67

Гостин
не се оптоварувате со помислата веднаш и одма да фатите девојка. вежбајте редовно да имате добро тело приликата кога тогаш ќе дојде

Kajgana Shop

На врв Bottom