Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
После толку дискусии околу Black Swan, дојде време малку и да се позезаат на негова сметка. Џим Кери џаст фор ју :pos2: како балерина..:))))))))))

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Конечно и јас да го изгледам, откако го изрецензира пола форум....

Инаку што да кажам за филмот што веќе не е кажано една голема десетка од мене, за глума за режија за сценарио за се туто комплето. Откако го изгледав ги читав спојлерите и гледам сте се фатиле за некои ситници, што и воопшто не беа толку битни, фимлот прикажува вистинска агонија, можеби ќе звучи малце чудно но јас навистина уживав додека го гледав филмот, зошто вакви филмови и не се праат баш така лесно и не секој се осудува да почне еден ваков проект кој и не е толку комерцијален. Секоја чест за глумата на Рајан доста му беа ромком филчиња или како што си ги викам јас ЛИМОНАДИЧКИ :)...

ПС. Кој е следен од новиве филмови за гледање?...Од сега ќе ве пратам ова со спојлериве излудува, ќе треба договори да паѓаат за гледање (индивидуално, но сепак групно :Р)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.624
Конечно и јас да го изгледам, откако го изрецензира пола форум....

Инаку што да кажам за филмот што веќе не е кажано една голема десетка од мене, за глума за режија за сценарио за се туто комплето. Откако го изгледав ги читав спојлерите и гледам сте се фатиле за некои ситници, што и воопшто не беа толку битни, фимлот прикажува вистинска агонија, можеби ќе звучи малце чудно но јас навистина уживав додека го гледав филмот, зошто вакви филмови и не се праат баш така лесно и не секој се осудува да почне еден ваков проект кој и не е толку комерцијален. Секоја чест за глумата на Рајан доста му беа ромком филчиња или како што си ги викам јас ЛИМОНАДИЧКИ :)...

ПС. Кој е следен од новиве филмови за гледање?...Од сега ќе ве пратам ова со спојлериве излудува, ќе треба договори да паѓаат за гледање (индивидуално, но сепак групно :Р)
Да напишам што си заборавил: текстот е за Buried :)

За спојлерите е многу лесно: ако се пишуваат многу рецензии за некој филм, треба да се изгледа. Само не треба да се читаат рецензиите. Гледаш онака бледо со пола око... и го бараш филмот пред да ти го уништат... после си ги читаш рецензиите на раат :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Некој филмов го има ли изгледано да каже дали вреди да се седи 2 саата пред компјутер. Гледам доста добра оценка држи на имдб.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.624
Некој филмов го има ли изгледано да каже дали вреди да се седи 2 саата пред компјутер. Гледам доста добра оценка држи на имдб.
Да, пушти го, не е лош. И не слушај го Jonze ако ти каже да не го гледаш, тотално ќе те збуни :)

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
T

Tetro

Гостин
Знаеш дали ја има некаде новата епизода по нетов, барав ама не најдов
Моментално има премиера во Америка.
Додека да ја има по нетов треба да помине време. До среда ќе ја има, најсигурно

--- надополнето ---

Zamunda изненадува, барај таму. :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
2 по ред се емитувани изгледа

Lie.to.Me.S03E09.HDTV.XviD-LOL
Lie.to.Me.S03E10.HDTV.XviD-LOL

иначе оваа е следна серија што ќе ја гледам, многу препораки добив

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Моментално има премиера во Америка.
Додека да ја има по нетов треба да помине време. До среда ќе ја има, најсигурно

--- надополнето ---

Zamunda изненадува, барај таму. :)

Барав на замунда и на ТПБ ама нема обично одма за неколку саати ги има, а 9-тата епизода искочи на 10 така пишуваше

Еве ги ги стиле и двете епизоди јееееееееееееееее :vozbud:

Н

'Никола'

Гостин
Што мислите за идејава за настанокот на каков што го знаеме?:)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.624
Ice Age дефинитивно еден од омилените анимирани филмови!

Kajgana Shop

На врв Bottom