RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
После толку дискусии околу Black Swan, дојде време малку и да се позезаат на негова сметка. Џим Кери џаст фор ју :pos2: како балерина..)))))))))
Да напишам што си заборавил: текстот е за BuriedКонечно и јас да го изгледам, откако го изрецензира пола форум....
Инаку што да кажам за филмот што веќе не е кажано една голема десетка од мене, за глума за режија за сценарио за се туто комплето. Откако го изгледав ги читав спојлерите и гледам сте се фатиле за некои ситници, што и воопшто не беа толку битни, фимлот прикажува вистинска агонија, можеби ќе звучи малце чудно но јас навистина уживав додека го гледав филмот, зошто вакви филмови и не се праат баш така лесно и не секој се осудува да почне еден ваков проект кој и не е толку комерцијален. Секоја чест за глумата на Рајан доста му беа ромком филчиња или како што си ги викам јас ЛИМОНАДИЧКИ ...
ПС. Кој е следен од новиве филмови за гледање?...Од сега ќе ве пратам ова со спојлериве излудува, ќе треба договори да паѓаат за гледање (индивидуално, но сепак групно :Р)
Да, пушти го, не е лош. И не слушај го Jonze ако ти каже да не го гледаш, тотално ќе те збуниНекој филмов го има ли изгледано да каже дали вреди да се седи 2 саата пред компјутер. Гледам доста добра оценка држи на имдб.
Знаеш дали ја има некаде новата епизода по нетов, барав ама не најдовCongrats to LIE TO ME and Tim Roth for winning Favorite TV Crime Drama, and Favorite TV Crime Fighter at the People’s Choice Awards! :je:
http://www.peopleschoice.com/pca/awards/nominees/
Сите добитници и номинирани на линкот ^^
Моментално има премиера во Америка.Знаеш дали ја има некаде новата епизода по нетов, барав ама не најдов
Моментално има премиера во Америка.
Додека да ја има по нетов треба да помине време. До среда ќе ја има, најсигурно
--- надополнето ---
Zamunda изненадува, барај таму.
Многу бујна фантазија вие што го прават Ice Age.Ке биде вајда уште едно добро остварувањеШто мислите за идејава за настанокот на каков што го знаеме?