Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.655
- Поени од реакции
- 59.653
Нели бе немаше да го гледашBlack Swan, 3/10. Kraj.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Сам си крив, немој како за Persons Unknown сега не примам забелешки...
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Нели бе немаше да го гледашBlack Swan, 3/10. Kraj.
Ne sakav jas, ama morav da go gledam, i onaka poveke si mislev za Inter i ladnoto vreme nego za filmot, ama ne mi se bendisa.Нели бе немаше да го гледашИ што прашуваш кога ќе го гледаш
Сам си крив, немој како за Persons Unknown сега не примам забелешки...![]()
Како што ти кажа The Great, нема да промашиш никако, што сакаш пуштиДечки ај кажете од овие три кој заслужува повеќе да го пуштам вечерва ??? :
12 monkeys
fight club
The Silence of the Lambs
p.s не се замарајте со анализи,него кажете ми од овие 3 кој ви оставил најголем впечаток и толку :salut:
Не се секирај, штом не ти се гледани овие уште многу добри не ти се гледаниХахах..значи у незавидна ситуација сум бил...ама и јас од коа ќе ги изгледам ќе се чудам после долго време додека најдам асален филм....ама во секој случај вечерва ќе го пуштам The Silence of the Lambs!
:tv:
Се зборува за "Тепачки Клуб"После таков филм, книгата веќе нема да ти биде интересна.
јас ја прочитрав, добра е книгата, има повеќе информации од филмот (нормално), ама филмот беше одлично адаптиран спрема книгатаСе зборува за "Тепачки Клуб"
До 50 страна сум. Ама многу повеќе очекував. Можеби сам сум крив , ама искренно ништо досега не разбрав од книгата ( мислам главниов шизик пати од несоница. Ако не е точно ова "се убивам".).
УТРЕ ГО ГЛЕДАМ ФИЛМО!!! АКО МИСЛАМ ДЕКА ТРЕБА ДА ЈА ДОЧИТАМ КНИГАТА ЧЕ ЈА ДОЧИТАМ.
ЧЕ ПИШАМ НАСКОРО КОМЕНТАР КАКО МЕ БЕНДИСАЛ ФИЛМО.
Свати една работа: филмот е трилер. Книгата е спојлер.Се зборува за "Тепачки Клуб"
До 50 страна сум. Ама многу повеќе очекував. Можеби сам сум крив , ама искренно ништо досега не разбрав од книгата ( мислам главниов шизик пати од несоница. Ако не е точно ова "се убивам".).
УТРЕ ГО ГЛЕДАМ ФИЛМО!!! АКО МИСЛАМ ДЕКА ТРЕБА ДА ЈА ДОЧИТАМ КНИГАТА ЧЕ ЈА ДОЧИТАМ.
ЧЕ ПИШАМ НАСКОРО КОМЕНТАР КАКО МЕ БЕНДИСАЛ ФИЛМО.
го дупиш и ти сеаСвати една работа: филмот е трилер. Книгата е спојлер.