ako so subjekt od sprotiven pol(obicno,ne mora da znaci) se izolirash vo soba i pritoa vidlivi se simpatii megu dvajcata,PREDVIDLIVO e deka ke ima penetracija vo nekoi otvori,no,predigrata,pozicijata,mestopolozbata,intenzitetot,kolicinata,pa duri i koi otvori ke bidat penetrirani NE se PREDVIDLIVI,taka da tuka e umetnosta,majstorijata na reziranje.
Preku glava mi e od komentar od tipot predvidlivo,kolku da se kaze neshto...daj neshto izdrzano da se iskomentira,a ovaka samo radi reda,da se filozofira.Zgora na se ,da kazesh za Seven deka e predvidliv???..baba Vanga nema pravo da go kaze toa,ili kako shto kaza nekoj pogore i Ussual Suspects da ne ti beshe predvidliv slucajno,ili Saw i mnogu drugi.Fincer e majstor na suspensot,po mene najdobar,maka mi e shto vo posledno vreme raboti poveke na drami,no i tuka e pak best...mozebi(ne mozebi,sigurno) malku kiksna so Zodiac,no sekoj ima slabi denovi.Kako shto rekol Fadilj Vokri(poraneshen fudbaler na Partizan od vremeto na ex Yu,ne znam kolku go znaete)ekstra fudbaler,posle derbito so Zvezda:...ovaj noc nije bio moj dan..