Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оно и тебе да ти понудат милиончиња,не знам дали нема да ја држиш диетата.Тоа нека трае некое време,а после Бејл ке мпже да се најаде и за Машинист и за овој филм хехехеНе е здраво ова шо го прајт Бејл.
http://www.imdb.com/title/tt0964517/
Е ова го чекам како премиера меѓу неколку други филмови.
Мислам дека Кристијан Бејл нема да ме разочара, повторно направил трансформација на која актериве можат да позавидат.Самата слика кажува се...
![]()
Сите добиваат милиончиња, па не се посветуваат толку многу. Ликот би можел да помине и без тоа, ама кога го работи Бејл, го тера до совршенство.Оно и тебе да ти понудат милиончиња,не знам дали нема да ја држиш диетата.Тоа нека трае некое време,а после Бејл ке мпже да се најаде и за Машинист и за овој филм хехехе
Оно и тебе да ти понудат милиончиња,не знам дали нема да ја држиш диетата.Тоа нека трае некое време,а после Бејл ке мпже да се најаде и за Машинист и за овој филм хехехе
Него, друг ми е муабетов овде што сакам да го свртам.
Мора под итно да се дадат новите Џејмс Бонд филмови на режисеров на "The A-Team" (2010). Фала курцу еден одличен филм во поглед на хемија на екран (океј, освен Џесика), акција и хумор.
Не ми ја вреѓај Џесика :star:
Џесика из олвејз секси!Шо бе, не ни беше секси у филмов. :devil3:
Вреди бе А-тимов да се гледа? Некако серијата ми е при срце, и дали некој љубител на истата, го гледал па да каже како е што е.
The Elephant Man
Прегледај го приврзокот 35730
Не знам како не сум го гледал вој филм претходно.Стварно прекрасен филм.
Anthony Hopkins во главна улога и John Hurt.
Се работи за доктор,којшто случајно открива еден случај на човек со тежок физички деформитет.Толку тежок деформитет што луѓе даваат пари за да видат таков фрик.Докторов го згрижува во болницата да го испита,да види дали може да се излечи,самиот запрепастен од условите во кои живее и начинот на којшто се понашаат спрема него.
Филмов носи длабока морална порака на многу убав и прецизен начин објаснета.Го препорачувам на тие што сакаат да гледаат и малку поинаков филм од тие филмови на кои сме "навикнати" да ги гледаме.
Од мене оценка 10(една од ретките :smir![]()