- Член од
- 12 јуни 2008
- Мислења
- 5.227
- Поени од реакции
- 974
Предложете некој филм со улични тепачки
Друже извини али...прво од листата едниствениот филм кој ти вреди е токму Requim for a dream, у филмот нема глума? исфорсиран? јок, голема грешка сиЗнам, знам дека има веќе десетина пати рецензирано на темава. Но и покрај воодушевувачките рецензии и позитивните критики на нет, не си дозволив сето ова време да потрошам 700Мб на овој филм. Сега случајно го фатив на алфа и го изгледав. Речиси го изгледав. При крајот преспав. Па ова е бул-шит! Како може некој толку да пофали ваков филм. Да, да, секако дека има поука, но поука денес има и на кутија цигари, па е подобро предадена. Воопшто не ми се допадна филмот, ниту палк глумата на ликовите. Преку глава ми е од ваквите нискобуџетни филмови до небо исфорсирани( Paranormal activity, Blair witch project, Requim for a dream……)![/CENTER]
Aбе па, оправдано е. Заспал.Друже извини али...прво од листата едниствениот филм кој ти вреди е токму Requim for a dream, у филмот нема глума? исфорсиран? јок, голема грешка си
Додека пак за изборот на филмови да не спомнувам, си имал многу досадна вечер или пак ден, or whatever...
Ај бе саркастичен, ќути таму.Aбе па, оправдано е. Заспал.
Инаку и јас го гледав the green mile, иако 3 саата, само 15 минути гледав и заспав. Како може тоа да е филм, глупости, преку глава ми е од ваква популарност само затоа што има познати фаци!!!1
Лелеееееееееее крајот (буквално) самиот крај со глушецот кога ќе биде на умирање остарен, ..Аууууууу тоа ме срози скроз..а не дека и пред тоа не плачев т.е. Липав као мала бебаАј бе саркастичен, ќути таму.
Грин мајл е ремек дело. Ретки се тие кои немаат заплачено на него. Колку потресна приказна има само.
AgreeAбе па, оправдано е. Заспал.
Инаку и јас го гледав the green mile, иако 3 саата, само 15 минути гледав и заспав. Како може тоа да е филм, глупости, преку глава ми е од ваква популарност само затоа што има познати фаци!!!1
Остај муабетов, деца читаат, па ќе лажат по дома дека такви ЛЕГЕНДИ од филмови се срање.Agree
Друже, се тоа се драми, не можеш на некој акционен тип да му дадеш драма да гледа.Лелеееееееееее крајот (буквално) самиот крај со глушецот кога ќе биде на умирање остарен, ..Аууууууу тоа ме срози скроз..а не дека и пред тоа не плачев т.е. Липав као мала беба
Има неколку филма у мојот живот на кои не сум можел да се соземам, сериозно. Поготово на Грин Мајл, после... Прекрасен Ум,Шиндерловата Листа, Човекот Слон, Магнолиа, Кралот Лав, Д Грл Некст Дор, Пијанист, Стрејт Стори (старчето ми легна на срце, се заљубив во него) ..Па тоа драми беа бе, цели пакетчиња палома идеа, ама тука не се работи за храброст??? машкост? или лигуш. Тука се работи за човек и нечовек! Морам да признаам дека после тоа се осеќав многу пријатно и опуштено, како столб од 5 тона од грб да ми паднал, и никогаш нема да се срамам за тоа нити ми е срам да признам. Макар и на форум на кој скоро никого незнам у 4 очи. Oх и на ова ми се имаат и грутка у грло ми се собра..
A тек па за Сикс Фит Андер? РОФЛ!!!!!!!!
што би рекле на Тесна Кожа: "Шта ќеш кад сам емотивац"
Ухх малце си помешал т.е. ти ги изместиле стандардиве, ривјуата најверојатно, а кога сме кај тажните филмови, ако сакаш да видиш до каде можеш да одиш ѕирни го исто комбо, Де Ниро и Вилјамс, али тука глуматa е е подобра од Инсомнiа, поготово Де Ниро = ЕПИК! Иначе Инсомина е многу појак филм од Рајтеоус Кил, вреди да се гледам убава мистерија забеганаОстај муабетов, деца читаат, па ќе лажат по дома дека такви ЛЕГЕНДИ од филмови се срање.
Дај ми мислење за Insomnia oд Nolan. Al Pacino, Robin Williams и Hilary Swank. Дали вреди или е во стил на.. Righteous Kill рецимо.
Џабе глума.
http://www.imdb.com/title/tt0278504/
Да хороротДруже, се тоа се драми, не можеш на некој акционен тип да му дадеш драма да гледа.
Мене и крајот на Remember me ме растажи, ама не заплакав.
Да, на Click прачев. Ех, филмиште е тоа. Без крајот немаше да биде тоа што е, ама мајсторски го изведоа.
П.С. Girl next door? Хоророт?
Единствено што вреди е негативецот. Одлично изглумено. Но претерал со фантазијата овојпат Џексон, very VERY COLORFUL.А ти што ќе ми кажеш за Ловли Боунс? го симнав па се спремам да го гледам утре, денес... нема шанси убиен сум..
Не се согласувам. Добар филм е добар филм. Добра драма допира до секого. Убаво екранизирана акција ќе заинтересира секого.Друже, се тоа се драми, не можеш на некој акционен тип да му дадеш драма да гледа.
Јбг знаев дека ми го префорсира другаров, ама тоа е тоа. Од кај да знае сиротиот он, какви фантици/перфекционисти има на форумов?Единствено што вреди е негативецот. Одлично изглумено. Но претерал со фантазијата овојпат Џексон, very VERY COLORFUL.
Ништо посебно, зависи како си отворен за нови работи. Не очекувај сериозно филмче.
Requium for a dream
Прегледај го приврзокот 32266
Знам, знам дека има веќе десетина пати рецензирано на темава. Но и покрај воодушевувачките рецензии и позитивните критики на нет, не си дозволив сето ова време да потрошам 700Мб на овој филм. Сега случајно го фатив на алфа и го изгледав. Речиси го изгледав. При крајот преспав. Па ова е бул-шит! Како може некој толку да пофали ваков филм. Да, да, секако дека има поука, но поука денес има и на кутија цигари, па е подобро предадена. Воопшто не ми се допадна филмот, ниту палк глумата на ликовите. Преку глава ми е од ваквите нискобуџетни филмови до небо исфорсирани( Paranormal activity, Blair witch project, Requim for a dream……)!
24 е добро стокмена акција? Е! Зошто не допира до мене? Одбивен ми е.Не се согласувам. Добар филм е добар филм. Добра драма допира до секого. Убаво екранизирана акција ќе заинтересира секого.
До филмот е, а кој што преферира е друга приказна.
Серија е тоа. Терминатор 2 не ти се допаѓа? Предатор? И не ми текнува на друга акција без Арнолд.24 е добро стокмена акција? Е! Зошто не допира до мене? Одбивен ми е.
Значи има нешто и до жанрот, а не до стокменоста.
Матрикс, СФ/Акција.Серија е тоа. Терминатор 2 не ти се допаѓа? Предатор? И не ми текнува на друга акција без Арнолд.