- Член од
- 25 октомври 2009
- Мислења
- 28
- Поени од реакции
- 1
абе луѓе ја сум потрчко ,а неможам дрога да надградам
ЗОШТО???
ЗОШТО???
Ти пишува за секоја дрога кој ранк ти треба.абе луѓе ја сум потрчко ,а неможам дрога да надградам
ЗОШТО???
Ти пишува за секоја дрога кој ранк ти треба.
Јас веќе две недели само по еднаш дневно се уклучувам на мафиа за да видам само да не ме напаѓаат. Сабајле почнав да барам некој за убивање, до пола стигнав и се откажав. Ме мрзи да барам и не ми се игра баш многу. Ми се има случувано вака и порано ама проаѓа.kazi nekoj mafijas da ubieme![]()
haahahah . abe ja imav 14 i mi gi vratija na 0 nez zs ne mi vrakat koga ke gi prasam inace sega imam 11 :S a ti kolku imas ?Јас веќе две недели само по еднаш дневно се уклучувам на мафиа за да видам само да не ме напаѓаат. Сабајле почнав да барам некој за убивање, до пола стигнав и се откажав. Ме мрзи да барам и не ми се игра баш многу. Ми се има случувано вака и порано ама проаѓа.
Колку убиства имаш ти?
Епа ти кога имаше 0, јас имав 11. Сега ти имаш 11, а јас имам...11 :wink:haahahah . abe ja imav 14 i mi gi vratija na 0 nez zs ne mi vrakat koga ke gi prasam inace sega imam 11 :S
hahah lol aj daj msnЕпа ти кога имаше 0, јас имав 11. Сега ти имаш 11, а јас имам...11 :wink:
Сите почнаа хакери да стануваат.Дајте и некое убиство и на мене со моќ од 13-25 милиониМоќ:1403825
Енергија 11%
Nick:viridis
Ако го убие некој од тука, части пиво. Највише со отприлика 7 милиони моќ некој може да го тепа.
--- надополнето ---
Види го срцка:
Од: stefan_ [Додади го на црната листа]
Дата: 2010-05-19 17:57:27
До: мочко
Наслов: vrati oti LOSO
ela vo jeni malle ako ne dojdish ke ne mozish da vlezis pojke vo mafia.mk ke te hacknam ako ne dojdis ke vidish ubo ako ne dojdis samo so ke ja procitas gotov si
Де бе, толку те мрзи да бараш?kazete nekoj na malce od 12 m do 59m![]()