Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Па ти кажувам дека е различен де, ја и на брат ми го имам решено знам дека е различен... да беше така сега сите ќе ја имаа завршено таа мисија.

ај дај ми степ бај степ туторијал.. ако не те мрзи..

да знаеш што код е одма ќе најдеш на интернет декодер, тоа е најмал проблем... проблемот беше дур декриптираш SHA хешот.

Една работа не разбирам. Како можеш да декриптираш хеш... Не може.

Можеш да најдеш хеш на некој податок. И тоа.
Е сега затоа што и хешот е податок, можеш да го енкриптираш тоа (енкрипцијата прима податок, не гледа каков е).

Отвори мафиа.мк , и почни да викаш тетке честито ти велигден дај ми едно јајци , и ке излезе ;)

Една работа не разбирам. Како можеш да декриптираш хеш... Не може.

Можеш да најдеш хеш на некој податок. И тоа.
Е сега затоа што и хешот е податок, можеш да го енкриптираш тоа (енкрипцијата прима податок, не гледа каков е).

енкрипција / декрипција = енкриптирање / декриптирање
кодирање / декодирање ...

обратна операција.

првото е бинарен број, второто е SHA хеш, третото што е не кажувам и престанете со приватните пораки што и како... барајте си сами.

енкрипција / декрипција = енкриптирање / декриптирање
кодирање / декодирање ...

обратна операција.

првото е бинарен број, второто е SHA хеш, третото што е не кажувам и престанете со приватните пораки што и како... барајте си сами.

хихи боро главен си сега = ) само ти га реши бтњ ај белкин ке има нешто арно од тфа златно јајце

Не сум главен ама нервирам се веќе... повеќе од 100 души ми пишаа шо и как, а иначе 16 души ја имаа решено, сега можда и повеќе..

бадијала, скоро цела фамилија го има јајцето.

Ај куропушење, цело време ми било пред очи. Го најдов и јас. Нема никакви енкрпции. Само претварање од еден систем на прикажување во друг.

ајде доста беше, еве доста корисна страна која ќе ви помогне за јајцето...
http://tools.web-max.ca/encode_decode.php
само треба да најдете што да ископирате. полесно од ова да дојдам дома и ви ги офарбам златни па ќе бидете најјаки мафијаши со две златни јајца

дај остајте го јајцето има ли некој за организиран криминал?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom