Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
абе као да влагам у наша фамилија нема нигде за членство овие од бадијала напраиле 2 у пм:helou:

Почитува ве известувам дека нема да сум член на фамилијата кајгана пошто од јаките играјачи нема никој ... но ако ви треба помош во врска со нешто кажете ...

Јас што сум?
Како сакаш. Ама ако сите гледаат така, никој нема да дојде во фамилија.

абе као да влагам у наша фамилија нема нигде за членство овие од бадијала напраиле 2 у пм:helou:

Собираме пари сега за да купиме хотел.

Почитува ве известувам дека нема да сум член на фамилијата кајгана пошто од јаките играјачи нема никој ... но ако ви треба помош во врска со нешто кажете ...

:kesa:

Јас што сум?
Како сакаш. Ама ако сите гледаат така, никој нема да дојде во фамилија.

Собираме пари сега за да купиме хотел.

тоа е брате ...

цццццц немој така бе што повеќе се собереме посилни ќе бидеме сеа не ја летај и ти skydriver сам си кажа дека е пасивен играч затоа го нема :)

Епа зато ќе го јадиме од овие од Бадијала, тие веќе 2 имат... :jaj:

A Lamija што не се стаи у наша фамилија?? кајгана би била 10 пати појака со него:helou:

Абе сам ќе направам фамилија и сам во неа ќе бидам, и ќе ве тепам Кајгана Фамилија!!! Шоако немам доволно моќ, ко ја знам тајната на Чак Норис...

Според мене грешка е што дозволија со помал ранк да се направат фамилии,затоа што сега сите се излетаа да оформат фамилија и сеа немаат пари ни хотели да купуваат.Само ако како и да е па ке се послаби од нас кој и да е.
btw:Кој сака да се придржи кон нашата фамилија нека прати покана и ке биде разгледан од првите членови на фамилијата.Поз

Абе сам ќе направам фамилија и сам во неа ќе бидам, и ќе ве тепам Кајгана Фамилија!!! Шоако немам доволно моќ, ко ја знам тајната на Чак Норис...

Браво, најјак си...

а бре мене не ме вклучувате во фамилија?

а бре мене не ме вклучувате во фамилија?

де бе деца читајте малце бе ...
хотел треба да се земе .. 5души сме само ... до утре ќе собереме ние 5милиони ... па ќе доете вие ... па пак со вас ќе собереме 5милиони па ќе дојдат уште 5 итн итн ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom