Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Унапредување :)

Уште малце и Кум :)

Ајде ,адје чекаме ние и после ке бидеме Kgn family и нормално ти на чело ке ни бидеш кумо.........Има ли некоја фамилија до сега или ке ја имаме честа да бидеме прва.

Ајде ,адје чекаме ние и после ке бидеме Kgn family и нормално ти на чело ке ни бидеш кумо.........Има ли некоја фамилија до сега или ке ја имаме честа да бидеме прва.

Колку што знам изглеа ние ќе бидеме први, само да не ме утепаат (скапо ми е лечењето, 900 кеш на 1%). :/

Ајде ,ајде чекаме ние и после ке бидеме Kgn family и нормално ти на чело ќе ни бидеш кумо.........Има ли некоја фамилија до сега или ке ја имаме честа да бидеме прва.
Мислам дека нема сеуште фамилија, а има ограничен број на членови кој ќе можат да влезат во фамилија или? :)

Ае SkyDriver шо треба тука сме хехе, па после кум да ни бидеш :pos2:

@stolee
Нема уште фамилија па незнаеме дали има лимит, ќе видиме самите дали има лимит да не ги замарам(е) админите..

Колку што знам изглеа ние ќе бидеме први, само да не ме утепаат (скапо ми е лечењето, 900 кеш на 1%). :/

играј 4 саата без престан ке качиш :D ххх а за лечењето мислам дека се качува на секој ранк за 100

Ае SkyDriver шо треба тука сме хехе, па после кум да ни бидеш :pos2:

@stolee
Нема уште фамилија па незнаеме дали има лимит, ќе видиме самите дали има лимит да не ги замарам(е) админите..

Педери се админите, ставиле да неможеш да ги напаѓаш, прееска еден начекав со 200к реков да го оберам, кликам на „Нападни“ и ми вика дека неможам да напаѓам админ, така и сеа... ќе видат дека иаме фамилија и ќе напраам или лимит или нешто друго. :\

А иначе за помаѓање шознам, мислам дека што повеќе платени убијци имаш, тоа си посилен, такада ако тоа е точно ондак единствено помагање би било само да кликате на тајниот линк за да иам што поише платени убијци :toe:

Педери се админите, ставиле да неможеш да ги напаѓаш, прееска еден начекав со 200к реков да го оберам, кликам на „Нападни“ и ми вика дека неможам да напаѓам админ, така и сеа... ќе видат дека иаме фамилија и ќе напраам или лимит или нешто друго. :\

А иначе за помаѓање шознам, мислам дека што повеќе платени убијци имаш, тоа си посилен, такада ако тоа е точно ондак единствено помагање би било само да кликате на тајниот линк за да иам што поише платени убијци :toe:

e кур да ги утепа... ама мислам дека ке нема ограничување за фамилијата ке треба само одобрување од кумот само бар јас така мислам...

Ајде кој е за тоа вечер да се собереме да се договореме и да направеме еден организиран.....?????

Не само платени убијци ти треба и моќ да имаш, ако имаш 100к моќ и 50 убијци а тој што го напаѓаш 50к моќ и 100 убици ти ќе победиш.

Не само платени убијци ти треба и моќ да имаш, ако имаш 100к моќ и 50 убијци а тој што го напаѓаш 50к моќ и 100 убици ти ќе победиш.
Ај бобсон и ти си од тука ......Ник ми е Иле чисто да знаеш ако сакаш малку милотс оти вчера ме растри....

Ајде кој е за тоа вечер да се собереме да се договореме и да направеме еден организиран.....?????

ајде јас сум за организиран јас ке сум возачот ... може вечер накај 21:00 часот

ајде јас сум за организиран јас ке сум возачот ... може вечер накај 21:00 часот

Не е проблем тоа време и јас ке бидам тука ке се договореме убаво и ке пробаме.....

И мене ми фали таа мисија, такада, ако има некој заинтересиран за возач и експерт за оружје, нека ми пише ПП таму на сајтот ќе ја наредиме. :)

Багови, пачови, кракови, апдејти, bandwidth-и, ерори....
76714585.jpg

100% Чистач
100% Фанки! 100% Фанкии...СТО-ПРО-ЦЕН-ТИ!...Uh.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom