Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Тибам играта. Сакам да дрпнам Алфа Ромео и вели 20% шанси да успееш.

Тоа значи од 5 обиди еден ќе биде успешен. Јас повеќе од 5 пати пробав и ништо.
Има некој баг со Алфа Ромео... Иако 21% мене до сеа ми има дадено 5/10

Де бре, како успеа ? :S

А иначе кога ќе те утепаат, шо се дешава, после 24 часа можеш пак да продужиш или... ? :/
Чоек неможе на раат да си легне да се наспие. И да после 24 часа можеш пак да играш само незнам дали од почеток или од кај шо си бил.

Ви кликнав на сите што имате оставено линк во соодветната тема.

Ако се согласат и останатите кајганџии така, ондак така ќе ја наредиме. :)

Прави и да се зачлениме право. А ако има лимит на 5-10 души онда следниот што ќе стигне до тој титл ќе напраи друга Кгн2.

Ако се согласат и останатите кајганџии така, ондак така ќе ја наредиме. :)

Kе се согласат оти гледам се повеке души се зачленуваат да играт така да мора да се штитиме

ранг чистач качив...

Да да согласуваме се ....тоа ке биде супер скај ти си најнапред значи кога ке стигнеш до кум правеме family.:smir:

Ами ај чим така сакате, така ќе ја наредиме. :)

И... кајганџии од сега не ги напаѓам, а ако у случај нападнам некој тоа ќе биде зашто не сум знаел дека е кајганџија, не сум у тек кои кајганџии се регнати (сепак, чувајте си ги парите у банка). :)

Едит: И внимавајте има една дебилна ствар... како качувате левел, така лекувањето ви е поскапо, мене сега со „Гангстер“ ми е 700 кеш од 1%, а уште малце стигам „Убиец“ :S

Ами ај чим така сакате, така ќе ја наредиме. :)

И... кајганџии од сега не ги напаѓам, а ако у случај нападнам некој тоа ќе биде зашто не сум знаел дека е кајганџија, не сум у тек кои кајганџии се регнати (сепак, чувајте си ги парите у банка). :)

Едит: И внимавајте има една дебилна ствар... како качувате левел, така лекувањето ви е поскапо, мене сега со „Гангстер“ ми е 700 кеш од 1%, а уште малце стигам „Убиец“ :S

Има некоја финта со ранговите пошо некако брзно качи ранг. :D

Процентите за ограбување ми се качени многу, и лесно ограбувам коли... таа најслабата класа сите ми се над 55%, крадам коли и ги шиткам. :)

А иначе и тоа кај тешки злосторства, да ја хакнам страната на MVR ми е 9% веќе, уште ќе се качува. :)

Процентите за ограбување ми се качени многу, и лесно ограбувам коли... таа најслабата класа сите ми се над 55%, крадам коли и ги шиткам. :)

А иначе и тоа кај тешки злосторства, да ја хакнам страната на MVR ми е 9% веќе, уште ќе се качува. :)

Јасно.Значи ти ќе бидеш кумот на нашата фамилија-Ал кајганерос:pos2:

Дај бе кажите некоја финта ако има за побрзо качување ранк....:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom