Ajs Nigrutin & Timbe + Bvana live @ club COLOSSEUM @ 05.03.2010

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
не е баш така, Бвана моментално баш у зенитот е може да се каже, Нигрутин можда е паднат малце, ама има што да се види и чуе, Тимбе е исто така во добар момент, фин албум извади и он сега...
Бвана у реду, ама овие двајцава ако мислат да доаѓаат колку бездушно да исполнат 5-6 теми и пара на рака мара за рака, боље нека не доаѓаат.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.906
Поени од реакции
11.667
Овие екс бед копи ко дикеј и таламаска станаа лебати :icon_lol: нема да биде чудно да почнат да водат и а1 есклузив.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.134
ПАР-ТА-ЛИ!!! Бвана ми е нов идол, алал вера, мал настап ама ефективен, со оглед на тоа колку и познат на публикава како лик даде феноменалнен настап!
Иако не верувам дека друг пат би дошол, ко шо реков погоре, само ја марко емзете и едно девојче пред мене(поздрав ако ме чита :)) знаеше нешто од песните негови...а и беше издрогиран пустиот нек сибе мамата...

Нигрутин и тимбе исто така беа топ, сеа еи му мајката, видени ми се веќе и не ми се така интересни ко порано...
како и а е Бвана годфатер риал мадафакер!!!:vozbud:

Henry14

BAUCE
Член од
20 февруари 2009
Мислења
321
Поени од реакции
49
ПАР-ТА-ЛИ!!! Бвана ми е нов идол, алал вера, мал настап ама ефективен, со оглед на тоа колку и познат на публикава како лик даде феноменалнен настап!
Иако не верувам дека друг пат би дошол, ко шо реков погоре, само ја марко емзете и едно девојче пред мене(поздрав ако ме чита :)) знаеше нешто од песните негови...а и беше издрогиран пустиот нек сибе мамата...

Нигрутин и тимбе исто така беа топ, сеа еи му мајката, видени ми се веќе и не ми се така интересни ко порано...
како и а е Бвана годфатер риал мадафакер!!!:vozbud:
Да да Бвана искина само криво ми беше што не ја изрока Римујем и Крадем, ја немале во пц-то бар така ми кажа.:smir:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
атмосфера лудница вечерва покажаа кој е кој...поздрав до луѓето у први редови кај шо бев и јас...диво беше :vozbud::vozbud::vozbud:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Бвана е човекот за пресврт. Више две години како го слушам и можам да кажам дека он ја праеше атмосферата вчера. Другиве двајца више по 5-ти пат ги гледам и нормално дека нема да ми се више толку интересни, поготово што Виклер им фали ко топло време у Скопје моментално :) ...
Бвана од друга страна како појава е нешто незабележано и невидено. Почна сам и као што рокаше на почеток си реков ``Дај боже Ајс да не дојде и Бвана да рока цело време`` ... Јебига, не ми се испуни желбата, исто као што не нè испоштува за Римујем и крадем (двете!) ... Со Ајс рокаа од новиот албум, Тимбе од неговиот мислам две песни испеа, 43зла стандардно програмче од неколку песни и наравно Уно,дуе,тре, Љути Начос,Све би сте хтели да вас јебе Бекам(кристијано роналдо) итн.

Бвана носи стално цвикери за да не му се видат проширените зеници од џокљата. Го снема на десетина минути кога отиде позади да го здими џиџот, а после се врати и продужи да се поздравуе со овие од прв ред. Најготивен музичар, икад!

Ја сеа го очекувам Прти Бее Гее и комбинација со Бвана и Севен. Е тоа ќе бидат вистинските ПАР-ТА-ЛИ :) ... се надевам што поскоро ќе се видиме, на лето би сакал.

И мислам дека на градов страшно му треба уште некој клуб како Кастро на пример у кој ќе се дешаваат вакви рокања. Колосеум е најбоља дискотека и тука нема збор, али овие се бре хардкорци и нејќу да ги гледам а пред мене да има некои ``шмекери`` што муваат малолетнички или па девојчиња што влегле со гратис па сеа циркаат еден шток два саати. Ја знам дека Колосеум е место у кое секој петок/сабота се дешава хип-хоп/рнб или нешто слично од бљувотините на Панчевац, па затоа е и логично што е пуно со некој што појма нема кој настапува и кој е дојден за да биде виден.
Затоа, нареден пат на некое помало место, со пробрана екипа од луѓе кои не дошле да бркаат пичиња него да ги испоштуваат царевите што рокаат на сцена. Да не бидеме само ја,пејо и уште два-тројца што ќе знаат зашто дошле и за кого дошле:wink:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Бвана е човекот за пресврт. Више две години како го слушам и можам да кажам дека он ја праеше атмосферата вчера. Другиве двајца више по 5-ти пат ги гледам и нормално дека нема да ми се више толку интересни, поготово што Виклер им фали ко топло време у Скопје моментално :) ...
Бвана од друга страна како појава е нешто незабележано и невидено. Почна сам и као што рокаше на почеток си реков ``Дај боже Ајс да не дојде и Бвана да рока цело време`` ... Јебига, не ми се испуни желбата, исто као што не нè испоштува за Римујем и крадем (двете!) ... Со Ајс рокаа од новиот албум, Тимбе од неговиот мислам две песни испеа, 43зла стандардно програмче од неколку песни и наравно Уно,дуе,тре, Љути Начос,Све би сте хтели да вас јебе Бекам(кристијано роналдо) итн.

Бвана носи стално цвикери за да не му се видат проширените зеници од џокљата. Го снема на десетина минути кога отиде позади да го здими џиџот, а после се врати и продужи да се поздравуе со овие од прв ред. Најготивен музичар, икад!

Ја сеа го очекувам Прти Бее Гее и комбинација со Бвана и Севен. Е тоа ќе бидат вистинските ПАР-ТА-ЛИ :) ... се надевам што поскоро ќе се видиме, на лето би сакал.

И мислам дека на градов страшно му треба уште некој клуб како Кастро на пример у кој ќе се дешаваат вакви рокања. Колосеум е најбоља дискотека и тука нема збор, али овие се бре хардкорци и нејќу да ги гледам а пред мене да има некои ``шмекери`` што муваат малолетнички или па девојчиња што влегле со гратис па сеа циркаат еден шток два саати. Ја знам дека Колосеум е место у кое секој петок/сабота се дешава хип-хоп/рнб или нешто слично од бљувотините на Панчевац, па затоа е и логично што е пуно со некој што појма нема кој настапува и кој е дојден за да биде виден.
Затоа, нареден пат на некое помало место, со пробрана екипа од луѓе кои не дошле да бркаат пичиња него да ги испоштуваат царевите што рокаат на сцена. Да не бидеме само ја,пејо и уште два-тројца што ќе знаат зашто дошле и за кого дошле:wink:
Тибам шмекерите, ко им дое Ајзак сите избегаа, ќе имаше ремет :icon_lol:
Преполно пички за чудо :)

Лудница како и дае, кажано се у твојот пост...

Ќе постирам видеа покасно.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Тибам шмекерите, ко им дое Ајзак сите избегаа, ќе имаше ремет :icon_lol:
Преполно пички за чудо :)
Мене моментот со Ајс ми беше омилен. Мислам дека сите урлаа ко избезумени кога настапи :vozbud:
Одлично беше инаку, едина критика шо боље ќе беше позадината да не ја менуваа, да одеше онаа оригиналната, ама како и да е.. олд скул бит ..нема бегање. Ѕверови.
Не жалам што не ги мењав за Juice.
А за пичињата да, ги имаше и ќе ги има.. само кој кур, се избациле со голи стомаци и прслуците им се таласаат а за Bad Copy ни чуле, ни виделе. :uvo:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

One and only ...неповторлива фаца и појава : )

Член од
25 август 2008
Мислења
160
Поени од реакции
9
Mn. Jako bese , jas Dojdov od Gevgelija za ova,ama vo sekoj slucaj mnogu dobro pominav,alal da im e Bvana bese posebno dobar,pokido je :)

Kajgana Shop

На врв Bottom