Грција - Лопов во Европското семејство

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
сега им е шансата да ги уценат за нешто... ке видиме дали у тој пакет на уцени,ке имаме и ние нешто корист...

сега им е шансата да ги уценат за нешто... ке видиме дали у тој пакет на уцени,ке имаме и ние нешто корист...

Ако седиме со скрстени раце (како по дифолт) и чекаме да паднат пцовисани риби од небото, ништо нема да се случи.:wink:

Na juzhniot sosed mu trebaat 54 milijardi evra ovaa godina. Dosega dobija 13. Bidejkji 22 milijardi vo obvrznici (bonds) ke "sozreat" vo mart i april, tie pari moraat da gi najdat na pazarot pred da se sluci sozrevanjeto.

Na Grcja znachi i trebaat 41 milijarda evra, a pola od taa suma mora da ja imaat vo slednive 2 meseci.

Така е, живи лопови, срамота за Европска Унија :nenene:

грците са по добар народ от бугари и руманци.

Нека даваат милијарди подморници и авиони, нека даваат милиони за антимакедонски пропаганди, и нас еднаш среќата да ни се насмее. Се надам дека Немциве ќе ги докрајчат до крај,шо не се правеа вака важни гејциве пред Њемачка во други светски рат!:nenene:

Боби[Мкд];3348118 напиша:
Се надам дека Немциве ќе ги докрајчат до крај,шо не се правеа вака важни гејциве пред Њемачка во други светски рат!:nenene:

А бе остај ги ти, они се манги, немој така ете читам пред неколку дена дека си барале они репарации од Германија од Втората Светска Војна! :pos2::pos2::pos2:

Петти март средба Папандреу - Меркел во Берлин, девети март средба Папандреу - Обама во вашингтон....................непослушното учениче го викаат прво кај психологот а потоа кај директорот

нема ништо ние да искористиме од оваа ситуација пошто нашите седат со скрстени раце

Петти март средба Папандреу - Меркел во Берлин, девети март средба Папандреу - Обама во вашингтон....................непослушното учениче го викаат прво кај психологот а потоа кај директорот
]

:smir:mi se dopagja napisanovo

Германија им кажа на грците да :pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:
во врска со барањата за златото!

Неверојатно многу ми се бендисува развојот на настаните,а на Македонија многу и оди во полза (политички).

Економски не и оди ич во полза... Како и оди во полза политички?

Економски не и оди ич во полза... Како и оди во полза политички?
Ја изгубија Грците подршката кај Германцитe во ЕУ за спорот со Македонија, сигурно веќе нема да ги остават да манипулираат со ЕУ. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom