"Лигавење" во кафиќ

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Од кога бакнувањето се рачуна за сексуален однос??????

Не реков дека е бакнување, туку сексуален однос. Значи веројатно ги измешале работите. Имам слушнато за казнување за сексуален однос, инаку за бакнежи не постои закон со кој се забранува на јавно место. Такво нешто има во Дубаи.

Не реков дека е бакнување, туку сексуален однос. Значи веројатно ги измешале работите. Имам слушнато за казнување за сексуален однос, инаку за бакнежи не постои закон со кој се забранува на јавно место. Такво нешто има во Дубаи.

За законот за сексуален однос на јавно место знам, 1500 евра е. И го оправдувам, а и не е само кај нас и во други држави го има истиот.

Ама КАЗНА ЗА БАКНУВАЊЕ на јавно место???:tapp::tapp::tapp::tapp:

За законот за сексуален однос на јавно место знам, 1500 евра е. И го оправдувам, а и не е само кај нас и во други држави го има истиот.

Ама КАЗНА ЗА БАКНУВАЊЕ на јавно место???:tapp::tapp::tapp::tapp:
Тоа ти е за обид казна, исто како што има силување и силување во обид.
Ова ти е секс во обид на јавно место :pos::pos::pos::pos::pos:.

Лично, не се лигавам по такви места, стварно е глупо, ама секако и нема да се однесувам како да ми е другар. Ќе го бакнам најнормално.. зошто да се лишувам.
На пример, на моја другарка и се има случено да плати казна за најнормален бакнеж.. мислам дека беше на улица, не ме фаќајте за збор, ама го јадеа 2цата по 25 евра.
Мислам дека е апсурд, ама ајде.. со закониве ништо не ми е чудно веќе.

leleeee aman veke so zakonive, uste kakvi se gluposti nema da im teknat c c c

Да бе, оти да не. Ама со мера нормално.. Салфетките до тебе и мака немаш.:)

У реду е бацување и галење...ама лапање со зинати усти како диносаурси .. .и тоа претерано не еднаш или двапати.. срамно е ...барем јас мислам така.. :jaj:

Во кафитерија на кафица денски или навечер што знам може да поделам бакнеж или лапање ако сум по на интимно сепаре , а у дискотека ако сум си напиен и расположен за денсање можам да влеза у филм и да се лапам , гушкам , лигавам со девојка ми ...едноставно ќе уживам во моментот :toe::helou:

Селска работа ... Имале муцка и јазик па ајде да се пофалат .. ебате бламот ...

Селска работа ... Имале муцка и јазик па ајде да се пофалат .. ебате бламот ...

Не бе цело време заљубениот пар ќе седи мирно и ќе се гледаат во очи кој по прв ќе трепне.

Закон е.

ако е така ке треба да се тепаме со секоја будала во градов! :tapp:
Шо сакаат ке праат/праам
Not your job!

Шо е со темава бе? Кој кај сака нека се лапа колку сака, во согласност со расположението и желбата.

Мислам дека секој човек треба да има малку култура и чувство за бон-тон таму каде што излегува. Воопшто не ги оправдувам таквите вљубени, кои сакаат себе си да си докажат нешто, па се бакнуваат каде и да стигнат на јавни места.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom