- Член од
- 24 февруари 2010
- Мислења
- 46
- Поени од реакции
- 0
me bole takvoto so ke govorat... kje ga izlapotam za site pari ak mi se prisaka 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како само она да има дечко другите не![]()
Гледаш дека љубомора е во прашање а не гадење...:wink:
хехехе зошто љубомора?зошто се лапа во сред кафич пред полно луге?па и не баш![]()
Абе за мене си зборував, ако е цурата така многу згодна и мене ќе ми пречат, оти не е сомене, од љубомора хехехех
Eпа така може,се извади
A aко е грда?
Сепак ако толку се попалени имат и wc па нека прават што сакат![]()
Лично, не се лигавам по такви места, стварно е глупо, ама секако и нема да се однесувам како да ми е другар. Ќе го бакнам најнормално.. зошто да се лишувам.
На пример, на моја другарка и се има случено да плати казна за најнормален бакнеж.. мислам дека беше на улица, не ме фаќајте за збор, ама го јадеа 2цата по 25 евра.
Мислам дека е апсурд, ама ајде.. со закониве ништо не ми е чудно веќе.
На пример, на моја другарка и се има случено да плати казна за најнормален бакнеж.. мислам дека беше на улица, не ме фаќајте за збор, ама го јадеа 2цата по 25 евра.
Има таков закон?:nesvest:
Ќе умрам овде еј... на млади години !!!
Закон за сексуален однос на јавно место. Тоа е законот.