Faithless во 5та хала на Скопски Саем - 23.04.2010

• Креатор на темата Креатор на темата krstenik
  • Време на започнување Време на започнување
Ауф, уште цедам пот од маицата дома!
Беше предобро, енергичен и одличен лајн-ап.
Направија добар избор помеѓу песните од новиот албум и одличните класици. Од новите I'm Not Going Home и Sun to Me се предобри!
Од старите, не ми се верува дека ги пуштија Bring my Family Back, What About Love и Love lives on my street. Гласните жици ги изгубив на Bring my Family Back, омилена песна уште од детството, мислам ја бев единствениот што ја пееше заедно со Макси Џез!
Ѕверски настап, Инсомнија беше краткичка али затоа Salva Mea и We come 1 на крај беа дупло подолги од обично!

Предобра журка!!! Бендот беше лудило, почнувајки со Систер Блис на синтисајзери, бас гитаристот, лид гитаристот, тапанарот, перкусионистката, бек ап вокалите и единствениот Макси Џез... која појава е типов. Таква енергија, харизма и лик видов само кај Карл Хајд од Underworld. Иако имаше премногу гужва (благодарение на алчните Авалон) и воопшто немаше вентилација, журкава беше супер! Хајлајтс на вечерта ми беа God is a DJ, Insomnia, Not Going Home, We Come One..

Одлично .... наредно ќе се иде на батко Гета ...

Инаку оние кајганџии кои се правеја дека не ме виделе ... ќе ве частам по едно црвено картонче ... за да нареден пут не направите таква грешка :pipi:

edinstveniot komentar mi e deka bese NAJDOBROOOOOO !!!

Најдобро брее, беше кратко ама слатко, сум се уморил повеќе од други журки по 6 саати што траеле.

П А Р Т А Л И ! ! !

Најдобриот дел, кога го вративме на сцена..... ЛУДИЛО!

(само кој к%р беше тој диџејот на почеток, врска нема, само го отупе џабе....)

Мајко Божја :))) Уште ме болат мускулите од скокање :)
Најстрашно беше ко се врати на сцена :) и секако на We Come One :)

Јакото беше, конечно сабајлево се созедов, го чепнав двапати црнецот, запознав многу људи.... и така, уште ме држи страшно расположење:)

П А Р Т А Л И ! ! !

Најдобриот дел, кога го вративме на сцена..... ЛУДИЛО!

(само кој к%р беше тој диџејот на почеток, врска нема, само го отупе џабе....)
Никифор...
...што да кажам е излишно,само ќе им кажам на сите оние коишто не беа да им биде криво,ова не смееше да се пропушти

Никифор...
...што да кажам е излишно,само ќе им кажам на сите оние коишто не беа да им биде криво,ова не смееше да се пропушти
Ova se odnesuva na dj pred Faithless?
Ne bese Nikofor, ne znam koj bese prv pat go gledam a i site sto gi prasav nikoj ne znaese koj e :toe:

Почнувам да љубоморам -.-
*мртовсериозен*

Ova se odnesuva na dj pred Faithless?
Ne bese Nikofor, ne znam koj bese prv pat go gledam a i site sto gi prasav nikoj ne znaese koj e :toe:

дечкото се викал александар,секогаш пушта пред настапот на кој и да е,а се разбира доколку е организиран од авалон.:smir:

Леле луѓе, тешки критики паднаја за концертов во Вест! Само за дебилот на загревањето се согласувам, за друго ништо!
Доста ме накурчија, незнам зошто не ми ја отвара страната од вест да постирам линк.....
Нешто као дека немало никакви светлечки ефекти, и дека атмозферата ја направиле само звучното име на феитлес и тинејџерите што биле во прв ред, што апсолутно нема врска:nerv::lud::classic::angry2::angry2::angry2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom