Faithless во 5та хала на Скопски Саем - 23.04.2010

• Креатор на темата Креатор на темата krstenik
  • Време на започнување Време на започнување
Цените за карти остануваат исти?Слушам нешто дека по 500 ќе биле се намалила цената.

Ме интересира како е строго на врата околу телефоните.

Имам разбрано дека ако е авалон продукција не смее да се внесе мобилен телефон.

Прашувам зошто ќе одат многу од други градови и сите нема да имаат кола да го остават телефонот, што значи треба дома да го остават.

Прашувам зошто ќе одат многу од други градови и сите нема да имаат кола да го остават телефонот, што значи треба дома да го остават.

jas prv pat slusam za ova, ama ne mi se veruva deka nema da moze da se vnese

Карта в џеб. Вејтинг фор Петок... И он мај веј ту Саем! :)

Можат да ти прават проблем само ако носиш апарат/камера. За мобилен не праат. Мада на Боб Синклер прошверцував апарат. :)

На картите по default пише дека не смее да се внесуваат дигитални апарати, видео камери и слични чуда за снимање, али тоа уопште нема везе. Никој на врата уопште не ти пребарува дигиталка, мобилен и сл.

На многу журки, концерти кои биле организирани од Авалон на кои сум идел никој досеа не ми пребарувал дигиталка, мобилен да извадам да остаам. Така да фурајте. :)

Тоа на картите си е напишано демек некој ќе го почитува тоа, али јок. :)

Тоа на картите е напишано за Авалон да бидат правно осигурани доколку им текне на менаџерите на групата да тужат затоа што фотки од настанот се објавуваат наваму натаму без нивна дозвола.
Многу ми се спие, инаку би се растрчал низ нетов за да најдам примери за бендови и нивни менаџери кои се ЗА и ПРОТИВ луѓе од публиката да објавуваат снимки на интернет.

Продава некој карти за Фејтлес ? Ми требаат две карти. Ако има некој нека пише ПП. :tv:

Овој ден го чекав 7 години...Faitless се гледаме во први редови :vozbud::vozbud::vozbud:

Сега ли ти текна за карта. Ти посакувам иначе среќа со потрагата.

BTW спремни сте за вечер.:vozbud:

kartata ne e za mene ja si iam obezbedeno :)))) inace se snajdov za karta ;)
vi posakuem nenormalen provod vecer !!! :))))))

Можат да ти прават проблем само ако носиш апарат/камера. За мобилен не праат. Мада на Боб Синклер прошверцував апарат. :)
хах ја таму и 2 лименки скопско шверцав :pos2: апаратот легално го поминав :) иначе добар провод на сите (гзари :)) ја нема да идам :cry:

Карти има на билетарата на Скопски Саем. Цена: 1000че. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom